Plog / Shoplog Beautyspots-meet Utrecht

Gisteren was het dan zover: de Beautyspots-meet in Utrecht! Begonnen we met 11 gegadigden voor de datum 10 oktober, begin van de week waren er nog 8 over, en op zaterdagochtend toen ik in de auto stapte, waren we nog met 3. Jammer, maar er kan natuurlijk altijd iets tussen komen, wat voor degene in kwestie meestal vervelender is dan voor mij. Maar goed: om half 11 had ik afgesproken bij restaurant Claar in Utrecht met Cindy en Jacqueline. In deze plog / shoplog laat ik jullie zien wat we allemaal voor winkeltjes bezocht hebben in Utrecht, en natuurlijk zien jullie ook wat er uiteindelijk allemaal mee naar huis mocht met mij 🙂 Enjoy!

Shoplog

Plog / Shoplog Beauytspots-meet in Utrecht

Omdat ik de laatste tijd af en toe een beetje vergeetachtig ben, maak ik tegenwoordig, als ik in een parkeergarage parkeer, een foto van de verdieping waar ik sta. Dat zoekt een beetje makkelijker als ik het aan het eind van de dag niet meer weet 😉

Shoplog

Goede cappuccino en overheerlijke chocoladetaart: een goed begin van een shopdag!

Shoplog

Cindy laat zien dat de MAC Pro Longwear Lip Pencils écht Longwear zijn, ze waren er gewoon niet af te boenen!

Shoplog

Sinds kort zit er een Yankee Candle winkel in Utrecht, zo wist Cindy eerder deze week te vertellen, we moesten alleen even zoeken waar. Maar toen we eenmaal een stadsplattegrond gevonden hadden, loodste Jacqueline ons er in één keer naar toe. Een waar geurkaarsenwalhalla!

Yankee Candle

Yankee Candle

Hoe meer geuren ik rook, hoe lastiger het kiezen werd. Uiteindelijk heb ik een paar heerlijke winterse geuren gekozen, je ziet ze verderop in het artikel!

Shoplog

Shoplog

Yes, en ook de Pepernotenfabriek konden we van ons ’to do-lijstje’ afstrepen!

Shoplog

Natuurlijk gingen we ook langs Lush (waar het ontzéttend druk was!). Hier heb ik verder geen foto’s gemaakt, ik liet jullie vorige week in het verslag van het Lush Kerstevent al veel foto’s van de heerlijke producten zien.

Plog

Maar voor Lush Legends, het állergrootste kado uit de Kerstcollectie, maakte ik een uitzondering.

Plog

Lunchtime!

Shoplog

Na de (late) lunch ging Jacqueline weer naar huis, Cindy en ik zijn nog een aantal winkels in geweest, onderweg naar de parkeergarage/station. Bij H&M hadden ze een hele mooi Cosmetica afdeling, leuk om alle nieuwe producten bij elkaar te zien! En we waren erg onder de indruk van de kwaliteit van alle producten.

Plog

Van deze leuke gezichtsmaskertjes nam ik er drie mee, die ga ik binnenkort reviewen op Beautyspots!

Zoals je ziet, heb ik niet heel veel foto’s gemaakt, eigenlijk hadden we het te druk met kletsen en natuurlijk overal lekker snuffelen en rondkijken. Natuurlijk laat ik jullie nog wel zien wat ik allemaal geshopt heb, ik heb de shoplog er meteen aan vast geplakt!

Shoplog

Dit is de reden waarom ik aan het eind van de dag zulke lamme armen had, hihihi!

Shoplog

Shoplog

Bij Cosy Candles kocht ik een Medium Jar in de geur Berry Trifle, een zoet-fruitige geur. Ik heb hem gisteravond meteen aangedaan, hij is heerlijk!

Yankee Candle

En een paar waxmelts uit de Kerstcollectie, voor in de geurbrander. Cinnamon Stick is erg lekker in combinatie met Berry Trifle, kan ik je al vertellen <3

Shoplog

Deze gezichtsmaskertjes van H&M zie je binnenkort terug op Beautyspots, zoals je hierboven zag, zijn ze er in heel veel varianten!

Plog

Plog

Op mijn wishlist stond een nieuwe lipstick van MAC, uiteindelijk (na heel veel gedoe bij de kassa, lol) werd het Fusion Pink. De foto is een beetje wazig, maar ik laat hem binnenkort beter aan je zien!

Shoplog

Ook van de Lush Kerstcollectie stond er een en ander op mijn wishlist <3 Hieronder laat ik zien wat ik allemaal uitkoos:

Lush Kerst

Shoplog

De Butterbear Tin stond te springen in het schap: ‘Pick me! Pick me!’. Dus tja… Ik koos hem niet zozeer vanwege de zes Butterbears die er in zitten, maar ik zie mezelf al helemaal koekjes eten uit dit schattige trommeltje <3

Lush Kerst

Ik had een tas vol lege flesjes en potjes meegenomen, en dus konden we mooi alledrie een vers gezichtsmasker uitkiezen. Ik koos Cranberry (uit de Kerstcollectie), waar ik je binnenkort meer over vertel.

Lush Kerst

Shoplog

Ik ben tegenwoordig helemaal into de Shower Jellies van Lush, en dus gingen zowel Nightwing (die de vorm van een vleermuis heeft, maar hier opgevouwen in het potje zit)…

Shoplog

… als Santa’s Belly (die er ook in grote verpakking bleek te zijn, dussssss…) mee naar huis!

Lush Kerst

Peeping Santa <3

Shoplog

Milky Bath (niet uit de Kerstcollectie, maar ik ben verliefd op deze geur)

Shoplog

Shoplog

Deze verzorgende scrub ruikt heerlijk fris naar pepermunt, ik was er vorige week in Rotterdam al verliefd op geworden. Die mocht dus ook mee naar huis!

