Plog 25 oktober 2014: een dagje shoppen in Den Bosch

Gisteren ging ik al vroeg op pad, ik ging een dagje shoppen in Den Bosch met mijn moeder en twee zussen. Zoals beloofd neem ik jullie virtueel mee in deze plog, en laat ik zien wat ik allemaal voor moois (en lekkers!) ben tegengekomen.

Plog

Plog 25 oktober 2014: een dagje shoppen in Den Bosch

Ik was vroeg opgestaan, zodat ik na het ontbijt nog een rondje met Benthe kon lopen. Maar die kroop na haar korte ochtendrondje en haar ontbijt terug in bed bij de baas, dus had ik tijd over. Die vulde ik op met een lekkere cappuccino achter de laptop.

Plog

Mijn shop-outfit: een jeans met shirt met driekwart mouwen, en een lekker warm vest wat als jas fungeerde. Het werd die dag niet echt koud, en met een jas heb ik het al snel bloedheet in de winkels.

Plog

Een tas vol met lege Lush-potjes staat klaar…

Instagram

En ook mijn handtas is gevuld met alles wat ik op een shop-dag nodig heb…

Plog

Om kwart voor negen stap ik in de auto richting mijn zus, waar mijn andere zus en moeder ook naartoe kwamen. Van daaruit rijden we naar Den Bosch.

Plog

We parkeren altijd op het Transferium, van daaruit sta je binnen tien minuten in het centrum van Den Bosch. Ideaal!

Het was een beetje druilerige dag, pas in de loop van de middag kwam in Den Bosch de zon door. Jammer, maar dat mocht de pret niet drukken. Op zaterdag is het altijd markt in Den Bosch, maar toen wij er om kwart over tien aankwamen, was het nog lekker rustig in de stad.

Plog

Uiteraard starten we met koffie (en thee) en een Bossche Bol!

Instagram

Bij ICI Paris XL kocht ik de nieuwe Sally Hansen Miracle Gel, ik ben hier erg benieuwd naar! Ik hoor er wisselende ervaringen over, binnenkort deel ik de mijne met jullie πŸ™‚

Instagram

Eindelijk kwam ik bij een Kruidvat met XL Essence en Catrice schap. Alleen waren de How To… paletjes van Essence helemaal op, jammerdebammer…

Plog

Ik kocht wel het All About Chocolates eyeshadow palette van Essence.

Instagram

Instagram

Daarna gingen we naar Lush. In de etalage zagen we al de prachtige Fairy Ring (ik wil zo’n paddestoelenhuisje!) en Baked Alaska zepen.

Plog

Instagram

Uiteraard heb ik staan kwijlen bij de Kerst-cadeau’s, de één nog mooier dan de ander…

Instagram

… Maar de absolute topper is toch wel Wow! die inderdaad: “Wauw!” is. Deze box bevat Γ‘lle Kerstproducten uit de collectie van dit jaar… <3

Het was weer erg gezellig met de Lush-dames, ik vind Lush Den Bosch echt de allerleukste Lush-winkel van Nederland!

Plog

We lunchten bij La Place, met een heerlijke vruchtensmoothie en een broodje met versgemaakte tonijnsalade. La Place is één van de restaurants waar ik nooit hoef in te zitten over mijn allergie voor E621 en E631, en dat is fijn!

Instagram

Check: cute ansichtkaart (waarvan ik nu al spijt heb dat ik er niet een paar heb gekocht…)

Instagram

Check: geweldig leuke cappuccino mokken (nog meer spijt…)

Instagram

πŸ™‚

Plog

Ik geloof dat shoppen in onze genen zit…

Plog

Plog

Bij Miss Etam kocht ik een zwarte jeans, een jeansblauw shirt met korte mouwen en reliΓ«f opdruk en een lichtroze effen shirt met lange mouwen.

Plog

En bij V&D, in de Tom Tailor shop, kocht ik dit super leuke shirt, ook met lange mouwen en glitter opdruk. Ik dacht altijd dat Tom Tailor een vrij duur merk was, maar dit shirt kostte maar 18 euro, dus dat valt reuze mee!

