Pink Gellac Vintage Chic collection

Onlangs vertelde ik jullie alles over de Pink Gellac producten, waarmee je eenvoudig en snel thuis mooie gelnagels aanbrengt. Vlak daarna ontving ik de Pink Gellac Vintage Chic collectie thuis. Ik laat deze vandaag heel graag aan jullie zien, wat zijn de lakjes mooi! De Vintage Chic collectie bestaat uit zeven heerlijke retro kleurtjes, die natuurlijk helemaal bij mij en mijn kledingstijl passen!

Pink Gellac Vintage ChicPink Gellac Vintage Chic Collection ♥

De Pink Gellac Vintage Chic collectie bevat een 7-tal mooie kleurtjes, waarvan 5 een crème finish hebben. De andere twee lakjes hebben een parelmoer finish en een glitter finish. Een collectie waarmee je deze (na)zomer dus alle kanten mee uit kunt. De crème nagellakjes hebben allemaal een bleke pasteltint, wat helemaal past bij het retro gevoel. En kleurtjes die prachtig bij mijn vrolijke Tante Betsy jurkjes passen ♥

In onderstaande video vertel ik je wat meer over de Pink Gellac Vintage Chic collectie, laat ik je de kleurtjes van dichtbij zien en vertel ik wat mijn favoriet is!

Verkrijgbaarheid

De lakjes uit de Pink Gellac Vintage Chic collectie zijn verkrijgbaar via de Nederlandse website (voor 23.30 uur besteld, morgen in huis, zo is de belofte!). Momenteel kosten alle kleurtjes in de webshop slechts 12 euro in plaats van 15 euro. En daarnaast is ook nog eens elke 4e kleur gratis, alle reden om lekker in te slaan dus!

Ik heb de producten in dit artikel ontvangen voor een review.

4 Comments on Pink Gellac Vintage Chic collection

 1. Stephanie
  13 augustus 2018 at 08:36 (11 maanden ago)

  Mooie kleurtjes die wil ik ook!

  Beantwoorden
 2. bychristiana
  11 augustus 2018 at 14:32 (11 maanden ago)

  Ik vind het effect van die parelmour kleur ook zeker niet verkeerd. Zelf heb ik een kleur van Essie die er op lijkt, maar die lakt vrij streperig, vind ik toch minder mooi dan deze.

  Beantwoorden
 3. Miranda Aerts
  11 augustus 2018 at 07:41 (11 maanden ago)

  Het zijn inderdaad mooie kleurtjes!

  Beantwoorden
 4. Marije
  10 augustus 2018 at 06:26 (11 maanden ago)

  Hele mooie kleurtjes zijn het!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.