Plog maandag 25 januari 2016: Lekker lang weekend!

Afgelopen maandag had ik mezelf en Benthe getrakteerd op een snipperdag, omdat ik zondag de hele dag op stap was geweest en vrij laat thuis zou zijn. Omdat het alweer een tijdje geleden was én omdat ik een paar leuke dingen op de planning had staan, besloot ik weer eens een dagje mijn camera bij de hand te houden. Dus bij deze: hier is mijn plog van maandag 25 januari 2016!

Plog maandag 25 januari

Plog maandag 25 januari

Zondagavond was ik tegen half 10 thuis, nadat ik lekker bij Jori en Vincent mee mocht eten na mijn dagje Amsterdam. Omdat ik mijn This is my Life voor de volgende ochtend nog moest afmaken, én een paar mailtjes moest versturen, én Mireille me ondertussen ook mijn lijstje voor de I Love Last Chances Box stuurde, waar ik natuurlijk meteen nieuwsgierig naar was en meteen beantwoord heb, was het uiteindelijk bijna 11 uur voor ik op bed lag, heel laat voor mijn doen. Ik werd maandag rond 7 uur wakker, maar ik voelde me nog zó brak, dat ik me nog even lekker omgedraaid heb. Uiteindelijk werd ik iets na 8 uur weer wakker, en stond om 13 over 8 op. Een echte uitslaper ben ik niet, maar vergeleken met kwart over 5 (dat is hoe laat doordeweeks mijn wekker gaat) is dit al pure verwennerij!

Plog maandag 25 januari

Terwijl ik me douchte en daarna aankleedde, snurkte Benthe nog even lekker verder ♥

Plog maandag 25 januari

Als ik beneden kom, zet ik de eerste van een paar wasjes van die dag aan. Achteraf gezien had ik best wat wasjes buiten kunnen drogen, zulk lekker weer was het. Maar ik was een beetje lui, dus vrijwel alles ging in de droger.

Plog maandag 25 januari

Als ik het ontbijtje van Benthe heb klaargemaakt (wat stukjes gedroogd vlees en vis) roep ik haar en lopen we een kort rondje in de wijk. Kijk die mooie lucht!

Plog maandag 25 januari

Als we terug zijn, en ik Benthe haar eten en haar medicijnen heb gegeven, maak ik mijn eigen ontbijt klaar: ontbijtgranen met een beetje melk en een kopje thee. Alles in vrolijk Rice servies!

Plog

Terwijl ik ontbijt, zet ik mijn artikel van die ochtend op Facebook. Naar Twitter wordt het automatisch verzonden, maar omdat ik mede-beheerder ben van de Facebook-pagina’s van mijn werk, durf ik dat met Facebook niet aan. Straks verschijnt mijn lipstick-review opeens op de verkeerde Facebook-pagina, hihihi!

Plog

Na mijn ontbijt trek ik mijn wandellaarzen aan en lopen we een grotere ronde, over het dorp. We lopen onder andere door het park, waar het ondanks de zon maar een modderige bende is.

Plog

Na ruim een half uur zijn we weer thuis, en is het tijd voor koffie! Benthe krijgt een koekje 🙂

Plog

Omdat het zulk mooi weer is, neem ik een make-up look met mijn nieuwe Too Faced oogschaduwpalette op ♥

Plog

Zondagochtend had ik al mijn make-up kwasten gewassen, dus die staan er weer heerlijk fris en fruitig bij. Ik kan daar echt zo van genieten!

Plog

Als ik klaar ben met make-uppen en alles op de foto staat, pak ik mijn spullen: we gaan naar het bos! Het is inmiddels zo warm buiten, dat ik besluit om in plaats van mijn jas een dik vest aan te trekken. Het leek wel een dag in maart, zo lekker was het. Was dat even een onverwacht kadootje op onze vrije dag!

Plog

Plog

We gingen naar Visdonk in Roosendaal, waar zelfs een speciaal hondenspeelveld is. Benthe vindt dat wel leuk, maar ook altijd een beetje spannend. Ze loopt altijd heel voorzichtig het speelveld op, maar dit keer waren er geen andere honden. We hebben een paar behendigheidsoefeningen gedaan, en zijn toen weer verder gelopen.

Plog

Kom, dan gaan we deze kant op!

Plog

Het was zó warm, dat Benthe er gewoon dorst van kreeg. Gelukkig zijn er volop schone sloten daar waar ze uit kan drinken. Wel voorzichtig natuurlijk, anders worden haar pootjes nat 😉

Plog

Gezellig he vrouwtje?

Plog

Toen we weer thuis kwamen, heb ik eerst een broodje gegeten en ben toen de kamer een beetje gaan restylen. Vorige week hadden we op het werk personeelsuitverkoop van overtollige woonaccessoires, en ik had weer goed geshopt 🙂 Ik had vrijdag een deel meegenomen (meer paste niet in de auto, de rest heb ik gisteren mee naar huis genomen) en heb mijn nieuwe spulletjes een plekje gegeven.

Plog

Plog

Het dienblad rechts met de bijbehorende spulletjes had ik al, de houten lantaarns passen hier perfect bij!

