Private shopping bij SoMuch in Heerenveen

Afgelopen zondag had ik een leuk jurkenzusjes-uitje: we gingen private shoppen bij SoMuch in Heerenveen. Speciaal voor ons opende Binnie die dag haar winkel, bijgestaan door haar zus Ida. Omdat er zoveel aanmeldingen waren, werden het maar liefst drie groepen. Afgelopen zondag waren er twee groepen (een ochtend- en een middagploeg), en komende zondag gaat de derde groep naar Binnie. Ik laat jullie natuurlijk mee genieten!

SoMuchPrivate shopping bij SoMuch

Rond kwart voor één waren wij in Heerenveen. Ik was samen met Sigrid gereden, al gezellig kletsend waren die 200 km naar het noorden zo voorbij 😉 Van 11 tot 1 uur had de ochtendploeg geshopt, gepast en gekletst bij Binnie, en tussendoor hadden we met zijn allen een heerlijke high tea tegenover de winkel.

Van buitenaf gezien zag het terras in de serre er zo uit, wat een vrolijke boel he!

SoMuchSmullen!

De High Tea was echt verrukkelijk. Zoveel keuze, en zulke lekkere dingen! Ik ben echt een zoetekauw, dus deze schaal was helemaal aan mij besteed.

Heerlijke verse theetjes (of koffie, cappuccino of water) er bij, we werden echt in de watten gelegd.

En ondertussen werd er natuurlijk volop gekletst. Een aantal dames kende ik al, maar veel had ik nog niet eerder in real life gezien. Grappig dat het dan toch net is of je elkaar al hartstikke goed kent, door de berichtjes in de facebookgroep She Wears Retro.

SoMuchWe zaten in kleine groepjes aan de tafeltjes, maar al snel was het een gezellig gekrioel van gekleurde jurkjes, iedereen ging overal wel even kletsen. En vragen wat de ochtendploeg al geshopt had 🙂

Kijk, de kabouter- en paddenstoelenliefde was ook bij de High Tea terug te vinden 🙂

SoMuchJurkenzusje Monique had voor ons allemaal een prachtige ketting gemaakt, die we zelf mochten uitkiezen. Ik koos voor de paddenstoelen aan de linkerkant ♥

SoMuchPassen, passen en shoppen!

Tegen half drie, nadat Binnie en haar zus Ida snel de winkel weer een beetje op orde hadden gemaakt, mocht de middagploeg de winkel van SoMuch in. Ik was al eens eerder bij Binnie geweest, dat was nog in haar vorige winkel (lees hier het verslag van die dag). Ongeveer een half jaar geleden is ze verhuisd naar de Wettertoer in Heerenveen, en wat is de nieuwe winkel mooi!

Er zijn inmiddels heel wat merken bij gekomen. Naast Tante Betsy, King Louie en Blutsgeschwister, verkoopt Binnie nu ook MWM Margot, Sissi och Selma, Dazzle Me, duMilde en sinds kort ook haar eigen merk: SoMuch Basics. Vroegen wij ons van tevoren nog voorzichtig af of de ochtendploeg nog wel wat voor ons had overgelaten: er was echt volop, volop keuze voor iedereen!

SoMuchEn wat is het dan heerlijk om met zijn allen te kunnen passen, advies te vragen aan elkaar, iets te passen wat je normaal gesproken nooit zou uitkiezen, en ondertussen gezellig kletsen met elkaar. Binnie heeft twee paskamers, maar die hadden we eigenlijk helemaal niet nodig. We stonden met zijn allen midden in de winkel te passen, heerlijk toch?

SoMuchDeze prachtige foto’s zijn gemaakt door Ida, de zus van Binnie. Zij is de rechterhand van Binnie, maar maakt ook altijd zulke mooie foto’s! En ik mocht ze gebruiken voor dit artikel, dankjewel Ida! ♥

SoMuch‘Ons’ Jacqueline, zij had deze dag(en) georganiseerd samen met Binnie. En ook zij was zondag een rechterhand van Binnie: ze gaf ons advies, zocht mee of een bepaald jurkje er nog in die en die maat was, en was vooral gewoon heerlijk haar eigen lieve zelf ♥ In haar prachtige jurkje!

