Plog 12 november: Shoppen in Den Bosch!

Gisteren ben ik met mijn moeder, twee zussen en schoonzus een dagje naar Den Bosch geweest, gezellig! Ik heb de hele dag geplogd, en laat jullie dus gezellig meekijken. En natuurlijk laat ik ook zien wat ik allemaal gekocht heb (ik heb er nog spierpijn van in mijn armen, hihihi!). Veel kijk- en leesplezier!

Plog 12 november

Plog 12 november 2016

Ik had de wekker op half zeven gezet, maar door mijn drukke vrijdag (ik was met vier collega’s de hele dag in een morgen nieuw te openen winkel geweest om alles op zijn plek te zetten etc.) had ik een beetje moeite met opstaan. Uiteindelijk stond ik om tien voor zeven op, en terwijl ik me douchte en aankleedde, sliep Benthe nog even lekker verder. Uiteraard was ze, meteen toen ik opstond, lekker op mijn warme plekje gaan liggen ♥

12112016-002
Vóór ik me ga opmaken, zet ik eerst mijn lege flesjes en potjes van Lush klaar, vóór ik ze weer vergeet, hihihi!

12112016-002aIk draag vandaag mijn donkerblauwe doorknoop jurkje van Tante Betsy, met daarop een lichtblauw vestje. Omdat ik niet een hele dag op hakken kan lopen, draag ik daar lekker mijn donkerblauwe sneakers van Adidas bij ♥

12112016-003
Het had ‘s nachts gevroren, en dat leverde dit prachtige plaatje van de natuur op, om kwart voor acht ‘s ochtends. Ik houd van die koude nachten!

Nadat ik ontbeten heb, ga ik de spulletjes van Benthe klaar zetten, haar baasje kwam haar om half negen ophalen. Ik vind het nog steeds wennen hoor, zo’n weekend zonder mijn meisje. Het is lekker om een weekend alleen aan mezelf te hoeven denken, maar ik mis wel haar gespikkelde gezelligheid.

12112016-004
Vóór ik mijn moeder ga ophalen, was ik eerst even snel mijn auto. Die zag er echt niet uit, na alle regen van de afgelopen tijd.

12112016-005
Ik haal mijn moeder op en dan rijden we naar mijn zus, waar mijn andere zus ook al is. Met zijn vieren rijden we naar ‘s Hertogenbosch, waar mijn schoonzus twee minuten na ons arriveert met de trein. Op naar de koffie en thee!

12112016-006
Met uiteraard een Bossche Bol van Jan de Groot erbij, de enige echte!

12112016-007
Als we de koffie op hebben, gaan we eerst langs de winkel van Jan de Groot, alle thuisfronten hebben om Bossche Bollen gevraagd. Uit ervaring weten we, dat je die beter niet pas eind van de middag kunt halen, want dan bestaat de kans dat ze op zijn.

12112016-008
Nope, we zijn niet de enigen… Gelukkig hebben ze bij Jan de Groot een systeem wat als een trein loopt, en staan we een minuut of vijf later weer buiten met de buit. Die brengen we naar de auto, en dan kan de shopdag echt van start gaan.

12112016-009
Een kapitaal aan Bossche Bollen, hihihi!

12112016-010
Net voor we rechtsaf de hoek om willen slaan, de winkelstraat in (om bij Lush te starten) zie ik vanuit mijn ooghoeken een bekende winkel. Søstrene Grene! Wat een verrassing dat deze super leuke winkel nu ook in Den Bosch zit! De anderen hadden er nog nooit van gehoord, maar natuurlijk zijn we er naar binnen geweest, we hebben onze ogen uitgekeken. En onze winkelmandjes aardig gevuld, hahaha!

12112016-011
Kerstversiering, laat dat nou precies één van mijn doelen zijn vandaag!

12112016-012
Ow, wat zijn deze flamingos leuk!!!

12112016-013
En kijk die kleurrijke, vrolijke kerstballen!

12112016-014
Na de Kerst-afdeling komen we in de kinderhoek, waar deze te schattige koffertjes staan.

12112016-015
Ik heb heel erg getwijfeld over deze koffertjes met ijsjes-print, maar ik besluit om het vandaag bij Kerstversiering te houden.

12112016-016
Servies, keukengerei, knutselspullen: je kunt het zo gek niet verzinnen of je vindt het bij Søstrene Grene. En voor heel betaalbare prijzen, deze winkel is echt een aanrader!

12112016-017
Daarna is het tijd voor Lush, waar het (zoals altijd) erg druk is. Ik was op zoek naar de Roulades uit de Kerstcollectie, maar deze blijken helaas niet op voorraad te zijn. Jammer…

12112016-018
Ik kijk daarom heel snel even rond, pak de producten die ik ‘nodig’ heb en ga dan in de rij staan bij de kassa.