Lush Kerst

Lush Kerst

The Icing on the Cake is één van de lekkerste producten van Lush ooit <3 Ook hier ga ik binnenkort een review over schrijven.

Lush Kerst

Lush Kerst

Is dit niet de leukste linnen tas ooit? Ik kon hem in ieder geval niet weerstaan…

Shoplog

Bij de Pepernotenfabriek kocht ik grote en kleine Taai Taai.

Shoplog

En dit lekkers kreeg ik van Cindy, zo ontzettend lief! Dankjewel!

Hoewel het groepje uiteindelijk een stuk kleiner was dan aanvankelijk gepland, vond ik het een ontzettend leuke en gezellige dag. Cindy en Jacqueline, heel erg bedankt voor de gezelligheid! Wat mij betreft was het voor herhaling vatbaar!

18 Comments on Plog / Shoplog Beautyspots-meet Utrecht

 1. Bianca
  13 oktober 2015 at 07:21 (7 jaren ago)

  Jammer dat niet iedereen kon zelf had ik er graag bij willen zijn, hopelijk komt er een volgende keer x

  Beantwoorden
 2. judith
  12 oktober 2015 at 19:52 (7 jaren ago)

  Ziet er uit als een hele leuke dag, hopelijk komt er nlg een tweede keer en dan ga ik ook mee.

  Beantwoorden
 3. Feinette
  11 oktober 2015 at 21:29 (7 jaren ago)

  Zo te lezen hebben jullie een leuke dag gehad. Ik ben erg benieuwd naar de pepernotenwinkel.

  Beantwoorden
 4. manon
  11 oktober 2015 at 17:37 (7 jaren ago)

  Wat een heerlijke producten van lush zeg jeetje !

  Beantwoorden
 5. Krista
  11 oktober 2015 at 16:54 (7 jaren ago)

  Zooooo jammer dat ik niet kon, zoals ik toen al zei, een volgende keer kom ik zeker! Leuk verslag, en wat zijn jullie bij leuke winkels geweest!! Fijn dat het toch een gezellige dag was!

  Beantwoorden
 6. Renee
  11 oktober 2015 at 16:33 (7 jaren ago)

  Ik heb gesmuld van deze plog/shoplog. Wat komt er veel moois en lekkers langs. Hoop ook een volgende keer mee te kunnen gaan.

  Beantwoorden
 7. Annette
  11 oktober 2015 at 15:49 (7 jaren ago)

  Zo jammer dat ik niet meekon, maar ziet eruit alsof het nog een keer moet kunnen hahaha dan ga ik graag mee!

  Beantwoorden
 8. Babs
  11 oktober 2015 at 14:05 (7 jaren ago)

  Leuke dag als ik het zo zie! Wauw, ik ben erg benieuwd naar de Icing on the Cake, die was direct mijn favoriet toen ik hem zag!

  Beantwoorden
 9. Miranda Aerts
  11 oktober 2015 at 12:03 (7 jaren ago)

  Dat ziet er heel gezellig uit! Zo te zien hebben jullie de dag heel goed vol geshopt ☺

  Beantwoorden
 10. Mariëlle
  11 oktober 2015 at 10:57 (7 jaren ago)

  Wat leuk om te zien, hopelijk hebben jullie het ondanks minder toch heel gezellig gehad! 🙂 Leuke dingen heb je gekocht, wat is shoppen toch heerlijk!

  Beantwoorden
 11. Marion
  11 oktober 2015 at 10:56 (7 jaren ago)

  Wauw wat een feest. Koffie, taart, Yankee Candle, Lush en pepernoten. Wat wil een vrouw nog meer? 😀

  Beantwoorden
 12. Linda
  11 oktober 2015 at 10:34 (7 jaren ago)

  Wat een leuke dag hebben jullie gehad,ik had heel graag mee gewild,maar door gezondheids- reden durfde ik me niet op te geven om mee te gaan.Hopelijk komt er ooit een volgende keer

  Beantwoorden
 13. Mieke
  11 oktober 2015 at 10:25 (7 jaren ago)

  Klinkt als een geslaagde dag!

  Beantwoorden
 14. Talitha
  11 oktober 2015 at 09:59 (7 jaren ago)

  Zo jammer dat ik ook niet mee kon.. volgende keer lukt het hopelijk wel. Fijn dat jullie het zo gezellig hebben gehad met z’n drietjes ☺

  Beantwoorden
 15. Jacqueline
  11 oktober 2015 at 09:39 (7 jaren ago)

  Leuk om de dag terug te lezen!

  Beantwoorden
 16. Cindy
  11 oktober 2015 at 08:46 (7 jaren ago)

  Leuk verslag heb je ervan gemaakt. Ik vond het erg gezellig, en we hebben heerlijk geshopt en gekletst. Je hebt erg leuke en lekkere dingen gekocht, en ben benieuwd naar de reviews.

  Beantwoorden
 17. chucky1012
  11 oktober 2015 at 08:40 (7 jaren ago)

  Helaas kon ik er niet bij zijn.
  Maar de volgende keer wel.
  Wat een leuke en gezellige dag.
  Je had veel mooie producten geshopt.
  Het was ook prachtig weer.
  Ben zo benieuwd naar je reviews etc. van de gekochte spullen.
  Nooit geweten dat het make-up merk MAC ook ergens te koop is in Utrecht.

  Fijne dag Xoxo

  Beantwoorden
 18. Hennie
  11 oktober 2015 at 08:31 (7 jaren ago)

  Wat gezellig! Klinkt als een heerlijke dag. En met minder mensen kun je meer kletsen!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.