Pink Gellac Lollypop collectie

Onlangs ontving ik een pakketje met daarin de lieve, leuke Pink Gellac Lollypop collectie. Deze collectie bevat vijf nieuwe, zoete kleurtjes die natuurlijk prima bij het huidige zomerse weer passen. Ik laat alle vijf de kleurtjes aan je zien!

Pink Gellac Lollypop

Pink Gellac Lollypop

Ik liet jullie in een eerder artikel al zien hoe Pink Gellac werkt, aan de hand van een tutorial video. Klik hier als je dat artikel nog eens terug wil zien. Inmiddels heb ik al een aantal collecties aan jullie mogen laten zien, het blijft toch altijd een feestje hoor! Pink Gellac is een ideale manier om een mooie kleur op je nagels te dragen, waar je langer dan een paar dagen van kunt genieten.

Pink Gellac Lollypop is echt weer een leuke, vrolijke collectie om te zien! Ik houd van dit soort zoete kleurtjes, zeker in de zomer, als mijn handen iets gebruind zijn.

De Lollypop kleurtjes

Milkshake Pink is voor mij wel hรฉt echte Lollypop kleurtje. Hij doet me denken aan een aardbeien milkshake, het is een lichtroze kleur met een koele ondertoon. Sweet as sugar ♥

Pink Gellac LollypopSweet Purple is een mooie lila kleur met ook weer een koele ondertoon. Ik draag van alle kleuren uit de Pink Gellac Lollypop collectie overigens twee dunne laagjes van de kleur. Met daaronder natuurlijk de Base, en een laagje Ultimate Shine eroverheen. De kleuren dekken uitstekend in twee laagjes, sommige hadden wellicht ook met รฉรฉn iets dikker laagje gekund.

Pink Gellac LollypopBaby Blue is, zoals de naam natuurlijk al verklapt, een prachtige lichtblauwe kleur die ook weer een koele ondertoon heeft. Hoewel ik qua kleding niet snel pastelkleuren draag, matchen deze kleurtjes ook uitstekend met mijn Tante Betys jurkjes. Soms is het juist leuk om een net iets andere tint op je nagels te dragen. Durf te mixen en matchen is mijn motto ♥

Lady Grey vind ik persoonlijk een vreemde eend in deze collectie. Ik vind hem ook meer taupe dan grijs, en daar houd ik zelf niet zo van. Het is zeker geen lelijke kleur, maar ik vind het geen Lollypop kleur.

Sunset Orange tot slot is natuurlijk weer wel een kleur die uitstekend in deze Pink Gellac Lollypop collectie past. Deze kleur is iets warmer van kleur, en doet mij denken aan een sinaasappel milkshake ♥ Ik vind dit ook een super leuk kleurtje voor op mijn teennagels.

Prijzen en verkrijgbaarheid

De Pink Gellac Lollypop collectie is verkrijgbaar via de eigen website van Pink Gellac. De lakjes kosten โ‚ฌ 11,00 per stuk. Een paar van de kleurtjes zijn tijdelijk uitverkocht, maar voor zover ik weet zijn het kleuren uit het vaste assortiment. En komen ze dus weer terug op voorraad. Ik heb de producten in dit artikel ontvangen voor een review.

4 Comments on Pink Gellac Lollypop collectie

 1. Miranda Aerts
  4 juli 2019 at 21:38 (2 jaar ago)

  Happy nails ๐Ÿ™‚

  Beantwoorden
 2. Saskia van horne
  4 juli 2019 at 00:43 (2 jaar ago)

  Toevallig twee weken geleden een pakket gekocht met een aantal kleurtjes. Kwam in mijn researche ook YouTube filmpje van jou tegen.
  Bevalt erg goed die gellak. Blijft tot dusver erg goed zitten. En scheelt toch hoop geld als je het zelf doet.
  Deze kleurtjes zijn ook erg leuk. Maar er is zoveel keuze!!

  Beantwoorden
 3. Annette
  3 juli 2019 at 22:07 (2 jaar ago)

  Ohhhh jaaa mooi, de roze is wel mijn favorietje hoor!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.