Paula’s Choice RESIST Cellular Defense Daily Moisturizer

DD oftewel Daily Defense… Paula’s Choice RESIST Cellular Defense Daily Moisturizer voor een goede weerstand van de huid tegen externe invloeden

De RESIST-producten van Paula’s Choice verbeteren de structuur, teint, elasticiteit en natuurlijke weerstand van de huid. De RESIST Cellular Defense Daily Moisturizer met SPF 25 en antioxidanten combineert al deze eigenschappen in één product. De crème biedt een hoge mate van bescherming tegen UV-straling én een effectieve werking tegen vrije radicalen dankzij een krachtig antioxidanten complex. Dat maakt dit product tot de perfecte “DD-Cream” hetgeen bij Paula’s Choice staat voor ‘Daily Defense’ op celniveau!

Het unieke aan de formule van Paula’s Choice RESIST Cellular Defense Daily Moisturizer met SPF 25 en antioxidanten, is het feit dat het een weerstandsverhogende, krachtige antioxidantwerking combineert met een optimale bescherming tegen UV-straling. De formule bevat een geïntegreerde minerale zonnefilter met een SPF 25. De moisturizer is geschikt voor de normale tot droge huid, maar kan ook uitstekend gebruikt worden voor een gevoelige huid, of bij huidproblemen als bijvoorbeeld rosacea. De breedspectrum UVA en UVB filter helpt de vorming van pigmentvlekken voorkomen.

Paula’s Choice RESIST Cellular Defense Daily Moisturizer

Paula’s Choice RESIST Cellular Defense Daily Moisturizer heeft een zijdezachte textuur die de teint van de huid verheldert, het natuurlijk vochtgehalte optimaliseert (o.a. door een hoog gehalte aan hyaluronzuur en aloë vera) en de aanmaak van huideigen collageen stimuleert. Al deze eigenschappen resulteren in een voelbaar en zichtbaar veerkrachtiger en elastischere huid. Bij consequent dagelijks gebruik zullen rimpels en fijne lijntjes verminderen. De formule heeft bovendien een hoog gehalte aan krachtige antioxidanten zoals vitamine E, co-enzym Q10, soja isoflavonoïden, tijm-, rijst- en edelweiss-extracten die vroegtijdige huidveroudering op een bijzonder effectieve wijze tegengaan. Net als alle producten van Paula’s Choice is de RESIST-formule vrij van geur- en kleurstoffen.

Wist je dat-je: Antioxidanten versterken de werking van een SPF tegen schadelijke UV-straling

Steeds meer onderzoeken tonen aan dat antioxidanten (mits plaatselijk aangebracht) kunnen helpen om je huid te beschermen tegen zonneschade.

Antioxidanten kunnen absoluut niet in plaats van een product met een zonnefilter gebruikt worden, maar gecombineerd zijn ze heel effectief en vormen antioxidanten een waardevolle toevoeging aan de beschermende waarde van een goed geformuleerd product met een zonnefilter (zoals bijvoorbeeld de RESIST Cellular Defense Daily Moisturizer met SPF 25 en antioxidanten van Paula’s Choice). Hiermee is de Defense Daily Moisturizer natuurlijk uitermate geschikt voor gebruik op wintersport, dankzij zijn optimale bescherming tegen de felle winterzon in de bergen!

Op de website http://www.paulaschoice.nl vind je deze en nog veel meer nuttige wetenswaardigheden over de huid in het menu EXPERT ADVIES.

Paula Begoun is Amerika’s meest bekende criticus en recensent op het gebied van huidverzorgingsproducten en de bijbehorende claims van fabrikanten. Op basis van wetenschappelijke onderzoeken naar de ingrediënten beoordeelde Paula Begoun de afgelopen jaren tienduizenden producten van honderden cosmeticalijnen. De claims van deze producten stelt zij op een kritische wijze aan de kaak en toetst ze op inhoudelijke waarheid. Begoun verschijnt dankzij haar uitgelezen kennis op dit vlak regelmatig in bekende talkshows (zoals Oprah Winfrey, CNN en ABC’s Primetime), schrijft columns voor kranten in de VS, bestseller boeken over deze materie (o.a. ‘The Beauty Bible’ en ‘Don’t go to the Cosmetics Counter Without Me’) en geeft lezingen op congressen van beroepsprofessionals zoals vooraanstaande dermatologen.

Verkoopprijs:
Paula’s Choice RESIST Cellular Defense Daily Moisturizer kost € 31,00 voor 60 ml.

De producten van Paula’s Choice zijn verkrijgbaar via de Nederlandse webwinkel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.