Payot Sunny Merveilleuse Gelée De Douche

Eén van de leukste dingen van op vakantie gaan vond ik vroeger het inpakken van mijn toilettas. Want vakantie, dat betekende een douchegel, helemaal voor mij alleen. Die natuurlijk met de uiterste zorg uitgezocht moest worden, ik moest er tenslotte wel twee weken mee doen. Nog steeds vind ik het leuk om voor een vakantie (ook voor een staycation) een speciale showergel te kopen. Het product van vandaag, de Payot Sunny Merveilleuse Gelée De Douche is zeker een goede kanshebber!

Payot Sunny Merveilleuse Gelée De Douche

Payot Sunny Merveilleuse Gelée De Douche

Of je nu thuis blijft, in Nederland op vakantie gaat of de Franse zon opzoekt, Payot Sunny Merveilleuse Gelée De Douche krijgt graag een plekje in jouw vakantie-toilettas.

Prachtige zomerdagen: het warme zand dat ons omhult, zout in ons haar en het heerlijke zwemwater. Een paradijs dat verandert in een nachtmerrie als we terugkomen met beschadigd haar en een huid die ’s avonds strak aanvoelt! Geen paniek; Merveilleuse Gelée de Douche biedt de ultieme oplossing! Ontworpen voor gezicht, lichaam en haar! De micellaire technologie belooft een zachte ultra, effectieve reiniging van restanten van zand, zout, chloor en zonproducten. De cocktail van glycerine en plantaardige oliën verzacht onze huid, herstelt en repareert ons haar.

Payot Sunny Merveilleuse Gelée De Douche

Deze showergel is dus super praktisch voor in je vakantiekoffer! Hij is namelijk geschikt voor je huid, je haar én je gezicht! Al moet ik eerlijk bekennen dat ik hem voor mijn gezicht niet uitgebreid getest heb, alleen twee keer om te proberen hoe het voelde. Maar dat komt omdat ik voor mijn gezicht gewoon hele mooie andere producten op mijn badkamer heb staan.

Maar een product wat je zowel als showergel als als shampoo kunt gebruiken, dat is zeker op vakantie natuurlijk reuze handig!

Payot Sunny Merveilleuse Gelée De Douche

Ingrediënten

Ik zie in de ingrediëntenlijst verschillende plantaardige oliën en andere verzorgende ingrediënten zoals Glycerine en Vitamine E staan. Nu moet je voor een product wat je vrijwel direct weer van je huid en uit je haar spoelt, natuurlijk geen wonderen verwachten qua verzorgende werking. Maar in het geval van een showergel of shampoo zeg ik altijd: wat je huid of haar niet extra uitdroogt, is alleen maar meegenomen. En dat is hier natuurlijk zeker het geval: na een dagje strand, zwembad of achtertuin zit je niet te wachten op een product wat je huid nog verder uitdroogt. Dus ja: ik word blij van de ingrediënten die ik zie.

Textuur, geur en werking

Payot Sunny Merveilleuse Gelée De Douche heeft een crème textuur die heerlijk zacht aanvoelt op mijn huid, meteen al bij het inmasseren. De geur is heerlijk, maar ik vind hem lastig te omschrijven. Ik herken er niet echt iets bloemigs in, of iets zoets bijvoorbeeld. Als ik het dan toch moet omschrijven: ik ruik er de zon, de zee, een zomers briesje, een hangmat en een zomerse cocktail in. Een heel zachte, ontzettend lekkere, zomergeur. Het perfecte product om een warme zomerdag mee af te sluiten ♥

Zoals ik al verwachtte, is de showergel heel fijn in gebruik. Hij voelt zacht aan bij het inmasseren, maar ook na het afspoelen en afdrogen voelt mijn huid zacht en comfortabel aan. Ik heb er ook een paar keer mijn haar mee gewassen, en ook dat is mij uitstekend bevallen. Mijn haar is na het uitspoelen zacht en makkelijk doorkambaar. Ik kan me heel goed voorstellen dat dit product na een dagje strand en/of zwembad heerlijk is om te gebruiken!

Payot Sunny Merveilleuse Gelée De Douche kost € 17,50 voor een tube van 200 ml en is verkrijgbaar bij de verschillende Payot verkooppunten. Mag deze met jou mee op vakantie?

Ik heb het product in dit artikel ontvangen voor mijn blog.

3 Comments on Payot Sunny Merveilleuse Gelée De Douche

 1. Miranda Aerts
  19 juli 2020 at 09:34 (2 jaren ago)

  Ja echt, ik heb afgelopen vrijdagavond ook m’n Staycation doucheschuim in gebruik gevonden! Speciaal bewaard voor de vakantie 🙂
  Deze klinkt ook heerlijk 😎

  Beantwoorden
 2. Marije
  10 juli 2020 at 08:00 (2 jaren ago)

  De geur klinkt wel heerlijk zomers!

  Ik vind nieuwe dingen kopen voor de vakantie ook heerlijk. Deed ik als klein meisje al met mijn moeder.

  Beantwoorden
 3. Jennifer
  10 juli 2020 at 07:39 (2 jaren ago)

  Bij Douglas nu met 25 procent korting en gratis verzending.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.