Paula’s Choice Resist Anti-Aging Eye Cream

Een maand of twee geleden introduceerde Paula’s Choice een oogcrème met volgens eigen zeggen ‘een uitzonderlijke formule met hoogwaardige ingrediënten voor de huid rondom de ogen’. Tot dan toe had Paula’s Choice geen oogcrème in het assortiment, maar het merk kreeg van haar gebruikers steeds vaker de vraag hiernaar. Ik heb Paula’s Choice Resist Anti-Aging Eye Cream de afgelopen tijd getest, en vertel je in dit artikel meer over dit veelbelovende anti-aging product!

Paula’s Choice Resist Anti-Aging Eye Cream

Paula’s Choice Resist Anti-Aging Eye Cream

Paula’s Choice Resist Anti-Aging Eye Cream is een rijke oogbehandeling die effectief werkt aan het bestrijden van meerdere tekenen van huidveroudering, waaronder een droge huid, zonneschade en een verlies aan stevigheid. De geurloze formule is zowel effectief tegen huidveroudering als kalmerend en is bovendien heel mild. De huid wordt ermee voorzien van een rijke mix van antioxidanten, peptiden en huididentieke ingrediënten die rimpels en fijne lijntjes genadeloos bestrijden, de huid er jeugdiger uit laten zien en die de veerkracht behouden met een langdurige hydratatie (genoeg om de volgende ochtend nog te ervaren). Om de hoogwaardige ingrediënten optimaal werkzaam te houden, bevindt deze oogcrème zich in een ondoorzichtige, stabiele tube.

Paula’s Choice Resist Anti-Aging Eye Cream

Paula’s Choice Resist Anti-Aging Eye Cream bevat bijzonder mooie, werkzame ingrediënten. De antioxidanten resveratrol en troxerutine en de vitaminen A en E helpen de huid in de strijd tegen vrije radicalen. Zoethout- en berendruifextracten werken effectief tegen donkere kringen en zorgen voor een heldere oogopslag. Kalmerende werkstoffen zoals wilgenbast-extract en allantoïne brengen de ooghuid tot rust. Een mix van peptiden, huididentieke en herstellende ingrediënten waaronder sheabutter en glycerine zorgen voor een langdurige en intensieve hydratatie en maken de huid rondom de ogen soepel en veerkrachtig. Ze hebben bij Paula’s Choice vast gedacht: “Als we het dan toch doen, dan doen we het meteen ook goed”. Wat een mooie ingrediëntenlijst, ik was best onder de indruk toen ik het voor het eerst zag!

Paula’s Choice Resist Anti-Aging Eye Cream

Zoals hierboven al te lezen was, is de tube waarin de Paula’s Choice Resist Anti-Aging Eye Cream zit, van een stevige kwaliteit. Ik vind het er mooi uitzien, maar ik vind de producten van Paula’s Choice altijd een mooie uitstraling hebben. Het merk doet mij altijd luxe, maar wel degelijk aan.

Paula’s Choice Resist Anti-Aging Eye Cream

Het tubetje heeft een stevig ’tuutje’ (hoe noem je dat eigenlijk in fatsoenlijk Nederlands?), en doseert uitstekend. Een tubetje vind ik voor een oogcrème de prettigste verpakking, een pompje doseert altijd al snel te veel.

Paula’s Choice Resist Anti-Aging Eye Cream belooft (net als veel andere oogcrèmes) rimpels en fijne lijntjes te verminderen en minder zichtbaar te maken. De crème is 100% vrij van parfum, iets wat ik in een oogcrème alleen maar kan toejuichen.

