Pepe Jeans Life is Now for Her Eau de Parfum

Onlangs maakte ik tijdens een PR-middag kennis met de nieuwste lancering van Pepe Jeans. Pepe Jeans Life is Now for Her en for Him. Twee heerlijke geuren waar ik op slag verliefd op was! Vandaag laat ik jullie kennismaken met Life is Now for Her Eau de Parfum, een letterlijk zoete verleiding ♥

Pepe Jeans Life is Now for HerPepe Jeans Life is Now for Her Eau de Parfum

Pepe Jeans ken ik nog van mijn middelbare schooltijd. De populairste klasgenoten droegen dit merk, en ik wilde het ook zó graag. Maar het was ook een behoorlijk duur merk destijds, en daar deden mijn ouders niet aan. En achteraf geef ik ze groot gelijk hoor, maar op die leeftijd wil je er gewoon bij horen, ook al moet dat middels een dure spijkerbroek 😉

Ik vond het echt super leuk om te horen dat dit merk nu een geur voor haar en voor hem heeft uitgebracht. En toen ik ze eenmaal geroken had, was ik helemaal enthousiast!

De Pepe Jeans-geur voor haar is geïnspireerd op een moderne cocktail. Een elixer van sensualiteit voor moedige vrouwen die van alle kleine momenten in het leven willen genieten. Een perfecte mix van ingrediënten die het “wow-effect” uitlokken en het vrouwelijke en originele karakter van dit parfum versterken.

Ik ben iemand die meteen verliefd is op een geur, of meteen weet: nee, dit is niets voor mij. Wat dat betreft kan ik vrij impulsief een nieuw parfum of eau de toilette kopen. Natuurlijk heb je bij een geur altijd te maken met topnoten, hartnoten en basisnoten, en verandert een geur naarmate je deze langer draagt. Maar als de topnoten niet lekker zijn voor mij, dan wordt het hem gewoon niet.

Pepe Jeans Life is Now for HerPepe Jeans heeft overal grappige accenten aangebracht, zoals hier op de onderkant van het flesje (de bovenkant van het glas).

Pepe Jeans Life is Now for HerDe flacon zelf zit eigenlijk ondersteboven op de houder geklikt. Omgedraaid heb je nog steeds een prachtige, stijlvolle flacon, in prisma’s gesneden roze glas.

Geurnoten

De topnoten van Pepe Jeans Life is Now for Her bestaan uit amandel, mandarijn en marshmallow. De geur opent zoet en sensueel, en wekte daarom direct mijn interesse. De hartnoten bestaan uit vanille, amandelmelk en vodka, waardoor de geur iets warmer en intenser wordt. De basis van de geur wordt gevormd door amber en musk, en die twee warme geurnoten doen het bij mij gewoon altijd goed.

De vanille die gebruikt wordt voor deze geur, komt overigens uit Madagascar. Dit ingrediënt wordt geteeld met respect voor de natuur, het behoud van de biodiversiteit, het gebruik van bodembeschermingstechnieken en het minimaliseren van de milieueffecten door herbebossing. Daarnaast draagt Pepe Jeans ook bij aan verbetering van de leefomstandigheden van de boeren: het creëren van een inkomen voor de lokale gemeenschap, het bieden van toegang tot gezondheidszorg en het mogelijk maken van beter onderwijs voor kinderen.

De geur blijft zeker zo’n 5 à 6 uur duidelijk waarneembaar voor mijzelf. Daarna ruik ik hem niet zo goed meer, maar vaak ruikt een ander een parfum of eau de toilette langer dan jij zelf doet. Omdat je neus op een gegeven moment gewend is aan de geur, is deze op een gegeven moment minder goed waarneembaar. Denk maar aan een geurkaars: zolang jij in dezelfde ruimte blijft, denk je de geur op een gegeven moment niet meer te ruiken. Tot je even de kamer uitgaat, en later weer terug komt, dan ruik je hem opeens weer. Zo werkt het precies ook met een parfum. Maar de houdbaarheid van de geur is dus uitstekend te noemen.

Prijs en verkrijgbaarheid

Pepe Jeans Life is Now for Her is exclusief verkrijgbaar bij Douglas. Een flacon van 50 ml kost € 36,01 en een flacon van 80 ml kost € 46,29. Een hele mooie prijs voor zo een prachtige geur, als je het mij vraagt ♥ Mocht je in de winkel zijn, vergeet dan niet ook even Pepe Jeans Life is Now for Him te ruiken, die is ook zó lekker!

Ik heb het product in dit artikel ontvangen voor een review.

9 Comments on Pepe Jeans Life is Now for Her Eau de Parfum

 1. Miranda Aerts
  20 juli 2019 at 10:36 (3 jaren ago)

  Mooi flesje, en de geurtonen combinatie klinkt goed!

  Beantwoorden
 2. Bianca
  17 juli 2019 at 10:50 (3 jaren ago)

  Oehhh alleen de flacon vind ik al helemaal geweldig! x

  Beantwoorden
 3. chucky1012
  14 juli 2019 at 19:13 (3 jaren ago)

  Prachtige flacon 😉

  Xoxo

  Beantwoorden
 4. Annette Elias
  14 juli 2019 at 17:07 (3 jaren ago)

  Nou, die ga ik dus echt even snuffelen als ik bij de Douglas kom. Klinkt erg lekker!!!

  Beantwoorden
 5. bychristiana
  14 juli 2019 at 15:04 (3 jaren ago)

  He, ik zag deze van de week op Schiphol! Het flesje is wel een echte eyecatcher;-)

  Beantwoorden
 6. Thea Burger
  14 juli 2019 at 11:13 (3 jaren ago)

  ik heb de geur maar gelijk bestel de geurnoten spraken me wel daar hou ik wel van dus nu wachten op Dinsdag dat die binnen komt en wat een aparte fles daar viel ik ergens ook wel voor

  Beantwoorden
 7. Heidi
  14 juli 2019 at 10:51 (3 jaren ago)

  Mmmm lijkt me heel lekker.

  Beantwoorden
 8. Deb
  14 juli 2019 at 09:21 (3 jaren ago)

  Wat een prachtig flacon! Ben heel benieuwd naar deze geur.

  Beantwoorden
 9. Caro
  14 juli 2019 at 08:25 (3 jaren ago)

  Klinkt verleidelijk! Ik ga zeker eens snuffelen!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.