Physalis Cold Care helpt je de winter door

Physalis Cold Care is een serie natuurlijke producten die helpen je weerstand tijdens de wintermaanden te behouden of zelfs verbeteren. En mocht je onverhoopt toch verkouden worden, dan heeft Physalis Cold Care effectieve natuurlijke producten om je te helpen herstellen en klachten als een lopende neus, kriebelende keel en verstopte luchtwegen te verlichten. Met de pure en effectieve kracht uit de natuur helpt Physalis Cold Care je de winter door!

Physalis Cold Care

Physalis Cold Care helpt je immunsysteem

Je immuunsysteem dat ervoor zorgt dat je lichaam wordt beschermd tegen ziektes, bestaat uit twee delen:

✓ Het aangeboren immuunsysteem (natuurlijke weerstand), dat je o.a. beschermt tegen schadelijke indringers zoals virussen en bacteriën.

✓ Het aangeleerde immuunsysteem: het systeem in ons lichaam dat specifiek reageert op één ziekteverwekker per keer, via o.a. antilichamen en immuuncellen.

Het immuunsysteem bestaat uit onder andere uit je huid, darmen, luchtwegen, witte bloedcellen, lymfestelsel en milt. Als je immuunsysteem optimaal werkt, krijgen ziektekiemen geen kans. Met echinacea en vitamine C van Physalis kun je hier je steentje aan bijdragen.

Physalis Echinacea forte – beschermt

Door slechte weersomstandigheden, stress, vermoeidheid en tal van externe factoren krijgt onze natuurlijke weer-stand het flink te verduren, zeker in de wintermaanden. Echinacea forte is een krachtig complex met planten-extracten, vitamine C, vitamine D3, selenium en zink, die het immuunsysteem ondersteunen. Rode zonnehoed (Echinacea purpurea) ondersteunt de natuurlijke afweer en bevordert het comfort van de bovenste luchtwegen. Yestimum® is een gistextract boordevol Bèta-glucanen die het immuunsysteem vanuit de darmen kunnen reguleren. Tot slot bevat Echinacea forte een extract van de Cistusroos dat zeer rijk is aan polyfenolen. Ook deze bijzondere stoffen kunnen helpen virusinfecties te voorkomen. Consumentenadviesprijs € 16,49 (30 tabletten)

Physalis Organic C – biobeschikbaar

Dit hoogwaardige complex van drie gestandaardiseerde en biologische plantenextracten is een natuurlijke, krachtige bron van vitamine C met een hoge biobeschikbaarheid. Dat wil zeggen dat het lichaam optimaal gebruik kan maken van de stoffen in Organic C. Indische ganzenbes, camu-camu en acerola (West-Indische kers) bevatten van nature hoge concentraties vitamine C. Vitamine C ondersteunt het immuunsysteem en is een krachtige antioxidant die cellen beschermt. Ook de huid, tandvlees, kraakbeen en het zenuwstelsel hebben baat bij vitamine C. Consumentenadviesprijs € 16,40 (30 tabletten)

Physalis Cold Care

Eucalyforce® Bio Siroop

Deze keelverzachtende siroop bevat plantenextracten van tijm en pelargonium (een geraniumsoort) die de luchtwegen kalmeren en helpen herstellen. Daarbij helpen essentiële oliën van eucalyptus, tijm, munt en den de keel te verzachten en het ademen te vergemakkelijken. De toegevoegde Propolis is een bijenproduct dat het immuunsysteem ondersteunt. De siroop is ook verkrijgbaar in een suikervrije variant. Consumentenadviesprijs € 10,29 (150 ml)

Eucalyforce® Keelspray

Meestal wordt de keel door al het hoesten gevoelig, rauw of pijnlijk. Om de keel te verzachten bevat deze 100% natuurlijke spray propolis en plantenextracten als tijm en weegbree. Ook zijn essentiële oliën als eucalyptus en munt toegevoegd om de keel te kalmeren en beschermen. Consumentenadviesprijs € 8,89 (30 ml)

Physalis Cold Care

Eucalyforce® Kruidenthee

Wat is er heerlijker dan het drinken van een kop verwarmende, heilzame thee als je een kou(tje) te pakken hebt? Eucalyforce® kruidenthee bevat eucalyptus, tijm en echte heemst die de keel verzachten en je helpen vrij te ademen. Consumentenadviesprijs € 4,09 (20 theezakjes)

Physalis Cold Care is verkrijgbaar bij Holland & Barrett.

1 Comment on Physalis Cold Care helpt je de winter door

 1. chucky1012
  2 januari 2021 at 07:09 (2 jaren ago)

  Dit klinkt heel goed.
  Zeker nu het winter is….
  Ben een echte theeleuten dus dit zal ik gaan kopen.
  Mijn immuunsysteem is ontregeld dus moet even kijken of ik het bovengenoemde product kan gebruiken….
  Fijne review met duidelijke foto’s.

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.