Philips VisaPure gezichtsreinigingsborstel

Eindelijk, éindelijk heb ik hem deze week ontvangen: de Philips VisaPure die ik vier maanden (!) geleden kado kreeg bij een jaarabonnement op de Vogue. Talloze mailtjes, telefoontjes en zelfs Social Media-spam (waar ik eigenlijk op tegen ben) heb ik er aan moeten wagen, maar nu heb ik hem eindelijk binnen. In dit artikel vertel ik je wat meer over de werking en de ’technische’ details van de VisaPure, en over een aantal weken laat ik je uiteraard weten hoe hij bevalt.

Philips VisaPure

Philips VisaPure

Philips VisaPure: een diepe, milde reiniging voor een zachte en stralende huid

Philips VisaPure is een ‘nieuwe’ manier van gezichtsreiniging. Ik zet ‘nieuw’ expres tussen aanhalingstekens, want het idee is niet helemaal nieuw. Een jaar of 15 geleden had ik ook al een dergelijk reinigingsborsteltje voor mijn gezicht, volgens mij op batterijen. De technologie is echter wel vernieuwd. VisaPure zorgt voor een zachte, intensieve reiniging met als resultaat een zachte, schone en stralende huid.

Philips VisaPure

Philips VisaPure

Philips VisaPure: technische details

De roterende en vibrerende borstel werkt 10x effectiever dan reiniging met je handen. Niet alleen wordt je huid beter gereinigd, ook wordt de doorbloeding van de huid tijdens het reinigen gestimuleerd, waardoor de huid afvalstoffen beter kan afvoeren, poriën op den duur kleiner zullen worden, en de huid gladder en stralender wordt.

Philips VisaPure heeft twee standen: één voor een zachte reiniging en één voor een diepe reiniging. De VisaPure heeft een timer van 1 minuut voor het hele gezicht: 20 seconden voor de rechterhelft van je gezicht, 20 seconden voor de linkerhelft en 20 seconden voor je voorhoofd. Voor de VisaPure zijn verschillende borstels verkrijgbaar, voor ieder huidtype een geschikt exemplaar.

Philips VisaPure

Philips VisaPure

De Philips VisaPure kan zelfs onder de douche gebruikt worden, wat ik een groot voordeel voor de ochtend vind, als ik meestal haast heb en dus geen tijd heb om éérst mijn gezicht te reinigen en daarna onder de douche te springen. De VisaPure heeft 6 uur nodig om volledig op te laden, daarna kun je hem 30 minuten (dus 30 reinigingsbeurten) gebruiken. De oplader heeft een los snoer, waardoor je de VisaPure tussendoor kunt neerzetten in de oplader, die dan als standaard fungeert:

Philips VisaPure

Philips VisaPure

Ik heb de Philips VisaPure nog maar twee dagen in gebruik, dus ik kan nog niets zeggen over resultaten, of hij inderdaad zo goed is als wordt beloofd. Wel voelt hij heel fijn in gebruik, ik heb echt het idee dat mijn huid beter wordt gereinigd met de VisaPure. Ik gebruik hem ’s ochtends en ’s avonds, met verschillende reinigingsproducten (maar daar zal ik in een later artikel meer over vertellen).

Philips VisaPure

Philips VisaPure

Bij de Philips VisaPure is een handig reisetui geleverd, waardoor je hem heel makkelijk mee op vakantie of op reis kunt nemen, hij gaat zo prima in je toilettas of koffer.

Ik ben heel benieuwd of mijn toch wel wat onregelmatige huid zichtbaar en voelbaar gaat opknappen door het gebruik van de VisaPure. Over ongeveer een maand zal ik jullie er meer over vertellen!

De Philips VisaPure is verkrijgbaar in twee varianten, de roze variant die ik heb kost € 159 en is o.a. te koop bij Wehkamp. De blauwe variant is iets minder uitgebreid en kost € 139.

Gebruik jij een electrisch gezichtsreinigingsapparaat? Ben je er tevreden over?

11 Comments on Philips VisaPure gezichtsreinigingsborstel

 1. Wojis
  28 november 2013 at 19:31 (9 jaren ago)

  Eindelijk ja, zeer benieuwd of je net zo blij bent als ik met de VisaPure. Ik gebruik mijne nog steeds elke dag en het bevalt mij heel goed. Leuk… wacht rustig af of je review.

  Beantwoorden
 2. Miranda Aerts
  24 november 2013 at 13:18 (9 jaren ago)

  Ik ben ook benieuwd hoe hij gaat bevallen!

  Beantwoorden
 3. Bertine
  23 november 2013 at 21:31 (9 jaren ago)

  hee jouw blog kende ik echt nog niet.. maar die ziet er goed uit! je foto’s zien er ook mooi uit! fijn he, dat we het nu nog beter kunnen;) leuk je ontmoet te hebben vandaag!

  Beantwoorden
  • Natasja
   24 november 2013 at 09:06 (9 jaren ago)

   Hihihi, ja als het goed is, worden ze vanaf nu alleen maar beter 🙂 Ik vond het super gezellig gisteren, wie weet organiseren Patty en Kevin nog eens een workshop voor ‘gevorderden’, hahaha!

   Beantwoorden
 4. Esmeralda L
  23 november 2013 at 19:43 (9 jaren ago)

  Ik heb de mijne ook na 4 maanden ontvangen.
  Ik ben er tot nu toe super tevreden mee, heerlijk om te gebruiken.

  Beantwoorden
 5. Lisa's Beautybabbels
  23 november 2013 at 15:56 (9 jaren ago)

  Ben benieuwd naar je uitgebreide review! Hoor graag wat jij er van vindt. Ik wil ‘m graag, maar de prijs houdt me (nog) tegen..

  Beantwoorden
 6. lisanne
  23 november 2013 at 15:48 (9 jaren ago)

  Ben erg benieuwd naar de review! Ik ben al aan het sparen voor een Visapure of een Clarisonic.

  Beantwoorden
 7. robin
  23 november 2013 at 09:53 (9 jaren ago)

  fijn review! ik heb de Clarisonic jaren geleden gehad maar die is kapot gegaan, daar merkte ik wel effect bij. een tijdje geleden een dupe gekocht en daar weer nie 🙁 ben wel benieuwd naar deze

  Beantwoorden

3Pingbacks & Trackbacks on Philips VisaPure gezichtsreinigingsborstel

 1. […] 1,5 maand geleden nam ik de Philips Visapure in gebruik, in dit artikel kun je alle details over het apparaat lezen. Inmiddels heb ik hem lang genoeg gebruikt om jullie te […]

 2. […] dan zachtjes over/in je huid. Ik gebruik de reinigingscrème sinds een week in combinatie met mijn VisaPure, en dat bevalt prima. Hoewel ik in het begin wel even de schuimende werking miste die ik normaal […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.