Personalized protection met de nieuwe deodorants van 8×4

Als jij helemaal jezelf kunt zijn en je zelfverzekerd voelt, dan kan je alles geven. De vernieuwde 8×4 ondersteunt jou hierbij met persoonlijke bescherming. Want iedereen is uniek en daar hoort een eigen deodorant bij. De nieuwe 8×4-productlijn bestaat uit tien geuren en dertien verschillende deodorants, waaronder tien sprays en drie rollers. Door te kiezen uit een unieke combinatie van geur, verzorging en bescherming, vind je met gemak een deodorant die écht bij jou en jouw levensstijl past. De deodorants bevatten elk een cijfer die gekoppeld is aan een bepaalde persoonlijkheid en levensstijl, zo kun je nog gemakkelijker een keuze maken.

8x4

The perfect match

De nieuwe 8×4 helpt om jouw persoonlijke deodorant-match te vinden. De aangegeven categorieën fragrance, care en protection geven richtlijnen over hoe de deodorant wordt gedefinieerd met betrekking tot geur, verzorging en bescherming.

Het vernieuwde 8×4 assortiment richt zich op mannen en vrouwen en biedt tien verschillende geuren, van Pure Aqua tot Unique Spirit. Het 8×4-assortiment bevat producten voor de normale huid (mild) en de gevoelige huid (mild plus). De hoeveelheid bescherming geeft aan of het 8×4-product een deodorant of een anti-transpirant is. Een deodorant (48h strong) bevat 0% aluminium en belooft bescherming tegen een onaangename geur, terwijl een anti-transpirant (48h strong plus) zweetvorming reguleert.

8x4Persoonlijke bescherming

Aan de hand van geur, het type verzorging en het level van bescherming, bepaal jij zelf hoe jouw ideale deodorant is samengesteld – zo dat persoonlijke bescherming écht telt. Om er gemakkelijk achter te komen welke deodorant het beste bij jou past, heeft 8×4 een online test ontwikkeld op de Nederlandse website. Welk № past bij jou? 

Adviesprijzen en beschikbaarheid

Een overzicht van de nieuwe 8×4:

Sprays, 150ml, €3,79*

No1, PURE AQUA
No2, CLEAR ROSE
No3, VELVET BLOSSOM
No4, VIBRANT FLOWER
No6, JUICY SPLASH
No7, FRESH LIME
No8, WILD OAK
No9, DRY COOL
No10, ATLANTIC WAVE
No11, UNIQUE SPIRIT

Roll-Ons, 50ml, €3,79*

No3, VELVET BLOSSOM
No8, WILD OAK
No9, DRY COOL

De nieuwe range is vanaf nu verkrijgbaar bij de drogist en supermarkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.