Plog: zaterdag 24 oktober 2015 – Dagje Tilburg!

Gisteren ging ik een dagje shoppen (ja, alweer! Shoppen is de beste therapie, zegt men toch? Hihihi!) met mijn vriendin in Tilburg. We waren een paar maanden geleden ook al geweest, en toen stond ik er van te kijken wat een leuk centrum die stad heeft. Gisteren hadden we een paar leuke andere winkels dan de vorige keer op de planning staan, en ik nam mijn camera (in de vorm van mijn telefoon, lol) mee. Ik vond het wel weer eens tijd voor een plog ๐Ÿ™‚

Plog

Plog: dagje shoppen in Tilburg!

Ik zou op tijd bij Jori zijn, en dus stond ik om kwart voor zeven al onder de douche, best vroeg voor het weekend. Gelukkig wel met heerlijke (gedeeltelijk nieuwe) doucheproducten, dat scheelt!

Plog

Om half tien was ik bij Jori, en daarna reden we naar het centrum. Wat zijn de bomen nu toch mooi he? Kunnen we de blaadjes niet gewoon vastplakken met een groot lijmpistool, zodat we nog even langer van de mooie kleuren kunnen genieten?

Plog

We gingen eerst naar Casa Blanco, een ontzettend leuke woonwinkel die een stukje buiten het centrum zit. Zelf omschrijven ze hun winkel als: “Een kleurrijk woonwaren huis met niet-alledaags interieur. Onze eigen aparte smaak en een beetje van u zelf.” Ik volg ze al een tijdje op Facebook, nu kon ik het moois met eigen ogen aanschouwen!

Instagram

Casa Blanco

Casa Blanco

Casa Blanco

Leuk servies van Rice <3

Instagram

Instagram

Daarna dronken we koffie en thee bij Mugs & Muffins, waar ze heerlijk gebak en ander lekkers serveren, maar waar de klantvriendelijkheid helaas nogal te wensen overliet. Niet voor herhaling vatbaar dus…

Plog

Plog

Op het Pieter Vreedeplein (bij o.a. V&D, Xenos en Sissy Boy) stond dit ontzettend leuke, sfeervolle stalletje, dit blijkt de Urban ‘Halloween’ Farm te zijn, waar van 24 oktober tot en met 8 november allerlei creatieve (gratis) workshops worden gegeven. Echt te leuk!

Plog

Helaas: niet in mijn maat verkrijgbaar…

Plog

Na een heerlijke (late) lunch gingen we weer richting huis.

Instagram

Ik dronk nog wat bij Jori en Vincent, en had een goed gesprek met Roccootje…

Plog

En dronk een kopje thee met Lola ๐Ÿ™‚

Plog

Mijn aankopen van gisteren: twee leuke draadmandjes van Sissy Boy, Cottonballs van Hema (lekker vrolijke kleurtjes) en twee pakjes met leuke LED-verlichting van Xenos.

Plog

En bij Kruidvat kocht ik twee pakjes wattenschijfjes en een wenkbrauwgel van Catrice.

Plog

Plog

De cottonballs en lampjes in werking ๐Ÿ™‚

Plog

Eenmaal weer thuis overviel de eenzaamheid en het verdriet me, dat gebeurt wel vaker na een leuke dag ๐Ÿ™ Het was ook best een rotweek, maar dat vertel ik morgen wel in de This is my Life. Ik besloot daarom na het eten nog een ronde met Benthe te lopen. We wilden eigenlijk een rondje polder doen, maar het ging regenen en dat maakte mijn (onze) stemming er niet beter op. Dus kortten we het rondje in en liepen door het park terug naar huis.

Plog

In het park werd Benthe nog aangevallen door een Engelse Bulldog, doordat de eigenaresse haar kleindochter van een jaar of vier hem vast liet houden. En die kon zo’n zware hond natuurlijk niet houden… Mevrouw was boos omdat het meisje hem niet goed had vastgehouden, ik werd daarop boos en zei dat zo’n hond niet geschikt is om door een kind vastgehouden te worden. En toen werd mevrouw weer boos op mij :-/ Benthe had gelukkig niets, alleen de schrik in haar gespikkelde pootjes. En ik was gelukkig desondanks wel opgeknapt van de wandeling.

Plog

Oeps… ๐Ÿ™‚

’s Avonds maakte ik deze plog en zette ik het Beautynieuws voor jou Gespot voor vanmiddag in elkaar, en ging lekker vroeg naar bed met Benthe. Morgen (vandaag dus) weer een dag!

Het was een erg leuke dag, ik heb weer veel moois gezien in Tilburg ๐Ÿ™‚ Bedankt voor de gezelligheid Jori x

7 Comments on Plog: zaterdag 24 oktober 2015 – Dagje Tilburg!

 1. Krista
  25 oktober 2015 at 13:07 (7 jaren ago)

  Ja, shoppen is zeker goede therapie!! Jammer dat je dag toch een beetje naar eindigde door alle omstandigheden en die oliedomme mevrouw. Sterkte en een knuffel!

  Beantwoorden
 2. Mariรซlle
  25 oktober 2015 at 10:43 (7 jaren ago)

  Leuk om te zien, ik ben het met je eens dat shoppen hรฉรฉl goed werkt!! En wat heb je leuke dingen gekocht, ben benieuwd naar je online aankoopjes!

  Beantwoorden
 3. Cindy
  25 oktober 2015 at 09:43 (7 jaren ago)

  Heerlijke dag! En je bent goed geslaagd, leuke spulletjes heb je geshopt. Dat t-shirt is leuk ๐Ÿ™‚
  Jammer dat je je zo rot voelde na thuiskomst. hopelijk vandaag een betere dag. En wat een stom mens zeg, met die hond, zucht…

  Beantwoorden
 4. Miranda Aerts
  25 oktober 2015 at 08:43 (7 jaren ago)

  Hopelijk kun je het fijne gevoel van zo’n leuke dag nog wat terughalen uit deze leuke plog als je overmand wordt door verdriet.
  Veel sterkte voor jou โ™ก

  Beantwoorden
 5. Talitha
  25 oktober 2015 at 08:33 (7 jaren ago)

  Wat jammer dat zo’n leuke dag zo rot eindigde ๐Ÿ™ knuffel voor jou om je weer wat beter te voelen en voor Benthe om van de schrik te bekomen.. wat een domme vrouw zeg dat ze niet zelf kan bedenken dat zo’n klein meisje nooit verantwoordelijk kan worden gehouden voor de domheid van het baasje van de hond!

  Beantwoorden
 6. chucky1012
  25 oktober 2015 at 07:33 (7 jaren ago)

  Leuk en gezellig zo een dag uit shoppen in een andere plaats.
  Ik ben nog nooit in Tilburg geweest.
  Wat een leuke woonaccesesoires had je gekocht.
  Hihihi die honden beelden zijn schattig.
  Hoop dat het met Benthe goed gaat.
  Ze zal natuurlijk flink geschrokken zijn.
  Hรฉ toch….
  Hoop dat je vandaag lekker rustig hebt.
  Het mag best dat men zich soms even laat gaan als het niet mee zit.

  Sterkte en een fijne dag Xoxo

  Beantwoorden
 7. Jori
  25 oktober 2015 at 06:14 (7 jaren ago)

  Jij ook bedankt voor de leuke dag xx

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.