Paula’s Choice make-up producten Lente 2015

Paula’s Choice brengt deze lente drie nieuwe make-up producten uit, die perfect passen in je dagelijkse make-up routine. De nieuwe Paula’s Choice producten zijn geschikt voor iedere make-up look en iedere leeftijd. Ik ben heel trots dat ik ze in dit artikel aan je mag laten zien!

Paula's Choice make-up

Paula’s Choice make-up producten Lente 2015

De nieuwe Paula’s Choice make-up producten bestaan uit een blush/contour palette, een fijne mascara en een lipgloss in twee kleuren met een SPF van maar liefst 40, ik vind dat een groot pluspunt met de zomer in aantocht! Ik laat de producten hieronder afzonderlijk aan je zien.

Paula's Choice make-up

Paula’s Choice make-up Lente 2015: Blush It On Contour Palette
(€ 39,90)

Het nieuwe Blush It On Contour Palette van Paula’s Choice bevat zes sprankelende, natuurlijke kleuren om je teint te laten spreken. De zijdeachtige bronzer in het palet is perfect geschikt om je gezichtscontouren extra te benadrukken. De toegevoegde highlighter zorgt voor stralende accenten en een optisch liftend effect voor je oogopslag, wanneer je deze aanbrengt onder het hoogste punt van de wenkbrauwen. Het palet is geïnspireerd door visagisten en bevat de tinten Pearl, Bronze, Delicate Coral, Dusty Rose, Peony en Soft Mauve.

Paula's Choice make-up

Paula's Choice make-up

De verpakking van het palette is, zoals alle producten van Paula’s Choice rustig en stijlvol. Ik vind het merk een bepaalde stijl uitstralen die past bij de zelfbewuste vrouw van deze tijd.

Op de achterkant van het doosje staan de ingrediënten vermeld (mocht je het doosje weggegooid hebben en naderhand de ingrediënten nog terug willen zien: op de website van Paula’s Choice staan ook bij alle producten de ingrediënten vermeld). Het Blush it On Contour Palette is 100% vrij van parfum, en niet op dieren getest.

Paula's Choice make-up

Het palette zelf is gemaakt van donkergrijs karton. Ik vind kartonnen palettes altijd mooi eruit zien, maar ze zijn wel gevoelig voor beschadigingen. Als je het mee op reis wilt nemen, kun je het beste het kartonnen doosje bewaren en daarvoor gebruiken, dan blijft het palette langer mooi en gaaf.

Paula's Choice make-up

Paula's Choice make-up

Het palette bevat één highlighter (Pearl). één bronzer (Bronze) en vier (matte) blushes (Delicate Coral, Peony, Dusty Rose en Soft Mauve). Op de donkerste kleur blush na (Soft Mauve), vind ik het allemaal erg mooie, draagbare kleuren die perfect bij mijn dagelijkse make-up looks passen. Soft Mauve is denk ik vooral mooi bij een iets donkerder huidtype, of in een winterse make-up look.

Paula's Choice make-up

Paula's Choice make-up

Pearl heeft een heel mooie, zachte glans met een subtiele gouden shimmer. Heel mooi voor dagelijks gebruik!

Delicate Coral is, zoals de naam al aangeeft, een frisse koraalkleur die ik erg goed bij de aankomende zomer vind passen.

Peony is een fris roze kleur die volgens mij wel bij alle huidtinten past.

Paula's Choice make-up

Bronze (hier stevig geswatcht) is een matte bronzer die vrij subtiel van kleur is, en daardoor ook bij de wat lichtere huidtypes prima te gebruiken is.

Dusty Rose is een prachtige oudroze kleur met een warme ondertoon.

Soft Mauve tenslotte is een framboosroze kleur, die geswatcht vrij heftig is. Ik heb hem zelf nog niet durven gebruiken 😉 Maar dat ga ik zeker nog wel een keer doen, als ik binnen hopelijk niet al te lange tijd wat meer kleur op mijn gezicht heb.

De pigmentatie van alle producten is prima, en ze brengen allemaal even fijn aan, met hun zachte textuur.

Hieronder laat ik de producten aan je zien, in etappes aangebracht in mijn make-up look:

Paula's Choice make-up

Hier draag ik alleen foundation, poeder en concealer (en wat oogmake-up)

Paula's Choice make-up

Hier heb ik de bronzer aangebracht, onder mijn jukbeenderen, om hier meer schaduw-effect te creëren (en mijn gezicht wat smaller te laten lijken).

Daarna heb ik de blush Dusty Rose aangebracht, op mijn jukbeenderen. Ik vind dit samen met Peony de twee mooiste blush-kleuren uit het palette.

Paula's Choice make-up

En hier heb ik het afgemaakt met Pearl highlighter, net boven mijn jukbeenderen aangebracht, en een klein beetje in het kuiltje boven mijn bovenlip. De highlighter is ook prima in een ooglook te gebruiken, onder de wenkbrauwen.

Paula's Choice make-up

Paula’s Choice make-up Lente 2015: Resist Anti-Aging Lipgloss SPF 40
(€ 23,90)

Paula’s Choice Resist Anti-Aging Lip Gloss met SPF 40 is een rijke, hydraterende formule die de lippen de hele dag zacht en soepel houdt en ze perfect hydrateert. De lippen worden voorzien van verzachtende werkstoffen zoals kokosolie, antioxidanten waaronder de vitaminen A en E en adenosine (een celcommunicerend ingrediënt dat in alle cellen van het lichaam voorkomt). Deze nieuwe lipgloss voelt niet plakkerig of vet aan. De zachte gloss is verkrijgbaar in een transparante (‘Clearshine’) of transparant roze (‘Sheer Pink’) tint. De breedspectrumbescherming tegen de zon met een SPF 40 beschermt de kwetsbare huid van de lippen tegen zonneschade en helpt vroegtijdige huidveroudering als gevolg van UV-straling voorkomen.