12112016-019
In de rij spot ik deze interessante handverzorging nog, en besluit die ook mee te nemen. Mijn handen kunnen best wat extra’s gebruiken nu.

12112016-020
Na Lush is het tijd voor de HEMA, waar ik de rest van mijn Kerst-spulletjes koop. Vorig jaar heb ik alle Kerstspullen die op zolder lagen, weg gegooid, ik wilde geen Kerst vieren met spullen die ooit ‘van ons’ waren, terwijl er geen ‘ons’ meer is. En vorig jaar had ik sowieso geen zin om het huis te versieren, maar dit jaar heb ik Benthe een vrolijke Kerst beloofd ♥

12112016-021
Wat een ontzettend leuke Kerstversieringen hebben ze bij HEMA, hier word je vanzelf blij en vrolijk van!

12112016-022
Daarna besluiten we te gaan lunchen (het was inmiddels al tegen twee uur), maar dat bleek nog niet zo eenvoudig. Het was hartstikke druk in de stad, en alle eetgelegenheden zaten afgeladen vol. Maar de aanhouder wint, en uiteindelijk vinden we een leuk eettentje. Aaaaaah, even zitten!

12112016-023
Ik neem een uitsmijter met kaas, lekker! Het was best koud gisteren, en dan gaat iets warms er altijd wel in!

12112016-024
Eén van de redenen van de drukte in de stad: terwijl de rest van Nederland zich opmaakt voor de intocht van Sinterklaas, is in het zuiden vrijdag het Carnavalsseizoen begonnen. En dat was in ‘s Hertogenbosch, carnavalsstad bij uitstek, heel goed te merken!

12112016-025
Eén van mijn andere ‘doelen’ was de Pepernotenwinkel 🙂

12112016-026
Jammie! Pepernoten en kruidnoten in alle kleuren en smaken, dat was nog best lastig om te kiezen…

12112016-027
Bij de Gabor winkel spot ik deze súper gave schoenen. Wat zouden deze mooi staan onder mijn Tante Betsy jurkjes! ♥ Het is dat ik net nieuwe laarsjes heb (ook Gabor), maar anders…

12112016-028
Bij Etos zien we de nieuwe Limited Edition lijn van de Botanical Boost collectie: Orange Blossom & Ginger. De geur sprak mij enorm aan, maar blijkt helaas een beetje tegen te vallen, ik vond de geur te subtiel.

12112016-029
Tegen half vijf gaan we weer naar de auto, bepakt en bezakt. Rond kwart voor zes ben ik weer thuis van een gezellige dag winkelen, precies op tijd voor de bezorger van Albert Heijn. Deze brengt net na zes uur mijn boodschappen, die ik meteen even opruim. Het kan tenslotte maar gebeurd zijn.

12112016-030
Kijk nou wat voor lekkers ik weer bij mijn boodschappen kreeg, ik werd weer verwend!

Als ik de boodschappen opgeruimd heb, eet ik eerst wat en zet daarna mijn aankopen op de foto:

12112016-031
Kerstspulletjes van HEMA ♥

12112016-032
Super leuke kerstballen en andere versieringen voor in de kerstboom…

12112016-033
Deze spulletjes kocht ik bij Søstrene Grene, allemaal van die leuke kleurtjes! Ook de opbergdoos en het blik op de achtergrond kocht ik daar, ze hadden daar ontzettend veel keus in. Verder zie je nog twee theesmaakjes (biologisch) en een kaars, de laatste voor in de mooie kandelaar van Rice die ik van Moniek van Teitloos kreeg ♥

12112016-034
Bij Lush kocht ik Handy Gurugu handcrème, en het handmaskertje. En voor mijn lege flesjes en potjes koos ik twee gezichtsmaskers uit, Oatifix en Rosy Cheeks. Bij Jan de Groot nam ik een fles Bosschebollen Likorette mee, deze schijnt heerlijk te zijn in de warme chocolademelk #alsjejezelfnietverwentdoetniemandhet

12112016-035
Een deel van de kruidnootjes die ik bij de Pepernotenwinkel kocht. Om mijn goede naam nog een beetje overeind te houden, laat ik de rest maar beter niet zien, hahaha!

12112016-036
Bij HEMA kocht ik voor Benthe deze schattige knuffel en een lief fleecekleedje. En voor mezelf kocht ik deze fluffy sokken. Mijn voeten zijn momenteel erg droog, dus ik probeer ze nu iedere avond voor het slapen gaan in te smeren, en trek daarna sokken aan. Deze sokken zijn daar volgens mij erg geschikt voor!

De rest van de avond heb ik deze plog in elkaar gezet, en op mijn gemakje een beetje voor Beautyspots gewerkt. En ik ben op tijd naar bed gegaan, het waren twee erg leuke, maar wel vermoeiende dagen. En voor vandaag (als jullie dit lezen) heb ik ook weer het nodige op mijn planning staan, dus een uurtje extra slaap kan nu even geen kwaad.

