Perspakketjes unboxing september 2019

Tijdens mijn vakantie waren er een paar perspakketjes bezorgd, de meeste op mijn werk. Ik heb ze afgelopen donderdag even opgehaald, zo kon ik ze in mijn vakantie mooi nog op de foto zetten. In deze perspakketjes unboxing video laat ik alle producten alvast aan jullie zien, uitgebreide reviews volgen uiteraard later!

Perspakketjes unboxingPerspakketjes unboxing

In deze perspakketjes unboxing zie je welke perspakketjes ik allemaal ontving. Zo kreeg ik een deel van de nieuwe collectie van essence (en wat zit er veel moois tussen), de nieuwe Pupa Candy Punk collectie, een paar prachtige producten van de webshop Biostijl en mijn maandelijkse pakketje van Weleda. In onderstaande video zie je alle producten voorbij komen!

Ik hoop dat jullie het weer leuk vonden om de producten kort in een video voorbij te zien komen. Ben je nieuwsgierig naar een bepaald product, laat het dan zeker weten in een reactie onder het artikel. Ik kan de planning van mijn artikelen altijd aanpassen, en een review wat naar voren schuiven. Bedankt weer voor het kijken!

5 Comments on Perspakketjes unboxing september 2019

 1. Saskia van horne
  18 september 2019 at 08:43 (3 jaren ago)

  Dat worden weer leuke blogjes.
  Benieuwd naar al dat nieuws

  Beantwoorden
 2. Tessa
  17 september 2019 at 18:18 (3 jaren ago)

  wat een leuke producten heb je ontvangen

  Beantwoorden
 3. Caro
  17 september 2019 at 15:04 (3 jaren ago)

  Wat een boel mooie nieuwe producten!!! Benieuwd naar je reviews❀️

  Beantwoorden
 4. Wilma Rommelse
  17 september 2019 at 08:47 (3 jaren ago)

  Wat een mooi kleurpallet, benieuwd naar de looks die je ervan maakt.

  Geniet van de week

  Beantwoorden
 5. chucky1012
  17 september 2019 at 06:13 (3 jaren ago)

  Wat een prachtige items en vooral die van de budget geprijsde make-up.
  Ze brengen zoveel vernieuwents
  Kan niet wachten op de swatches en looks….

  Een fijne nieuwe week

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.