Paula's Choice make-up

Paula's Choice make-up

Een lipgloss met SPF 40, ik vind het geweldig! Ik vergeet nogal eens om mijn lippen te beschermen tegen de zon, en uit ervaring kan ik vertellen dat het geen pretje is als die verbranden. Paula’s Choice Anti-Aging Lipgloss is verkrijgbaar in twee varianten: transparant roze (Sheer Pink) en volledig transparant. De laatste is makkelijk om aan te brengen over je lipstick, zodat je wel de kleur van je lipstick hebt, maar met een goede zonbescherming.

Paula's Choice make-up

Paula's Choice make-up

De lipgloss zit in een tubetje met een kunststof applicator, die schuin wegloopt. Hoewel ik sponsapplicators altijd wel fijn vind aanvoelen, vind ik dit wel hygiënischer, en makkelijk om tussendoor een keer schoon te vegen.

Paula's Choice make-up

De lipgloss voelt licht ‘sticky’ op mijn lippen: voldoende voor een redelijke houdbaarheid, maar niet vervelend plakkerig. Hij geeft nauwelijks af als ik een kopje koffie of thee drink. Ik vind de kleur Sheer Pink erg mooi, en perfect passend bij een lichte zomermake-up!

Paula's Choice make-up

Paula’s Choice make-up Lente 2015: FANtastic Lash Mascara (€ 15,90)

De nieuwe FANtastic Lash Mascara van Paula’s Choice is een langhoudende, wimperverlengende mascara, die de wimpers perfect van elkaar scheidt en ze vervolgens extra veel volume en lifting geeft. Dit zorgt voor een subliem waaiereffect. Dit alles zonder de vorming van klontjes, vegen of vlekken. FANtastic Lash Mascara heeft een flexibel rubberen borsteltje, dat ieder wimperhaartje zachtjes en moeiteloos oppakt en dit vervolgens royaal bedekt met mascara. De samenstelling bevat onder andere bijen- en rijstzemelwassen, olijfolie, de vitaminen C en E en Provitamine B5 voor gezonde, sterke en mooi verzorgde wimpers.

Paula's Choice make-up

Ik heb een haat-liefde verhouding met rubberen mascara-borsteltjes: ik vind ze de mascara vaak mooier aanbrengen, en mijn wimpers beter separaren, maar oh, dat gevoel op mijn wimpers, ik kan er niet aan wennen! Paula’s Choice FANtastic Lash Mascara voelt desondanks zachter op mijn wimpers dan andere rubberen borsteltjes, en brengt de mascara prettig en nauwkeurig aan. Het borsteltje is vrij smal aan het eind, hierdoor kun je ook de haartjes in de ooghoeken goed bereiken. Op de foto hieronder laat ik het verschil zien:

Paula's Choice make-up

Hier draag ik alleen een klein beetje nudekleurige oogschaduw. Zoals je ziet, zijn mijn wimpers kort en nauwelijks zichtbaar (mweeeh!).

Paula's Choice make-up

FANtastic Lash Mascara heeft een mooie, diepzwarte kleur en separeert mijn wimpers prima. Hij klontert nauwelijks, en maakt mijn ‘onzichtbare’ wimpers langer en voller. Ik vind het een mooie mascara voor een (alweer) dagelijkse look, hij geeft mijn korte wimpers beduidend meer volume en geeft ze een mooie ‘krul’.

Paula's Choice make-up

En hier heb ik mijn ooglook compleet gemaakt.

Paula's Choice make-up

Hier draag ik alle nieuwe Paula’s Choice make-up producten bij elkaar. Het Blush It On Contour Palette heb ik tot nu toe letterlijk iedere dag gebruikt, waarbij ik de blushes lekker afwissel en afstem op mijn look van die dag. Dit Palette is mijn absolute favoriet uit de nieuwe make-up collectie van Paula’s Choice, ik vind het echt een aanrader omdat het zo lekker compleet is, en de kleuren mooi op elkaar zijn afgestemd. Met dit palette heb je alles in de hand (letterlijk) om je gezicht vorm en kleur te geven. Ook de lipgloss vind ik een erg mooi en fijn product, zeker voor de komende zomermaanden vanwege zijn hoge bescherming. De mascara vind ik in gebruik iets minder, maar dat komt vooral door het rubberen borsteltje, en heeft vooral te maken met mijn persoonlijke voorkeur.

Deze prachtige nieuwe Paula’s Choice make-up producten zijn verkrijgbaar via de Nederlandse webshop, en via diverse professionele schoonheidssalons.

Dit artikel bevat product(en) die door een merk of bedrijf beschikbaar zijn gesteld voor een review.

5 Comments on Paula’s Choice make-up producten Lente 2015

 1. Hanneke
  12 mei 2015 at 17:08 (7 jaren ago)

  De producten staan je erg mooi. Op je arm lijken de kleuren van het palette erg donker maar zo te zien blenden ze erg goed op de huid.

  Beantwoorden
 2. Bianca
  12 mei 2015 at 14:50 (7 jaren ago)

  Echt hele mooie producten ben zelf gek op het Blush It On Contour palette dat is echt een pareltje x

  Beantwoorden
 3. Sonja
  12 mei 2015 at 08:08 (7 jaren ago)

  Mooie look! Het is inderdaad een musthave! En de mascara,… Wauw!

  Beantwoorden
 4. chucky1012
  12 mei 2015 at 06:17 (7 jaren ago)

  Prachtige en subtiele make-up look, de kleuren staan je héél goed!
  Niet zo gek dat alle blogger van dit merk weg zijn.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.