Bedankt voor het lezen van deze plog, ik hoop dat je het weer leuk vond. Tot de volgende keer!

14 Comments on Plog 12 november: Shoppen in Den Bosch!

 1. Debbie
  16 november 2016 at 10:07 (5 jaar ago)

  Den Bosch is zo leuk he?! Kom er ook graag om te shoppen. Ik hoop zo dat Søstrene Grene binnenkort ook een winkel in Limburg opent. In Sittard, of Roermond, of Maastricht of zo. Maar mag ook in België of Duitsland, net over de grens. Pleeeeeeeeease!

  Beantwoorden
 2. Susan van 365daysofhappytantebetsydresses
  14 november 2016 at 09:45 (5 jaar ago)

  Oh ik zie het al ik moet óf bij Søstrene Grene zijn in Den Bosch of de Hema ;). Ik hoor het wel even als het kan op mijn Tante Betsy blog hihi (voor de mini cooper kerst’bal’). Toevallig gaan manlief en ik zaterdag naar Buren en wilde hij nog een Tante Betsy verkooppunt aandoen…dus doen we dat in Den Bosch (Art Den Bosch) hihi. Mooi is die doorknoopjurk van Tante hè, ik heb hem in het zwart. Zie hem bij jou niet goed op de foto maar dat komt nog wel een keer goed ;).

  Beantwoorden
 3. Sylvia
  13 november 2016 at 18:56 (5 jaar ago)

  Wat een heerlijke aankopen, leuk en gezellig om zo te shoppen <3

  Beantwoorden
 4. Annette
  13 november 2016 at 14:46 (5 jaar ago)

  Wat een leuke kerstspulletjes heb je gekocht. Ik ben nog nooit bij de Sosters Grene geweest. Misschien voor mijn portemonnee wel zo goed 🙂

  Beantwoorden
 5. Babs
  13 november 2016 at 11:40 (5 jaar ago)

  Den Bosch is een leuke stad, ik winkel daar ook graag! En altijd de echte Bossche bollen mee natuurlijk.
  Het varkentje voor in de kerstboom, zo grappig!

  Beantwoorden
 6. Cindy
  13 november 2016 at 10:02 (5 jaar ago)

  Oeh Bossche bollen… en nog meer verboden lekkers voor me haha.
  En het was absurd koud gisteren, was in Den Haag aan het shoppen, maar de kou verpestte het een beetje voor me. Kan er gewoon niet tegen.
  Leuke plog, en wat fijn toch, met zussen en moeder shoppen. Heb geen broers/zussen, en mijn moeder is ziek. Zou er wat voor geven als ik nog een keer met haar zou kunnen shoppen.
  Geniet van al het lekkers!

  Beantwoorden
 7. marike
  13 november 2016 at 09:53 (5 jaar ago)

  Ik heb gisteren geshopt in Nijmegen en daar ook de Søstrene Grene bezocht. Vond dat een verrassend mooie winkel. Had er overigens ook nooit van gehoord.

  Beantwoorden
 8. Miranda
  13 november 2016 at 09:47 (5 jaar ago)

  Het was Super Gezellig met z’n vijven 🙂
  We hebben allemaal wel de nodige (of niet nodig maar oh zo leuke) en lekkere dingen geshopt.
  Ik ben benieuwd naar je kerstboom en naar Benthe haar reactie op de mooie nieuwe knuffel ♡

  Beantwoorden
 9. marije
  13 november 2016 at 08:43 (5 jaar ago)

  Leuk om een plog te zien en je bent goed geslaagd zeg. Heerlijk! En als je in den bosch bent dan moet je zeker langs Jan de Groot. Nu heb ik alleen ook trek in een bossche bol.

  Beantwoorden
 10. Jolanda
  13 november 2016 at 08:40 (5 jaar ago)

  Wat een ontzettende leuke dag!! Ziet er zo gezellig uit allemaal. Goed geshopt hoor

  Beantwoorden
 11. chucky1012
  13 november 2016 at 08:06 (5 jaar ago)

  Je had zoveel moois geshopt 😉
  Benthe wordt ook goed door je verwend.

  Xoxo

  Beantwoorden
 12. Mireille
  13 november 2016 at 07:54 (5 jaar ago)

  Wat een gave shop Søstrene Grene ik zag hele toffe Boxen in de etalage en je weet daar ben ik altijd naar op zoek. En die ballen wat een leukerds. En waar ik dan weer heel vrolijk van wordt dat jij Benthe een vrolijke kerst beloofd hebt. Ik weet zeker dat dat gaat lukken met zo’n gezellige boom.

  Beantwoorden
 13. Jori
  13 november 2016 at 07:07 (5 jaar ago)

  Wat heb je veel leuks gekocht voor de Je bent goed geslaagd.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.