Physalis Collagen Pro pept je huid van binnenuit op

Herken je dit? Je zorgt goed voor jezelf maar je huid ziet er futloos uit en mist haar natuurlijke glow. Tijd om de zaak van binnenuit aan te pakken! De nieuwe Physalis Collagen Pro pept je huid op met collageen, vitamine C en hyaluronzuur. Een zakje van dit slimme poeder los je gemakkelijk op in je sapje, smoothie, soep … of in je cappuccino!

Physalis Collagen Pro Collageenboost met Physalis Collagen Pro

Physalis Collagen Pro is een effectieve antiagingformule die van binnenuit werkt. Collageen is de belangrijkste bouwsteen van ons bindweefsel en dus onmisbaar voor een mooie, compacte en gladde huid. Van de eiwitten in ons lichaam bestaat maar liefst 30% uit collageen. Het bevindt zich niet alleen in de huid maar ook in onze botten, pezen, haar, nagels en tanden. Ons lichaam kan zelf collageen aanmaken maar heeft daarvoor vitamine C nodig. Een tekort aan deze vitamine leidt tot kwaliteitsvermindering van het collageennetwerk en dat zie je aan je huid! Hyaluronzuur heeft een positief effect op het vochtgehalte in de huid en de elasticiteit van het bindweefsel. Met voldoende collageen en het vochtgehalte op het juiste niveau ziet je huid er gezond en fris uit!

Physalis Collagen ProBiobeschikbaar

Physalis Collagen Pro is een oplosbaar poeder dat is samengesteld uit werkzame stoffen die makkelijk door het lichaam worden opgenomen. Met collageen is dat niet vanzelfsprekend omdat het grote moleculen zijn. Collagen Pro bevat daarom collageenhydrolysaat; het collageen is al opgesplitst waardoor de biobeschikbaarheid en opname door het lichaam optimaal is. Erfelijkheid en hormonen, een slecht eetpatroon en overmatig zonnebaden kunnen de onderhuidse collageenstructuur aantasten. Met Collagen Pro vul je de bouwstoffen voor de aanmaak van goed collageenweefsel snel en optimaal aan. Mooi meegenomen is daarnaast dat de Collagen Pro formule ook werkt als antioxidant, remmend werkt op ontstekingen én een positief effect heeft op de gewrichten, botdichtheid, spierkracht en spiermassa.

Onderzoek

Uit recent klinisch onderzoek* blijkt dat bij dagelijks gebruik van Collagen Pro sticks de huid al na 12 weken steviger aanvoelt en minder diepe rimpels vertoont. Na acht weken meldden de respondenten zelfs al een zichtbare verbetering van de glow en egaliteit van de huid.

* Effect of Low Dose Type I Fish Collagen Peptides Combined or not with Silicon on Skin Aging Signs in Mature Women. Luc Duteil, Catherine Queille Roussel, Christelle Bruno-Bonnet, Jean Philippe Lacour. JOJ Case Stud. 2018; 6(4): 555692.

Clean Label

Physalis Collagen Pro heeft een Clean Label. Dit houdt in dat het geen kunstmatige kleur-, bewaar-, smaak-, zoetstoffen, lactose, toegevoegde suiker, zout, gist of gluten bevat. Het product is minimaal bewerkt en voorzien van een vereenvoudigde ingrediëntenlijst met een ondubbelzinnige en volledige vermelding van elk ingrediënt.

Gebruik, prijs en verkrijgbaarheid

Physalis adviseert om dagelijks 1 of 2 sticks al roerend toe te voegen aan bijvoorbeeld fruitsap, yoghurt, een smoothie, soep of koffie.

Physalis Collagen Pro kost € 26,- voor 30 sticks à 2,85g. Het Physalis assortiment is exclusief verkrijgbaar bij Holland & Barrett.

1 Comment on Physalis Collagen Pro pept je huid van binnenuit op

 1. chucky1012
  1 juni 2019 at 08:28 (3 jaar ago)

  Dit klinkt erg interessant!
  Goed artikel.

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.