Payot Supreme Jeunesse Essence

Payot is een prachtig skincaremerk, waarvan ik al verschillende producten heb mogen testen. Vandaag laat ik je één van de nieuwste producten zien, het Payot Supreme Jeunesse Essence. Een essence met extracten van vijf zeldzame bloemen en hyaluronzuur, wat de tekenen van huidveroudering bestrijdt. Ik heb dit product uitgebreid getest en vertel je er vandaag wat meer over.

Payot Supreme Jeunesse Essence

Payot Supreme Jeunesse Essence

De Suprême Jeunesse lijn is de verjongende verzorgingslijn die de overbelasting van de natuurlijke afweermechanismen compenseert en efficiënt de tekenen van veroudering bestrijdt. Rimpels, verslapping, vlekken, gebrek aan uitstraling en dehydratatie worden bestreden.

Suprême Jeunesse Essence is een zijdezachte essence van vijf zeldzame bloemen en hyaluronzuur. Het activeert de doeltreffende werking van de opvolgende verzorgingsproducten. De oneindig sensoriële formule zorgt samen met de dagverzorging dat de huid kalmeert en versoepelt. De huid wordt opgevuld en de huidstructuur wordt gladgestreken. De huid hervindt haar jeugdige uitstraling.

Payot Supreme Jeunesse Essence Ingrediënten

Payot Supreme Jeunesse Essence bevat een aantal prachtige bloemenextracten, ieder met hun specifieke werking voor de huid. Magnolia en Orchidee-extract bevatten krachtige antioxidanten en beschermen de huid tegen stress van buitenaf. Daarnaast helpen ze het natuurlijke afweersysteem van de huid te herstellen. Ze hebben een doelgerichte werking tegen rimpels en ouderdomsvlekken, en verstevigen tegelijkertijd de huid.

Extract van de Oost-Indische Kers verbetert het zuurstoftransport tussen de huidcellen. Hierdoor wordt de werking van de actieve stoffen van de crème die je na het Essence gebruikt, geoptimaliseerd. AHA van Hibiscus verfijnt de huidstructuur en maakt de huid glad, waardoor ze een mooie en jongere uitstraling krijgt. Water van de Witte Lelie versterkt de huid en maakt haar zachter en soepeler.

Het Payot Supreme Jeunesse Essence bevat Hyaluronzuur wat ingekapseld is. Hierdoor kan het diep in de huid doordringen, en dankzij een hoog moleculair gewicht wordt de huid direct gevuld.

Payot Supreme Jeunesse Essence Gebruik en werking

Payot Supreme Jeunesse Essence is echt een tussenstap in je gezichtsverzorgingsroutine.  Je gebruikt het na het reinigen en voor het aanbrengen van je gezichtscrème. Anders dan bijvoorbeeld een serum is het geen product wat je op zich gebruikt, het is echt een toevoeging. Enerzijds vanwege zijn werking, maar ook vanwege de textuur, die te dun is om als op zich staande verzorging te dienen.

Payot Supreme Jeunesse Essence Payot Supreme Jeunesse EssenceHet Essence heeft een dunne, melkachtig textuur die heel licht aanvoelt op de huid en zich heel makkelijk laat verdelen. Je brengt het aan op een schone huid en verdeelt het met je vingertoppen. Voor iedereen die ‘bang’ is voor een extra stap in je gezichtsverzorgingsroutine: dit vereist nauwelijks extra tijd of moeite, het essence trekt lekker vlot in. Waardoor je vrijwel direct door kunt met je dag- of nachtcrème. Het Essence is erg zuinig in gebruik, een druppel is voldoende voor je hele gezicht. Payot Supreme Jeunesse Essence heeft een subtiele, maar erg aangename geur die luxe aandoet. Ja, je kunt het wel aan Payot overlaten om mooie skincare te maken!

Payot Supreme Jeunesse Essence Payot Supreme Jeunesse Essence voelt erg aangenaam aan op mijn huid. Zowel bij het aanbrengen als na het inmasseren voel ik de hydraterende, kalmerende en verzorgende werking. De feel, de geur en de werking geven mij enerzijds een luxe gevoel, maar anderzijds voelde het na een paar dagen al als gewoon om het Essence aan te brengen voor mijn gezichtscrème.

Conclusie

Ik heb het Essence inmiddels zo’n twee maanden in gebruik en ben ontzettend tevreden over het product zelf, maar ook over de werking. Het maakt mijn huid direct zachter, maar ook op de langere termijn zie ik verschil. Mijn huid voelt soepeler, oogt voller en egaler en heeft daarnaast haar natuurlijke glow terug gekregen. Je kunt het Essence overigens ook onder bijvoorbeeld een gezichtsmasker gebruiken, ook dan versterkt het de werking van de ingrediënten. Mooi, effectief en ook nog eens veelzijdig: that’s what we women want! Payot heeft met het Payot Supreme Jeunesse Essence wederom een erg mooie product op de skincare-markt gezet.

Payot Supreme Jeunesse Essence kost € 48,00 voor 100 ml en is verkrijgbaar bij de diverse schoonheidssalons die met dit merk werken, maar ook online is het goed verkrijgbaar. Een compleet overzicht vind je via deze link. Ik heb het product in dit artikel ontvangen voor een review.

5 Comments on Payot Supreme Jeunesse Essence

 1. bychristiana
  10 december 2017 at 09:52 (1 jaar ago)

  Ik vind dit ook een geweldig product! Ik moet eerlijk bekennen dat het eerst een behoorlijk tijd in de kast gelegen heeft omdat ik niet goed wist wat ik ermee moest. Tot ik me er eens goed in verdiept had en het ben gaan gebruiken. Het behoort nu echt tot mijn favoriete producten van het afgelopen jaar.

  Beantwoorden
 2. Mireille
  10 december 2017 at 09:10 (1 jaar ago)

  Hier ook een fan. Heerlijk product lekker luchtig maar toch voel je de werking en dan die heerlijke subtiele geur. Echt weer een topper van Payot.

  Beantwoorden
 3. Hennie
  10 december 2017 at 09:01 (1 jaar ago)

  Ach ja, good old Payot. Heb nog geen product gehad dat tegenviel en als ik dit zo lees zal deze ook niet op dat lijstje terecht komen. Vooral de dunne structuur spreekt me aan.

  Beantwoorden
 4. chucky1012
  10 december 2017 at 08:52 (1 jaar ago)

  Klinkt heel interessant en ben er nu zelf heel benieuwd naar…..

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.