Plog 31 januari: taartenworkshop en bloggers-stuff

Hoi! Ik heb gisteren weer een dagje geplogd, ik had namelijk iets heel leuks in mijn agenda staan, een taarten workshop met collega’s. Verder had ik ook weer heel veel mooie nieuwe producten om te fotograferen, eigenlijk was het gewoon een heerlijke dag! Kijk je mee?

Plog 31 januari

Plog 31 januari

31 januari

Heerlijk om het weekend mee te beginnen: een vers stuk zeep! Dit is Cupid’s Love Soap, uit de Valentijnscollectie van Lush.

Plog 31 januari

Na het douchen gebruik ik een liftende décolleté crème van Dr. Pierre Ricaud die ik aan het testen ben (zie ook dit artikel) en een heerlijke bodybutter van Haus of Gloi.

Plog 31 januari

Als ik klaar ben met douchen en aankleden, ga ik eerst een rondje met Benthe lopen. Daarna krijgt ze haar ontbijtje (wat gedroogde stukjes kip), daarna maak ik mijn eigen ontbijt klaar.

Plog 31 januari

Arno werkt in België, en op vrijdagochtend gaat hij altijd langs een klein ambachtelijk bakkerswinkeltje. Dit witte tijgerbrood komt er ook vandaan, we snijden het altijd zelf, vandaar de heerlijke dikke sneetjes, hihihi!

Plog

Na het ontbijt is het weer Bentie-Krentie tijd: we lopen dan altijd een wat grotere ronde. Het was heerlijk weer: wel fris, maar een stralend zonnetje, daar word ik blij van!

Plog

Plog 31 januari

Benthe in haar nopjes: ze heeft zojuist een leeg pet-flesje in de struiken gevonden. Ik denk dat als we alle flesjes die ze in haar leven verzameld heeft, op een berg zouden gooien, het niet in een afvalcontainer zou passen, hihihi!

Plog 31 januari

Eenmaal weer thuis drink ik eerst een cappuccino. Arno is naar Rotterdam om vlees voor Benthe op te halen, dus ik drink in mijn eentje koffie.

Plog 31 januari

Daarna ‘bouw’ ik de fotostudio weer op, ik heb weer veel moois om op de foto te zetten, waaronder deze nieuwe nagellakjes van Laquester en Trust Fund, voor mij nieuwe merken.

Plog 31 januari

Het voorjaar begint dit jaar al vroeg op mijn badkamer 🙂

Plog 31 januari

Ik ben de hele middag weg, dus Arno gaat lekker met Benthe naar het strand, en daarna een hapje eten in de strandtent. Benthe heeft er zin in!

Plog 31 januari

Ik vind het altijd zo’n cool gezicht als ik met mijn auto op een weg rijd die mijn navigatiesysteem nog niet kent: het is net of ik met mijn Fiatje hartstikke off the road aan het rijden ben, hahaha!

Plog

Samen met nog een paar collega’s had ik een taartenworkshop van Esther van De Taartendame. Ik had dit nog nooit gedaan, maar ik vond het erg leuk. Wel hard werken hoor!

Plog 31 januari

Plog 31 januari

Esther had de basis al voor ons gemaakt: een hoge biscuit taart. Deze moesten we eerst in drie lagen ‘zagen’, en vervolgens vulling tussen de lagen aanbrengen:

Plog

Plog

1, 2, 3, 4, 5… héél veel calorieën!

Plog 31 januari

Plog 31 januari

Daarna moesten we de hele taart bestrijken met botercrème en zo glad mogelijk afwerken. Hierna gingen de taarten even de koeling in en gingen we ons bezig houden met de versiering.

Plog

Ik wilde eigenlijk het logo van Beautyspots maken van fondant, dus heb ik eerst alle letters keurig uitgeknipt. Helaas bleek daarna dat het uitsnijden in fondant té veel een priegelwerk was (Esther had me al gewaarschuwd), dus schakelde ik over naar plan B.

Plog 31 januari

Deze mold ging me daar bij helpen!

Plog 31 januari

Kijk, dat begint ergens op te lijken 🙂

Plog

Plog 31 januari

Tadaaa, dit is het eindresultaat! Niet overal even netjes afgewerkt, maar voor een eerste keer vind ik het niet slecht!

Plog

En dit zijn de taarten van mijn collega’s. Leuk om te zien dat het echt vijf totaal verschillende taarten zijn, iedereen had van tevoren ook al echt in haar hoofd zitten hoe de taart moest worden.

Plog 31 januari

Ik was tegen zes uur weer thuis, waar Arno al druk bezig was met deze heerlijke aardappel-courgette soep (receptje van Hello Fresh).

Plog 31 januari

Benthe hebben we de rest van de avond niet meer gezien, die lag uitgeteld op de bank na de lange strandwandeling.

De rest van de avond waren we lekker thuis, en heb ik onder andere deze plog gemaakt en de gemaakte foto’s op mijn laptop gezet. Heerlijk, zo’n zaterdagavond at home!

Leuk dat je weer meekeek in een dag uit mijn leven. Tot de volgende plog!

7 Comments on Plog 31 januari: taartenworkshop en bloggers-stuff

 1. Astrid
  1 februari 2015 at 13:28 (7 jaren ago)

  Wat een mooie taart!
  Goed gelukt!

  Beantwoorden
  • Natasja
   1 februari 2015 at 11:14 (7 jaren ago)

   Hihihi, nee hoor, er is nog genoeg! Vanmiddag half drie staat de koffie klaar 🙂

   Beantwoorden
 2. Miranda Aerts
  1 februari 2015 at 11:08 (7 jaren ago)

  Leuke foto’s en wat een mooie taart!

  Beantwoorden
 3. Cindy
  1 februari 2015 at 10:42 (7 jaren ago)

  Wat een leuke dag, en wat een heerlijke taarten! Leuk zo’n workshop zeg!
  En wat was het gisteren lekker weer idd, heb ook zo van het zonnetje genoten.

  Beantwoorden
 4. Jori
  1 februari 2015 at 08:20 (7 jaren ago)

  Wat een heerlijke dag….

  Beantwoorden
 5. chucky1012
  1 februari 2015 at 07:46 (7 jaren ago)

  Wauw, wat een prachtige taart had je gemaakt!
  Heerlijk zo een lange wandeling met de hond en genieten vaan de zon 😉

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.