Pink Gellac Miami Vibe collectie: niets dan liefde!

Een paar weken geleden kreeg ik weer een pakketje van Pink Gellac, met daarin lakjes waar met grote letters mijn naam op geschreven stond. De Pink Gellac Miami Vibe collectie bestaat uit vijf vrolijke, sprekende knalkleuren, die echt geweldig matchen met mijn Tante Betsy jurkjes. Ik deel ze natuurlijk graag met jullie!

Pink Gellac Miami VibePink Gellac Miami Vibe

Dit is hem dan, de vrolijke zomerse Pink Gellac Miami Vibe collectie. Meteen toen ik de kleurtjes zag, wist ik dat ze geweldig staan bij mijn Tante Betsy jurkjes. Blauw, groen, fuchsia, paars: dat zijn precies de sprekende kleuren van mijn jurkjes, wat zal dit geweldig matchen!

Pink Gellac Miami VibeNormaal gesproken duurt het swatchen van een Pink Gellac collectie altijd wel een paar weken bij mij. Het ene weekend lak ik twee kleuren (op allebei mijn handen een andere kleur) en maak foto’s. Het volgende weekend zijn de volgende twee kleuren aan de beurt, en nog eens een week later de laatste kleur(en). Omdat ik zΓ³ blij werd van deze vrolijke kleurtjes, besloot ik dit keer om eens gewoon lekker gek te doen, en al mijn nagels een ander kleurtje te geven. Life is too short for boring nails, right? πŸ˜‰ Ik geloof niet dat iemand in mijn omgeving nog ergens van opkijkt bij mij, dus ik besloot dat dit gewoon kon, hahaha! Hieronder laat ik alle kleurtjes apart aan je zien.

De kleurtjes uit de Miami Vibe collectie

Florida Pink is dΓ© perfecte fuchsia kleur als je het mij vraagt. En fuchsia mag natuurlijk niet ontbreken in een Miami Vibe collectie ♥ Ik draag van alle kleurtjes weer twee dunne laagjes. Florida Pink heeft een mooie glanzende crΓ¨me finish, ik vind het een heerlijk zomers kleurtje!

Pink Gellac Miami VibePalmbeach Green is een prachtige jade groene kleur, die ook weer mooi dekt in twee laagjes. Bijna alle kleurtjes uit de Miami Vibe collectie hebben een mooie dunne textuur, die prettig lakt. Alleen Coral Pink was iets stroperiger, maar dat zie ik wel vaker bij dit soort kleurtjes.

Key Largo Purple heeft een wat meer jelly achtige finish, maar ook deze dekt prachtig in twee laagjes. Paars is een kleur die eigenlijk altijd kan, of het nu zomer of winter is.

Pink Gellac Miami VibeCoral Pink vind ik een echte ‘O’Neill kleur’, als je begrijpt wat ik bedoel. Een echte kleur voor surfbabes, en daarom helemaal op zijn plaats in deze Pink Gellac Miami Vibe collectie. Deze lakte dus iets stroperiger, maar dekt wel prachtig in twee laagjes.

Surfing Blue is zo blauw als de perfecte azuurblauwe zee, of als de lucht op de meest zonnige zomerdag. Ook deze kleur lakt perfect en dekt mooi in twee dunne laagjes.

De Pink Gellac Miami Vibe collectie is verkrijgbaar via de eigen website van Pink Gellac, de lakjes kosten € 11,00 per stuk. Als je voor 23.45 bestelt, heb je je lakjes de volgende werkdag al in huis! Wil je weten hoe Pink Gellac werkt, lees en kijk dan dit artikel van mij nog eens terug.

Ik heb de producten in dit artikel ontvangen voor een review.

2 Comments on Pink Gellac Miami Vibe collectie: niets dan liefde!

 1. bychristiana
  31 juli 2019 at 08:16 (3 jaren ago)

  Coral Pink, haha, ik snap helemaal wat je bedoelt! Leuke kleuren, zomerser kan bijna niet.

  Beantwoorden
 2. Deb
  28 juli 2019 at 07:58 (3 jaren ago)

  Hele vrolijke zomerse kleurtjes vind ik het. Daar komen we de zomer wel mee door. Coral Pink is mijn favoriet.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.