Plog

Plog

Plog

Zo, dat ziet er meteen een stuk fleuriger en lente-achtiger uit! ♥

Plog

Plog

Daarna gaan Benthe en ik nog een grote ronde lopen, in het natuurgebied hier net buiten het dorp. Had ik al gezegd hoe heerlijk het zonnetje scheen? 🙂

Plog

Plog

Plog

Zoek de hond 🙂

Plog

Mijn auto was donderdag nog gewassen, maar hij was in het weekend weer enorm vies geworden, door het zout op de weg. Dus toen we terug waren van het wandelen en Benthe haar eten op had, heb ik even mijn auto gewassen, boodschappen gedaan en meteen even getankt voor de volgende ochtend, dat scheelt weer wat tijd op de vroege ochtend.

Plog

Zo, dat is een stuk beter!

Plog

Daarna zet ik een paar producten op de foto, waaronder de prachtige Goodiebag die we na De Proefparade kregen afgelopen zondag.

Plog

Daarna zit ik eigenlijk de rest van de middag en avond achter mijn laptop (op nog twee kleine wandelingen met Benthe na, die verder ook alleen nog maar wil slapen, hihihi). Ik had voor zowel deze plog als voor het artikel van gisteren heel veel foto’s uit te zoeken en bij te snijden, daar ging meer tijd in zitten dan ik dacht. Van vooruit schrijven, wat ik eigenlijk van plan was, kwam daardoor niet zo veel, maar gelukkig heb ik het de rest van de week redelijk rustig, dus dat was niet zo erg.

Plog

Tussendoor swatch ik deze drie nagellakjes en zet ze op de foto. Multi-tasken to the limit!

Plog

Net voor het eten is het beddengoed schoon én droog, dus maak ik snel even het bed op. Lekker, zo’n frisgewassen bed!

Plog

Ik eet lekker makkelijk: deze maaltijdsalade van Albert Heijn met garnalen, noedels, paksoi, sojabonen en sesamzaadjes. Ik vind het een aanrader!

De rest van de avond heb ik geen foto’s meer gemaakt, maar was ook weinig spannend: ik heb achter mijn laptop gezeten, thee gedronken, Benthe uitgelaten en lag op tijd op bed. De volgende ochtend ging de wekker tenslotte weer vroeg, heel vroeg! Het beviel me prima, zo’n extra dagje weekend, ik zou hier best aan kunnen wennen 🙂

Bedankt voor het lezen van deze plog, tot de volgende keer!

13 Comments on Plog maandag 25 januari 2016: Lekker lang weekend!

 1. Ellen
  28 januari 2016 at 09:29 (7 jaren ago)

  Wat een lekkere dag! Waar is dat natuurgebied buiten je dorp, ziet er heerlijk uit, voor ons ook weer s lekker een nieuw gebied uit te proberen.

  Beantwoorden
  • Natasja
   28 januari 2016 at 13:01 (7 jaren ago)

   Hoi Ellen, dat is bij Landgoed Westcreecke, als je Dinteloord binnenrijdt meteen linksaf en dan na een paar honderd meter ligt het aan de rechterkant.

   Beantwoorden
   • Ellen
    29 januari 2016 at 09:16 (7 jaren ago)

    Dankjewel Natasja,gaan we eens uitproberen!

    Beantwoorden
 2. Marieke
  27 januari 2016 at 21:46 (7 jaren ago)

  Altijd fijn, zo’n dagje én je had mooi weer ook nog 🙂 En lekker productief ook!

  Beantwoorden
 3. Manon
  27 januari 2016 at 19:28 (7 jaren ago)

  Wat een heerlijke vrije dag heb je gehad. Oh echt erg ik moe mijn kwasten ook nog steeds wassen!

  Beantwoorden
 4. Cindy
  27 januari 2016 at 18:46 (7 jaren ago)

  Wat een heerlijke dag, en wat een mazzel met het weer! Had je elke week maar zo’n extra dag he?

  Beantwoorden
 5. Enita
  27 januari 2016 at 18:45 (7 jaren ago)

  Idd heerlijk zo dag extra. Fijn dat je er van hebt genoten.

  Beantwoorden
 6. Ellen
  27 januari 2016 at 18:12 (7 jaren ago)

  Ziet er allemaal heel gezellig uit!

  Beantwoorden
 7. Marion
  27 januari 2016 at 16:39 (7 jaren ago)

  Leuk! En wat een heerlijk uitgebreide plog. Lekker veel foto’s, daar hou ik van!

  Beantwoorden
 8. Miranda Aerts
  27 januari 2016 at 09:48 (7 jaren ago)

  Het ziet er uit als een heerlijke dag, mooie foto’s 😎

  Beantwoorden
 9. chucky1012
  27 januari 2016 at 07:46 (7 jaren ago)

  Heerlijk zo een vrije dag na het weekend!
  Mooie woonaccesoires die je geshopt had.
  Fijn dat je heerlijke wandelingen met Benthe had gemaakt.
  Het was een mooie en zeer zonnige dag.

  Xoxo

  Beantwoorden
 10. Jori
  27 januari 2016 at 06:31 (7 jaren ago)

  Het was een heerlijke dag om vrij te zijn,wat een lekker weer was het. Je hebt idd hele leuke spulletjes gekocht….

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.