Physalis Propolis forte: bijzonder goed voor de weerstand

Heb je er wel eens over nagedacht hoe een bijenvolk gezond en sterk blijft? In een bijenkorf of -kast leven wel 60.000 bijen die af en aan vliegen met nectar en stuifmeel. Wanneer een van hen ziektekiemen meeneemt, zou het volk binnen de kortste keren zijn uitgeschakeld. Maar de bijen zelf zorgen voor een gezonde leefomgeving. Al sinds de oudheid profiteert de mens van bijenproducten ter bevordering van een goede gezondheid. Physalis Propolis forte is ideaal om op een Bijzonder effectieve manier de weerstand te ondersteunen.

Physalis Propolis Forte

Power uit de bijenkorf

Propolis is de wasachtige antibacteriële substantie die bijen zelf maken uit hars van boomknoppen. Hiermee maken ze de honingraten steriel en blijft het bijenvolk gezond. Behalve propolis bevat Physalis Propolis forte koninginnegelei en natuurlijke vitamine C waarmee dit health supplement bij uitstek geschikt is om de weerstand te ondersteunen en het immuunsysteem optimaal te laten functioneren.

BIJzonder complex

Propolis wordt door bijen uit het hars van boomknopen (o.a. berk, populier en els) gemaakt. Ze gebruiken deze bijzondere substantie om de binnenkant van de korf af te dichten om indringers en ziektekiemen buiten te houden. Vanaf de oudheid wordt propolis al erkend en gebruikt vanwege de helende en ontsmettende eigenschappen. Deze eigenschappen zijn met name te danken aan de aanwezige flavonoïden die behalve schimmelwerende en antibacteriële eigenschappen ook een krachtige antioxidantwerking hebben. Propolis wordt ingezet om luchtweginfecties te bestrijden en de natuurlijke weerstand te versterken. Bovendien veroorzaakt propolis geen resistentie bij ziektekiemen.

Koninginnegelei of royal jelly is het unieke voedsel voor de bijenkoningin en -larven dat afgescheiden wordt door werksterbijen. Het draagt bij tot de zeer snelle groei en uitzonderlijk lange levensduur van de koningin.

Deze BIJzondere substantie stimuleert de natuurlijke afweer en draagt bij tot meer energie en weerstand tegen vermoeidheid. Het is bovendien een ideaal middel bij herstel na ziekte.

Physalis Propolis forte bevat daarnaast vitamine C uit een natuurlijk extract van de acerolavrucht (West-Indische kers). Vitamine C is een krachtige antioxidant en is betrokken bij talrijke lichaamsprocessen die onder anderen ons immuunsysteem versterken.

Physalis Propolis forte is verkrijgbaar bij Holland & Barrett of via de webshop.  Consumentenadviesprijs: € 14,49 (30 tabletten)

1 Comment on Physalis Propolis forte: bijzonder goed voor de weerstand

 1. chucky1012
  27 januari 2021 at 17:53 (1 jaar ago)

  Dit klinkt heel goed.
  Heb zeker vitaminen nodig voor een goede weerstand in de winter….
  Duidelijke review.

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.