Physalis biologische voedingssupplementen

Het huidige druk-druk-druk tijdperk vergt veel van de mens. We komen tijd en slaap tekort en stress ligt op de loer. Allemaal factoren die je natuurlijke afweer nadelig beïnvloeden. Een heersend griepje of een verkoudheid heb je dan ook snel te pakken. Gelukkig is het mogelijk je immuunsysteem met voedingssupplementen te versterken. Physalis heeft natuurlijke supplementen in het assortiment die elk op hun specifieke manier zorgen dat je gezond en weerbaar de winter doorkomt.

PhysalisBoost je immuunsysteem met Physalis biologische voedingssupplementen

Je immuunsysteem, dat ervoor zorgt dat je lichaam wordt beschermd tegen ziektekiemen, is verdeeld in:

 • het aangeboren immuunsysteem (natuurlijke weerstand), dat je beschermt tegen schadelijke indringers als virussen en bacteriën.
 • het aangeleerde immuunsysteem, dat specifiek reageert op één ziekteverwekker per keer, met behulp van antilichamen en immuuncellen.

Het immuunsysteem bevindt zich onder meer in de huid, darmen, luchtwegen, witte bloedcellen, lymfestelsel en milt.

Kruidenboost

Physalis Echinacea forte is een krachtig biologisch complex dat bestaat uit drie plantenextracten, aangevuld met vitamine C en D3, selenium en zink. Deze combinatie geeft het immuunsysteem een flinke boost. Rode zonnehoed staat bekend als natuurlijk antibioticum. Astragalus is bekend uit de Chinese geneeskunde: het helpt tegen verkoudheid en weert ontstekingen. Cistusroos bestrijdt virussen op celniveau en werkt zowel preventief als verlichtend bij verkoudheid en griep.

PhysalisWeerstand uit de bijenkorf

Physalis Propolis forte is een biologisch complex op basis van bijenproducten. Propolis is de wasachtige anti-bacteriële substantie die bijen zelf maken uit hars van boomknoppen. Hiermee maken ze de honingraten steriel en blijft het bijenvolk gezond. Koninginnengelei is een bijzondere voedingsstof die door de bijenkoningin en larven wordt gegeten en ze immuun voor ziektes maakt. Verrijkt met vitamine C uit West-Indische kers draagt Physalis Propolis forte bij aan een goede werking van ons immuunsysteem zodat we ziektekiemen het hoofd kunnen bieden.

Weerstandsweetjes

 • Vrouwen hebben van nature een sterker afweersysteem dan mannen omdat zij een extra X-chromosoom hebben
 • Lachen is gezond! Wanneer je plezier hebt, produceert je lijf endorfine. Dat ontspant en zorgt dat je minder stresshormoon aanmaakt
 • Voldoende slapen (6-8 uur )helpt bij het in stand houden van een goede afweer
 • Een massage stimuleert de aanmaak van witte bloedcellen waardoor je ziekteverwekkers gemakkelijker bestrijdt

PhysalisSupervitamine

Physalis Organic C is opgebouwd uit extracten van biologisch geteelde Indische ganzenbes, camu camu en West-Indische kers die van nature hoge concentraties vitamine C bevatten. Vitamine C ondersteunt het immuunsysteem, helpt bij vermoeidheid, stimuleert de energiestofwisseling en verhoogt de ijzeropname. Deze natuurlijke antioxidant beschermt de cellen tegen schade door vrije radicalen en heeft een positieve werking op het zenuwstelsel.

Let op: nierpatiënten mogen niet meer dan 200mg vitamine C per dag innemen.

Immunplex: vloeibare fytotherapie

Physalis Herbal Synergies bestaan uit een combinatie van plantenextracten en heilzame essentiële oliën. Voor Immunplex is gebruik gemaakt van echinacea, hondsroos, zwarte els, zilverspar, bergbonekruid en tijm die ons immuunsysteem actief ondersteunen. Ook helpt het complex bij verkoudheden dankzij geranium- en zwarte populier extracten. De druppels zijn gemakkelijk in te nemen met wat water en ideaal voor mensen die niet houden van het innemen van tabletten en capsules.

Prijzen en verkrijgbaarheid

Echinacea forte – € 14,90 (30 tabletten)
Propolis forte Bio – € 14,00 (30 tabletten)
Organic C Bio – € 16,00 (30 tabletten)
Herbal Synergies Immunplex Bio – € 16,00 (75ml)

Het Physalis assortiment is verkrijgbaar bij Holland & Barrett (voorheen De Tuinen).

3 Comments on Physalis biologische voedingssupplementen

 1. Talitha
  2 december 2018 at 10:45 (3 jaar ago)

  Supergoed dat je in het artikel zet dat nierpatienten minder vitamine c mogen hebben, veel mensen weten dat niet is mijn ervaring uit mijn drogisterijtijd.

  Beantwoorden
  • Natasja
   2 december 2018 at 10:50 (3 jaar ago)

   Het is in dit geval het PR-bureau die het erbij vermeld heeft, maar inderdaad heel goed van ze!

   Beantwoorden
 2. chucky1012
  1 december 2018 at 19:30 (3 jaar ago)

  Klinkt zeer interessant.
  In de herfst en winter komt dit goed van pas en krijgt men een flinke boost

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.