Physalis Collagen Coffee: een opkikker voor jou en je huid

Physalis introduceert dit voorjaar twee unieke collageendrinks waarmee je gemakkelijk dagelijks optimale hoeveelheden collageen kunt innemen. Er is nu de Physalis Collagen Coffee drink die niet alleen zorgt voor een pittige koffiekick, maar waarvan je huid ook een fikse collageenboost krijgt! Daarnaast is er een dubbelgedoseerde Collagen Boost drink met twee soorten collageen die behalve voor de huid ook veel extra doet voor gewrichten, botten, spieren en kraakbeen.

Physalis Collagen Coffee

Totaalaanpak

In Japan en andere Aziatische landen behoort het drinken van collageendrankjes bij velen tot het dagelijks beautyritueel om veroudering tegen te gaan. Daar gelooft men al heel lang in deze totaalaanpak van huidverzorging. Niet zo gek als je bedenkt dat de collageenaanmaak vanaf je 20ste jaarlijks met 1% afneemt. Die tekorten kun je alleen aanvullen met collageen waarvan bewezen is dat het biobeschikbaar is, ofwel optimaal wordt opgenomen via de darmwand en zo in de bloedbaan terecht komt.

Onmisbaar eiwit

Collageen is een eiwit en tevens de belangrijkste bouwsteen van ons bindweefsel en onmisbaar voor een stralende en gladde huid. Bovendien ondersteunt collageen het behoud van soepele gewrichten. Collageen bevindt zich niet alleen in de huid maar ook in onze botten, kraakbeen en pezen. Ongeveer 30% van ons lichaam bestaat uit maar liefst twaalf typen collageen. Met de jaren neemt de hoeveelheid collageen in onze weefsels af door
– afname van bouwstoffen voor collageen – verminderde activiteit van de fibroblasten in de huid die collageen produceren – toename collageenafbraak

Met Physalis Collagen drinks ben je verzekerd van voldoende toegevoegde collageenpeptiden als bouwstof en maak je zélf ook weer meer collageen aan. Bovendien wordt bij een van de drinks de afbraak van collageen afgeremd.

Physalis Collagen Coffee

Koffiekick

Elk zakje Collagen Coffee bevat behalve een geurig 100% Arabica-blend instant koffie-extract, 5 gram gemakkelijk opneembaar Naticol® collageen en kokos MCT poeder (Medium Chain Triglyceriden) voor extra energie. Drink Physalis Collagen Coffee aangelengd met kokend of koud water. Of maak er een lekkere latte of cappuccino mee met opgeklopte (plantaardige) melk. Ook kun je het poeder toevoegen aan je favoriete smoothie of shake, voor een lekkere koffiekick.

Voor de ultieme collageenboost neem je dagelijks een zakje Physalis Collagen Boost met daarin een extra hoge dosis pure collageen van 10 gram. Collagen Boost bevat niet alleen de meest voorkomende type 1 collageen (Naticol®), maar ook 40 mg natuurlijk type 2 collageen, dat afkomstig is uit het borstbeen van kippen. Dit B-2Cool® collageen komt via de darmwand in de bloedbaan. Het werkt in op het immuunsysteem en zorgt er zo voor dat de afbraak van collageen in kraakbeen wordt afgeremd zodat je meer van deze cruciale bouwstof behoudt.

Deze collageenboost is dus extra goed voor de huid, maar ook zeker heilzaam voor het behoud van gezonde gewrichten, kraakbeen, botten, pezen, haar en nagels. Mix het poeder met vruchtensap, koud of heet water of voeg het toe aan je favoriete smoothie, ontbijtbowl of chiapudding. Je kan er ook ijsblokjes mee maken die je dan gemakkelijk toevoegt in de blender als je een smoothie maakt.

Duurzaam geproduceerd

De belangrijkste stof in Physalis Collagen drinks is Naticol®, een mengsel van collageenpeptiden die duurzaam worden geproduceerd uit vishuiden die anders worden weggegooid. Naticol® is zeer goed oplosbaar en wordt gemakkelijk opgenomen omdat de collageen is gesplitst in korte stukjes peptiden die de darmwand gemakkelijk kunnen passeren. De werkzaamheid van Naticol® als anti-aging ingrediënt is bewezen in een aantal dubbelblinde, placebo-gecontroleerde klinische studies.

Clean Label en CO2Neutral®

Physalis voedingssupplementen hebben een Clean Label. Dat betekent dat ze geen kunstmatige kleur-, bewaar-, smaak-, zoetstoffen, lactose, suiker, zout, gist of gluten bevatten. Ze zijn minimaal bewerkt en voorzien van een ingrediëntenlijst met een ondubbelzinnige en volledige vermelding van elk ingrediënt.

Bovendien heeft KeyPharm het internationale CO2Neutral® Label dat alleen kan worden verkregen dankzij werkelijke klimaatinspanningen. Dit garandeert dat KeyPharm actief de lokale en globale klimaatimpact berekent, vermindert en compenseert.

Physalis is exclusief verkrijgbaar bij Holland & Barrett en via de webshop.

Consumentenadviesprijs:

Physalis Collagen Coffee € 26,- (12 zakjes)
Physalis Collagen Boost € 28,- (12 zakjes)

1 Comment on Physalis Collagen Coffee: een opkikker voor jou en je huid

  1. Axl
    21 mei 2020 at 12:18 (2 jaren ago)

    Ik ben bijna 24, dus 4% minder collageen toch? Ik ga even op onderzoek uit

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.