Payot l’Authentique regenerating Gold Care

Of we nu 30, 40, 50 of 60 zijn: we willen allemaal een mooie huid (toch?). Een mooie huid kan alleen mooi zijn als ze gezond is, en dat kan alleen als het hele systeem in balans is en goed werkt. Payot l’Authentique is speciaal met dit doel gecreëerd, en een ode aan oprichtster Dr. Nadia Payot. Zij was gefascineerd door kruidengeneeskunde en gemmologie. Payot l’Authentique is een samenwerking van uitzonderlijke mineralen en planten. Ze werkt diep door in de huid en heractiveert de biologische functies van de cellen.

Payot l'AuthentiquePayot l’Authentique

Ik ken het merk Payot inmiddels een paar jaar. Het is een mooi gezichtsverzorgingsmerk met kwalitatieve producten die een goede werking hebben. Payot l’Authentique is een luxe product met een bijbehorende prijs, doorgaans liggen de prijzen van Payot lager. Het is dan echter ook wel een heel bijzonder product, een product waar meerdere jaren onderzoek voor is gedaan.

Het bijzondere van Payot l’Authentique zit natuurlijk in de ingrediënten. Ingrediënten die tot diep in de huid hun werking weten te doen, waardoor het zelfregenererend (wat een naar woord om te typen!) vermogen van de huid hersteld en versterkt wordt. Hierdoor wordt de huid mooier, gladder, meer opgevuld en krijgt het haar natuurlijke schoonheid terug.

Payot l'AuthentiqueMaar ook de verpakking is natuurlijk echt een pareltje, en het vermelden waard. Het doosje oogt als de verpakking van een luxe parfum, en is gewoon zonde om weg te gooien. De dop van de flacon is voorzien van het logo in retro stijl, en past prachtig bij het geheel. Je ziet aan alles dat je hier een héél speciaal gezichtsverzorgingsproduct in handen hebt ♥

Ingrediënten

Zoals ik hierboven al vertelde, is er jarenlang onderzoek gedaan om de perfecte samenstelling voor Payot l’Authentique te krijgen. De meest bijzondere zijn natuurlijk de 24-karaats gouddeeltjes. Deze werken op het huidoppervlak, ze versterken de celafweer en zorgen ervoor dat de natuurlijke glans van de huid hersteld wordt. Stamcellen van zeepkruid reactiveren de jeugdigheidsmechanismen van de huidcellen en verlengen hun levensduur. Gepatenteerd hyaluronzuur zorgt ervoor dat de huid het vocht beter vast kan houden. Ook Ginseng extract werkt in de huidcellen, het herstelt hun kracht.

Al deze bijzondere ingrediënten staan hoog bovenin de ingrediëntenlijst. Dit betekent dat ze ook daadwerkelijk iets doen, en daarnaast verklaart het ook de hoge prijs van het product.

Payot l'AuthentiqueTextuur en werking

En dan natuurlijk het belangrijkste onderdeel van iedere review: hoe is het product in gebruik, en werkt het echt? Vooral naar dat laatste was ik bij Payot l’Authentique natuurlijk heel nieuwsgierig. Het is voor het eerst dat ik een dergelijk duur gezichtsverzorgingsproduct heb gebruikt, dus ik was heel benieuwd of ik verschil zou merken.

De textuur is dunner dan ik gewend ben van de meeste gezichtscrèmes die ik gebruik of gebruikt heb. Het is meer een fluide, maar wel met een romige textuur. Ik gebruik per keer twee pompjes voor mijn hele gezicht. De fluide laat zich heel makkelijk verdelen en in de huid masseren, hij voelt licht maar wel direct heel verzorgend aan. De geur is vrij subtiel, maar wel heerlijk, en doet luxe aan. De geur past gewoon perfect bij het product, maar ook daar zal ongetwijfeld onderzoek naar gedaan zijn, wat het beste bij dit product past.

Payot l'AuthentiqueOp de foto hierboven zie je dat de fluide een subtiel glansje heeft. Op mijn huid resulteert dit in een subtiele, natuurlijke glow (zonder kerstbaleffect).

Het resultaat

Als Payot l’Authentique is ingetrokken, voel ik een heel fijn, comfortabel verzorgend laagje op mijn huid. Dit zorgt er direct voor dat mijn huid heel zacht en soepel aanvoelt, en ook gedurende de dag en nacht comfortabel blijft aanvoelen.

Op de langere termijn merk ik dat mijn huid voller en elastischer aanvoelt, en daardoor ook steviger. Een gevolg daarvan is weer, dat ze er stralender en gezonder uitziet, en minder dof. Dat laatste vind ik zeker in de wintermaanden echt een grote vooruitgang, want in deze tijd van het jaar is mijn huid gewoon sneller dof. En het is net of ik door mijn stralendere huid, zelf ook wat meer energie heb gekregen ♥

Payot l’Authentique kost € 128,00 voor 50 ml, en is verkrijgbaar bij de verschillende verkooppunten van Payot, je vindt ze via deze link. Ik heb het product in dit artikel ontvangen voor een review.

1 Comment on Payot l’Authentique regenerating Gold Care

  1. Miranda Aerts
    29 november 2019 at 17:45 (2 jaar ago)

    Wat een prachtig product!

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.