Plog 28 maart 2015: Behind the scenes

Vandaag geef ik jullie weer eens een kijkje in mijn ‘dagelijkse’ leven, en mijn leven als beautyblogger. Jullie vragen je misschien af waarom ik alleen maar plog op dagen dat ik vrij ben, en nooit een dagje uit mijn dagelijkse werkende leven laat zien? Ten eerste is mijn baan echt dodelijk saai. Niet saai om te doen, maar wel saai om mee te kijken. Ik ben de hele dag bezig met artikelen invoeren, prijzen aanpassen, foto’s bewerken, telefoon beantwoorden, etc. Daarnaast moet hetgeen ik doe inhoudelijk wel binnen het pand blijven, en is het wat lastiger om foto’s te maken etc. (als ik daar al de tijd voor zou hebben, ik denk dat het een hele korte plog zou worden, hihihi!). Vandaar dus dat mijn plogs alleen over mijn ‘vrije’ dagen gaan, de dagen waarop ik grotendeels bezig ben voor Beautyspots. Gisteren nam ik de camera weer de hele dag mee, ik laat jullie vandaag zien hoe gevuld mijn dag was!

Plog

Plog

Plog 28 maart 2015

Ik begon de dag zoals altijd met een douche. Ik gebruikte voor mijn gezicht de heerlijke scrub van Chagrin Valley, als shampoo pakte ik een sample van milk_shake (de shampoo die ik nu in gebruik ga nemen moest eerst nog op de foto, en mijn vorige fles was van de week al opgegaan, dus moest ik even ‘behelpen’ met een paar samples deze week), en mijn favoriete Shower Gel momenteel is Lush Yummy Mummy. Volgens mij komen de Moederdag-producten bijna naar Nederland!

Plog

Na het douchen gebruikte ik Treacle Moon The Raspberry Kiss body lotion, yummie!

Plog

Na het fΓΆhnen van mijn haar en aankleden (make-up sloeg ik over, aangezien het toch prutweer werd en ik nergens naartoe hoefde overdag), liep ik eerst een rondje met Benthe, daarna was het tijd voor ontbijt: twee beschuitjes met vruchtenhagel.

Plog

Daarna liep ik een grotere ronde met Benthe. Het was net begonnen met regenen, dus het werd een druilerige wandeling. Benthe vond het niet erg, die liep lekker te struinen door het park.

Plog

De afgelopen weken hebben ze hier in Dinteloord alle sloten en vijvers in het park etc. schoongemaakt. Ik snap alleen nooit zo goed waarom ze die drek niet gewoon afvoeren, in plaats van het op de waterkant te gooien. Wat een troep!

Plog

Plog

Benthe leverde haar bijdrage aan de Nationale Opschoondag πŸ™‚

Plog

Tijd voor koffie!

Plog

Na de koffie bouwde ik mijn mobiele fotostudio op, ik had heel veel te fotograferen gisteren!

Plog

Mijn to-do lijst…

Plog

En wat verschillende ‘achtergronden’ liggen ook klaar. Ik kan aan de slag!

Plog

Op donkere dagen als gisteren ben ik zΓ³ blij met mijn lamp, ik zou echt niet meer weten wat ik zonder zou moeten.

Plog

Hier word je toch blij van?

Plog

Aan het eind van de ochtend reed ik met Benthe naar het bos. Normaal gesproken gaan we in het weekend altijd met zijn tweeΓ«n wandelen met haar, maar omdat we allebei een drukke planning hadden Γ©n het baggerweer was, besloot ik om alleen te gaan. Arno ging eind van de middag nog een grote ronde met haar lopen.

Plog

Lekker snackie, zo’n stuk boomschors!

Plog

Even verderop vond ze een grote tak, die ook wel erg lekker smaakte…

Plog

“Zal ik hem mee naar huis nemen?”

Plog

“Jammer, hij is te zwaar!”

Plog

Als we weer thuis zijn, komt Arno ook net thuis van boodschappen doen, en eten we samen een broodje. Daarna ga ik weer aan de slag, en Arno naar Goes om een onderdeel voor zijn keyboard te kopen.