Instagram

Mijn aankopen van Lush: een lekker groot stuk Snowcake, een flesje Tea Tree Water en een flesje First Snow Dusting Powder. En twee nieuwe gezichtsmaskertjes (de andere twee zijn met mijn zussen naar huis gegaan), voor de zak vol lege potjes en flesjes die ik ingeleverd heb.

Plog

En mijn make-up aankopen. De Eyebrow Filler van Catrice is een tip van mijn zus, ik ben erg benieuwd hoe deze bevalt!

Het was weer een erg geslaagde, gezellige dag! Zo’n shop-dagje doen we 1 of 2 keer per jaar, en eigenlijk belanden we altijd in Den Bosch. Heb jij misschien nog een leuke tip voor ons volgende shop-tripje (liefst niet langer dan een uur vanaf de regio Roosendaal/Bergen op Zoom)?

10 Comments on Plog 25 oktober 2014: een dagje shoppen in Den Bosch

 1. Bertine
  26 oktober 2014 at 20:25 (8 jaren ago)

  wat een leuke dingen heb je geshopt! en het vest dat je draagt is echt leuk!

  Beantwoorden
 2. Annette
  26 oktober 2014 at 19:38 (8 jaren ago)

  Leuk verslag, en dat Tom Taylor shirt is erg leuk!

  Beantwoorden
 3. Miranda Aerts
  26 oktober 2014 at 13:47 (8 jaren ago)

  Het was weer een super leuke dag!

  Beantwoorden
 4. sakura
  26 oktober 2014 at 10:41 (8 jaren ago)

  yes ik was met Cindy mee naar eindhoven , nouja ik woon daar πŸ˜‰ En in Eindhoven zit best veel tegenwoordig! Ik ben benieuwd hoe je t lakje gaat ervaren , ik heb precies t zelfde setje thuis staan, ik hou mn mening even achterwege πŸ˜‰ En ben benieuwd naar die filler en die dusting powder πŸ™‚

  Beantwoorden
 5. Jori
  26 oktober 2014 at 09:22 (8 jaren ago)

  Wat een leuke shopoutfit had je aan….En heerlijk om met zoveel tassen terug te komen met allemaal leuke spulletjes….Qua shoppen zeg ik Eindhoven….lekker modern en veel aanbod en een lekker grote Bijenkorf

  Beantwoorden
 6. Bianca
  26 oktober 2014 at 09:20 (8 jaren ago)

  Heerlijk zo’n gezellige shopdag ! Heb nu ook zin om naar Lush te gaan…helaas zit dat hier niet echt in de buurt x

  Beantwoorden
 7. Cindy
  26 oktober 2014 at 09:01 (8 jaren ago)

  Wat een leuke dag! En heb dat zelf ook, snel warm hebben met een jas, dus in de winter shop ik weleens met mijn zomerjas aan πŸ™‚
  Wat een leuke spullen komen er allemaal voorbij op de foto’s. Ben onlangs in Eindhoven geweest, ook een leuke stad om te shoppen, geen idee of dat te ver is.

  Beantwoorden
 8. Modenise.nl
  26 oktober 2014 at 08:48 (8 jaren ago)

  Ziet er gezellig uit!

  Beantwoorden
 9. Mireille
  26 oktober 2014 at 08:29 (8 jaren ago)

  Klinkt als een heerlijke en gezellige dag. En wat een geweldige dingen daar bij Lush.

  Beantwoorden
 10. chucky1012
  26 oktober 2014 at 06:23 (8 jaren ago)

  Wat had je een gezellige dag!
  Zoveel leuks heb je geshopt πŸ˜‰
  Ik hou ook zoveel van die t-shirts met leuke tekst. Vooral alles wat glittert en glanst.
  De make-up daar ben ik zeer benieuwd naar.
  Wauw, zoveel moois bij de winkel die spullen verkoopt voor in bad.
  Ga je outfit foto’s maken en een make-up look met je nieuwe spullen? Van welke merken zijn de jeans?

  Mooie dag Xoxo

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.