Philosophy Kiss me Tonight

Lipverzorging, ik kan niet zonder. Naast mijn laptop, op mijn nachtkastje, in mijn handtas en zelfs op mijn werk in mijn bureaulade liggen lippenbalsems, verzorgende lipglosses en tubetjes lipcrème. Eén van mijn favoriete lipverzorgingsproducten van dit moment (zeker nu met de vrieskou) is Kiss me Tonight van Philosophy. Kiss me Tonight is een hydraterende lipverzorging, met o.a. de volgende ingrediënten: castor olie, shea butter, zonnebloemolie, glycerine, olijfolie, carnauba was en candelila was. Volop verzorgende boters en oliën dus, om je lippen te verzachten en te beschermen tegen uitdrogen.

Philosophy Kiss me Tonight

Kiss me Tonight zit in een klein glazen potje (de inhoud is 9 gram), wat er erg mooi uitziet, maar qua gebruik vind ik het niet erg prettig. Ten eerste vind ik het niet hygiënisch om steeds met mijn vinger in dat potje te zitten lepelen, ten tweede vind ik het vervelend dat ik iedere keer als ik de lippenbalsem heb aangebracht, ongeveer dezelfde hoeveelheid balsem onder mijn nagel vandaan moet poetsen. Ik zou liever zien dat ze het in een tubetje stopten, daarmee zijn beide problemen opgelost.

Philosophy Kiss me Tonight

Kiss me Tonight is een lichtroze, romige balsem, met een heel subtiele, licht zoete geur. Het fijne aan deze balsem vind ik, dat hij “stevig” op je lippen zit. Je hebt lippenbalsems die niet echt aan je lippen hechten, waardoor ze een beetje glibberig aanvoelen en niets doen voor je lippen qua verzorging. Daar heb ik bij Kiss me Tonight totaal geen last van, de balsem smelt als het ware samen met mijn lippen, en blijft prima zitten (zelfs na een paar koppen koffie).

Philosophy Kiss me Tonight

Van de lichtroze kleur is, eenmaal aangebracht, niets meer terug te zien; de lippenbalsem geeft een kleurloze glans aan je lippen. Kiss me Tonight zorgt ervoor dat mijn lippen lekker zacht zijn en blijven en zeker in combinatie met regelmatig gebruik van een lipscrub, heb ik veel minder last van velletjes.

Kiss me Tonight is o.a. verkrijgbaar bij ICI Paris XL en kost € 13,68 voor een potje van 9 gram.

Gebruik jij dagelijks een lipverzorgingsproduct?

1 Comment on Philosophy Kiss me Tonight

  1. Vera
    16 januari 2013 at 10:10 (9 jaren ago)

    Ik gebruik eigenlijk zelden of nooit lippenbalsems, wel lipsticks met verzorgende eigenschappen. Een potje zoals deze zou ik nooit zelf aanschaffen, om dezelfde redenen die jij al noemt. Geef mij maar een stick of tubetje. 😉

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.