Plog

Met een kopje thee erbij, groeit de rij producten aan de linkerkant (de producten die op de foto geweest zijn) gestaag.

Plog

Benthe doet ondertussen hard haar best om niet in slaap te vallen…

Plog

Mislukt!

Plog

Dit nieuwe oogschaduwpalette van MUA is zΓ³ mooi!

Plog

Swatchen, swatchen, swatchen…

Plog

Deze mooie blushes zijn ook van MUA, en ook nieuw!

Plog

Plog

Plog

Als alles op de foto staat zoals ik het in gedachten had, zet ik meteen alle foto’s over naar mijn laptop. Bewerken doe ik pas op het moment dat ik het artikel ga schrijven, dat vind ik het prettigst werken.

Plog

Instagram

Alle nieuwe producten kunnen naar boven, naar de badkamer en de slaapkamer. Het is altijd zo’n leuk moment, om weer nieuwe producten in gebruik te nemen!

Plog

Dan pak ik mijn bestelling van Wehkamp uit. Niets spannends hoor, twee nieuwe pyjama’s en twee BH’s, hihihi! ’s Avonds even passen!

Plog

De foto’s staan op de laptop, het geheugenkaartje is weer leeg en de batterij mag weer opladen, want ik heb mijn camera later op de dag nog een keer nodig.

Instagram

Omdat we ’s avonds uit eten gaan, maak ik eind van de middag alvast een begin met deze plog. Hoef ik er ’s avonds laat alleen nog de laatste foto’s aan toe te voegen πŸ™‚

Instagram

Instagram

Daarna maak ik een look met mijn nieuwe Makeup Revolution oogschaduwpalette (en Lip Lava van Makeup Revolution), dan kan ik daar volgende week een artikel over schrijven. En ik ben meteen klaar om uit te gaan πŸ™‚

Instagram

’s Avonds hebben we bij de Griek gegeten, in Steenbergen. Tja, wat zal ik zeggen? Ik laat alleen het dessert zien, dan hebben jullie ongeveer beeld. Ik denk dat ik de komende twee dagen niets hoef te eten, hihihi! Wat was het lekker!

Het was weer een drukke, maar welbestede dag, zoals jullie kunnen zien. Vandaag doe ik het iets rustiger aan, al moet ik ook nog wel wat in het huishouden doen, dat was er gisteren een beetje bij ingeschoten. Bedankt weer voor het lezen, en tot de volgende keer!

8 Comments on Plog 28 maart 2015: Behind the scenes

 1. Wojis
  4 april 2015 at 19:47 (7 jaren ago)

  Helemaal niet saai, leuk juist. Er leuk om je mobiele studio weer eens te zien en al die spullen op de badkamer, heelrijk.

  Beantwoorden
 2. Bianca
  30 maart 2015 at 07:20 (7 jaren ago)

  Leuk om weer een dagje met je mee te kijken en zo te zien komen er weer veel mooie producten er aan x

  Beantwoorden
 3. Miranda Aerts
  29 maart 2015 at 15:15 (7 jaren ago)

  Heerlijk, al die nieuwe spulletjes!

  Beantwoorden
 4. Cindy
  29 maart 2015 at 10:18 (7 jaren ago)

  Leuke plog weer, mooie foto’s van Benthe. En logisch hoor, dat je op je werk geen foto’s maakt. Zou dat ook niet doen.

  Beantwoorden
 5. chucky1012
  29 maart 2015 at 07:00 (7 jaren ago)

  Fijn om te zien wat je zoal een dagje gedaan had.
  Geweldig om te zien hoe jij foto’s maakt voor je blog.
  Die lamp heb ik ook op mijn wishlist.
  Met al die bewolkte dagen is het erg handig.
  Die roze zakje op het bad waar de badproducten inzitten waar had je die gekocht?
  Fijn zo een lieve hond en die geniet van de wandelingen en het spelen.
  Zo tevreden in de mand.

  Xoxo

  Beantwoorden
  • Natasja
   29 maart 2015 at 14:05 (7 jaren ago)

   Hoi, die heb ik een paar jaar geleden bij H&M gekocht πŸ™‚

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.