Plog 30 juli 2016: een dagje mee met Benthe en mij

Plog 30 juli – Gisteren heb ik weer een dagje geplogd. Benthe en ik hadden geen drukke dag, maar hebben gewoon lekker een dagje ‘aangerommeld’. Ik zette een aantal nieuwe producten op de foto, we hadden een wandeldate en ik heb mezelf een dagje verwend. Kijk je mee?

Plog 30 juli

Plog 30 juli 2016

Ik ben de laatste tijd enorm moe, en kan in het weekend maar moeilijk opstaan. Doordeweeks ook, maar dan moet ik gewoon. Dus uiteindelijk stond ik gisteren later op dan gepland en loop dus meteen achter op mijn planning voor die dag. Nou ja, dat moet dan maar een keer. Ik douche en kleed me aan, en breng een lichte basis make-up aan. Dit is mijn basic outfit of the day πŸ™‚

Plog 30 juli

Benthe heeft ook een beetje moeite met wakker worden, zoals je ziet #bedroomeyes

Plog 30 juli

Als ik beneden kom, zet ik meteen de wasmachine aan. Eerste klusje van de dag zit erop!

Plog 30 juli

Dan maak ik het eten van Benthe klaar, en lopen we een rondje. Het regent, dus ik neem de paraplu mee. Bah niks aan, dat sombere weer!

Plog 30 juli

Als we weer thuis zijn, geef ik Benthe haar eten en maak dan mijn eigen ontbijt klaar.

Plog 30 juli

Na het ontbijt lopen we een wat grotere ronde. Benthe lijkt een beetje futloos, maar eenmaal op het hondenlosloopveld gaan haar oren in ‘standje blij’ πŸ™‚

Plog 30 juli

Oeh-aah-ochtendgymnastiek…

Plog 30 juli

En natuurlijk moeten er nog wat heerlijke, sappige blaadjes gesnackt worden.

Plog 30 juli

Als we weer thuis zijn van onze wandeling, is de wasmachine klaar. Dus de was die daarin zat, gaat in de droger, en de volgende was gaat aan.

Plog 30 juli

Ik vond mezelf een beetje zielig gisteren, dus trakteerde ik mezelf op een paar Milka Melocakes bij de koffie.

Plog 30 juli

Als mijn koffie op is, bouw ik mijn ‘fotostudio’ op en ga aan de slag voor Beautyspots. Een jaar geleden had ik eens in de 2 Γ  3 weken een rondje fotografie, maar tegenwoordig moet ik iedere week alles wat is binnen gekomen op de foto zetten, om bij te blijven. Een goed teken!

Plog 30 juli

Benthe houdt vanaf haar hoekje in de bank goed in de gaten wat ik aan het doen ben. Dat ik niet opeens zonder haar de deur uitga, bijvoorbeeld πŸ˜‰

Plog 30 juli

#sneakpeek

Plog

Rond half twaalf gaan we een klein rondje lopen in het natuurgebied net buiten het dorp. Om een uur heb ik afgesproken in het bos in Bergen op Zoom, maar dat duurt net iets te lang voor Benthe. Dus doen we een rondje tussendoor, vind ik helemaal niet erg!

Plog

Het is inmiddels droog, maar wel vreselijk klam en een beetje benauwd. Dus doen we ons rondje op ons gemakje.

Plog

Om twaalf uur zijn we weer terug, en maak ik een paar broodjes voor mezelf. Benthe snoept mee van de kaas πŸ™‚

Plog 30 juli

We hadden afgesproken met Day en haar vrouwtje, en hoewel Day een stuk jonger is dan Benthe, konden ze het heel goed vinden samen! Het was een leuke en gezellige wandeling.

Plog 30 juli

Plog 30 juli

Plog 30 juli

Tikkie, jij bent hem!

Plog 30 juli

Plog 30 juli

Een waar kunstwerk, midden in het bos…

Plog 30 juli

Knappe Day β™₯

Plog 30 juli

Ondertussen was mijn pakje van de webshop Sooo Happy bezorgd. Morgen laat ik jullie zien wat er allemaal in zat!

Plog 30 juli

ik maak nog een aantal foto’s, waaronder de opgemaakte producten van juli. Het was weer een mandje vol!

Plog 30 juli

Het leek wel herfst, zo donker, dus deed ik wat kaarsjes en lampjes aan.

Plog 30 juli

Eind van de middag ging ik aan de slag met het artikel wat vanmorgen online is gekomen, heb je het al gelezen?

Plog 30 juli

Iets met feestjes, en zelf de slingers ophangen… πŸ˜‰

Plog 30 juli

Na het eten drink ik buiten een kopje thee, en Benthe houdt me uiteraard gezelschap β™₯

Plog 30 juli

De rest van de avond werk ik achter mijn laptop, en Benthe ligt afwisselend in de bank, of staat in de tuin. Om 9 uur lopen we ons laatste rondje en gaan we lekker naar bed. Ik schrijf op mijn iPad nog het artikel voor morgenmiddag, en Benthe ligt lekker naast me te snurken πŸ™‚

Bedankt voor het lezen van deze plog, gezellig dat je meekeek! Tot de volgende keer!

5 Comments on Plog 30 juli 2016: een dagje mee met Benthe en mij

 1. Miranda Aerts
  31 juli 2016 at 21:16 (6 jaren ago)

  Op zo’n dag dat je geen drukke planning hebt, kan de vermoeidheid je enorm overvallen.
  Een weekje bijslapen zou dan heerlijk zijn, samen met Benthe πŸ˜‰
  De plog is weer erg leuk en ik zie een paar bekende producten, ik ben heel benieuwd naar de review.

  Beantwoorden
 2. Cindy
  31 juli 2016 at 21:01 (6 jaren ago)

  Leuke plog. Vind het altijd leuk om de foto’s te bekijken. Vermoeidheid herken ik, ook heel erg last van. Mijn ogen branden mijn hoofd uit van vermoeidheid elke morgen als ik uit bed stap. Tijd voor vakantie πŸ˜‰

  Beantwoorden
 3. Marion
  31 juli 2016 at 19:06 (6 jaren ago)

  Wat een superleuke foto’s van Benthe en Day!!! Leuk zo samen. Jezelf verwennen, doe je goed. Gezellig zo’n plogs lezen op de zondagavond.

  Beantwoorden
 4. Roos
  31 juli 2016 at 18:09 (6 jaren ago)

  Ik vond het toch best een hele actieve dag met het wandelen en werken voor beautyspots. Beetje huishouden erbij en de dag is weer om. De moeheid herken ik, ik dacht dat het aan mij lag want ik zie iedereen vrolijk en energiek om me heen. Misschien toch een teken om een klein pasje terug te doen al lukt mij dat niet zo goed eigenlijk. En wat is Benthe toch een mooie lieve hond. Ze staat weer prachtig op de foto’s. Leuke plog πŸ™‚

  Beantwoorden
 5. Mireille
  31 juli 2016 at 16:26 (6 jaren ago)

  Lekker lui zijn mag best hoor.
  Ik heb een paar producten van Spa Secrets mee op vakantie. Vind ze fijn. Ben benieuwd wat jij er van vindt.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.