Paula’s Choice Resist Anti-Aging Eye Cream

Paula’s Choice Resist Anti-Aging Eye Cream heeft voor een oogcrème een vrij stevige textuur, waarschijnlijk komt dit door de sheaboter, die op de tweede plaats in de ingrediëntenlijst staat, en dus in een vrij hoog gehalte aanwezig. Daar de meeste oogcrèmes juist wat dunner van textuur zijn, was de stevige textuur wel even wennen: ik vroeg me af of dit wel prettig aan zou brengen? Ik merkte al meteen bij het eerste gebruik dat de Eye Cream zodra ik hem aanbreng, heel snel smeuïger van textuur wordt, door de warmte van mijn huid. Door de textuur voelt het als een hele rijke, volle crème, maar eenmaal aangebracht wordt hij goed opgenomen door de huid onder mijn ogen, hij laat geen vet laagje achter. Hierdoor is de Anti-Aging Eye Cream ook prima ’s ochtends te gebruiken, onder mijn make-up. Ik merk niet dat mijn oogmake-up sneller uitloopt of verdwijnt, het is een prima basis.

Paula’s Choice Resist Anti-Aging Eye Cream

Over de werking van Paula’s Choice Resist Anti-Aging Eye Cream ben ik meer dan tevreden. Hij maakt de dunne, tere huid onder mijn ogen direct zacht en soepel, en verzorgt haar intens. Op de langere termijn merk ik dat, doordat de huid zachter en soepeler wordt, rimpeltjes (ik noem ze ’tjes’, dat klinkt wat minder heftig 😉 ) minder zichtbaar worden. Ook worden de donkere kringen onder mijn ogen minder, mijn oogopslag is in het geheel gewoon net iets frisser en zachter. En dat is iets wat ik als 40-plusser graag zie, je oogopslag is tenslotte één van de eerste dingen waaraan je kunt zien dat je ouder wordt, of er zelfs ouder uitziet dan je bent.

Paula’s Choice heeft met haar eerste oogcrème wat mij betreft meteen een voltreffer op de markt gebracht: ik vind Paula’s Choice Resist Anti-Aging Eye Cream één van de betere oogcrèmes die ik de afgelopen jaren geprobeerd heb. Je vindt dit mooie product in de Nederlandse webshop van Paula’s Choice, tijdelijk is de Eye Cream afgeprijsd van € 35,90 voor € 32,31 (voor 15 ml).

Gebruik jij iedere dag een oogcrème?

Dit artikel bevat product(en) die door een merk of bedrijf beschikbaar zijn gesteld voor een review.

5 Comments on Paula’s Choice Resist Anti-Aging Eye Cream

 1. jeapiebel
  21 december 2015 at 11:46 (7 jaren ago)

  Het wordt heel snel smeuïger van textuur en een hele rijke, volle crème. Plus hij laat geen vet laagje achter. Wat klink dat goed zeg. En dan ben je ook nog meer dan tevreden, nu ben ik echt nieuwsgierig. Op mijn 40 jarige leeftijd kan ik deze zeker goed gebruiken. 🙂

  Beantwoorden
 2. Gonny
  19 december 2015 at 21:38 (7 jaren ago)

  Leuke review. En een mooi merk.

  Beantwoorden
 3. Mariëlle
  19 december 2015 at 10:44 (7 jaren ago)

  Je zult het niet geloven, maar sinds dit jaar gebruik ik elke dag een oogcrème! De huid is natuurlijk maar dun en ik smeer er bijna elke dag make-up op, bovendien kun je niet vroeg genoeg beginnen toch haha? Maar ik gebruik dan wel budget crèmes, want dit vind ik dan wel wat prijzig!

  Beantwoorden
 4. Cindy
  19 december 2015 at 08:16 (7 jaren ago)

  Klinkt erg fijn! Ik gebruik af en toe een oogcreme, eentje die wat opfrist (zegt het merk…) maar bij mij valt er niet op te smeren tegen de (vet)wallen onder mijn ogen, daar helpt helaas niets tegen.
  Binnenkort maar eens beginnen te sparen voor een onderooglidcorrectie, ooit.

  Beantwoorden
 5. chucky1012
  19 december 2015 at 06:11 (7 jaren ago)

  Als 40 plusser is het inderdaad vervelend om rondom de ogen donkere plekjes te hebben en kraaiepootjes!
  Wat een fijne review van bovengenoemd product.
  Misschien koop ik het wel….

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.