Paula’s Choice The Nude Mattes Eyeshadow Palette

Ieder zichzelf respecterend make-up merk heeft inmiddels wel een oogschaduwpalette met nude kleuren uitgebracht. Paula’s Choice sluit zich in deze rij aan, en wel met een heel bijzonder exemplaar: Paula’s Choice The Nude Mattes Eyeshadow Palette, wat op één kleur na, alleen maar matte oogschaduwtinten bevat.

Paula’s Choice The Nude Mattes Eyeshadow Palette

Paula’s Choice The Nude Mattes Eyeshadow Palette: een must-have in je make-up collectie

Dit unieke limited edition Paula’s Choice The Nude Mattes Eyeshadow Palette is ontwikkeld in samenwerking met niemand minder dan visagist en Youtube-sensatie Wayne Goss, een bijzonder getalenteerde visagist die op Youtube een sensatie is geworden dankzij zijn populaire make-up tutorials. Hij heeft miljoenen trouwe fans over de hele wereld en is een expert op het gebied van shaping, bronzing en het creëren van een perfecte smokey eye. Het is dus niet voor niets dat Paula’s Choice een samenwerking met deze beroemde visagist is aangegaan, met als resultaat het Paula’s Choice The Nude Mattes Eyeshadow Palette.

Paula’s Choice The Nude Mattes Eyeshadow Palette: Universele kleuren voor effecten van subtiel tot intens smokey

Het Paula’s Choice The Nude Mattes Eyeshadow Palette bevat mooie, universele kleuren waarvan 11 met een matte finish. Daarnaast heeft het één kleur met een zachte glans om highlights of sprankelende glanseffecten aan te brengen. De kleuren zijn geschikt voor verschillende looks, voor zowel overdag als ’s avonds en van subtiel tot intens smokey.

Paula’s Choice The Nude Mattes Eyeshadow Palette

12 nude-tinten van licht naar donker

The Nude Mattes Eyeshadow Palette van Paula’s Choice bevat 12 tinten van licht naar donker, te weten: Chantilly, Light Cream, Shimmering Shell Pink, Caramel, Café au Lait, Chestnut, Clay, Plum Taupe, Gunmetal Gray, Chocolate Truffle, Coffee en Onyx. De oogschaduws hebben een fluweelzachte poedertextuur en zijn intens gepigmenteerd. In het palette vind je een oogschaduwapplicator, en in het deksel een grote spiegel, zodat het ook onderweg makkelijk te gebruiken is. De samenstelling van de oogschaduwpoeders is 100% vrij van geurstoffen.

Het limited edition Eyeshadow Palette kost 40 euro en is vanaf nu verkrijgbaar, zolang de voorraad strekt. Het is verkrijgbaar via de Nederlandse webwinkel van Paula’s Choice en via diverse professionele schoonheidssalons.

2 Comments on Paula’s Choice The Nude Mattes Eyeshadow Palette

 1. irene niec
  20 maart 2014 at 09:12 (8 jaren ago)

  Mooi palette, ik hou van nude tinten, die passen het best bij mij.

  Beantwoorden
 2. Miranda Aerts
  20 maart 2014 at 07:37 (8 jaren ago)

  Wow, mooi palette!
  Ik ben zelf helemaal niet van de nude tinten waar het oogschaduw betreft maar ik ben heel benieuwd naar een review van jou met een look van dit palette.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.