SoMuchWat een heerlijke printjes en kleurtjes! Toen ik de winkel binnen stapte, wist ik gewoon niet waar ik eerst moest kijken. Maar gelukkig heeft Binnie alles heel overzichtelijk op kleur gesorteerd in de winkel hangen, zo zie je niets over het hoofd. En blijkt dat bij dat ene jurkje van het ene merk, een vestje van een ander merk ontzettend leuk staat!

SoMuch SoMuchJa, met zoveel mooie kleuren en prints krijg je vanzelf wel zin in het voorjaar ♥

SoMuchSamen met mijn lieve jurkenzusje Tjaaktje. Zij was ingedeeld bij de groep die aanstaande zondag gaat shoppen bij SoMuch. Maar omdat er nog wat plekjes over waren, en ze niet zo ver van Heerenveen vandaan woont, kwam ze afgelopen zondag ook gezellig langs ♥ Wij pasten samen dit vrolijke lentejurkje van Blutsgeschwister, we konden zo samen de alpenwei in 😉

SoMuchNatuurlijk gingen we ook nog met zijn allen op de foto, het paste maar net!

Such a lovely day ♥

Wat een heerlijke dag was het! Het was een behoorlijke rit op één dag, maar het was het zo waard! Lieve Binnie, Ida en Jacqueline, heel erg bedankt voor het organiseren van deze vrolijke fleurige dag! En alle andere lieve meisjes: bedankt voor de gezelligheid en de knuffels. Ik kom zeker nog eens een keer terug naar Heerenveen! ♥

Is de rit naar Heerenveen toch iets te ver voor jou? Binnie heeft ook een webshop, klik hier.

15 Comments on Private shopping bij SoMuch in Heerenveen

 1. Cindy
  20 maart 2019 at 06:07 (2 jaar ago)

  Wat leuk om met zijn allen te shoppen, als je zo’n grote liefde deelt. En fijn voor je, dit uitstapje. Alle km’s waard denk ik.
  Heb zelf komende zondag een bijeenkomst in Zaltbommel, maar dan met 40 Florida gangers, 3 maal raden waar het daar over gaat 😉

  Beantwoorden
  • Happy Susan blogger
   20 maart 2019 at 07:18 (2 jaar ago)

   Wat is dat toch leuk om heerlijk samen met jurkenzusjes te shoppen en wow wat had Binnie en Ida én Jacqueline alles goed geregeld. Toppertjes zijn het stuk voor stuk. En wat leuk dat ze speciaal voor jullie de winkel hadden geopend. Ik zag de foto’s al op de groep voorbij komen en de gezelligheid spat er vanaf.
   En wat is het nu een grote prachtige winkel geworden hè. Ik was er samen met manlief bij met de officiële opening van het nieuwe pand (ik mocht zelfs het lintje doorknippen whahaha) en heb genoten. Binnie koopt altijd heel breed in en zorgt altijd wel dat er nog wat op voorraad is.
   Geniet heerlijk na van al dat moois en van deze geweldig leuke dag! Knuff!

   Beantwoorden
 2. Neeltje
  19 maart 2019 at 21:36 (2 jaar ago)

  Wat een gave dag. Helaas kon ik echt niet dit en volgend weekend. Maar de gezelligheid straalt er vanaf!

  Beantwoorden
 3. TjaaktjeB
  19 maart 2019 at 20:41 (2 jaar ago)

  Leuk leuk leuk! Heerlijk om te lezen en nog even na te genieten van de gezellige dag en de leuke ontmoetingen!

  Het is een mooi verslag geworden! Prachtige foto’s 🙂 De alpenzusjes is wel één om in te lijsten. De groepsfoto natuurlijk ook! Wat een vrolijke boel.

  Fijne avond Xx

  Beantwoorden
 4. Marjolein
  19 maart 2019 at 18:40 (2 jaar ago)

  héérlijk om zo meer zijn allen in onze panty door de winkel te hopsen, ha ha! ? En goed geslaagd!

  Beantwoorden
 5. esther messing
  19 maart 2019 at 18:27 (2 jaar ago)

  Wat een gezellige blog, zo kan ik toch even mee genieten van jullie geweldige shopuitje.

  Beantwoorden
 6. Nicolette
  19 maart 2019 at 13:29 (2 jaar ago)

  Echt wat heb ik genoten! Zo leuk om nog meer dames in het echt te ontmoeten. Prachtige herinneringen zijn dit geworden.

  Beantwoorden
 7. Monique Gijselaar
  19 maart 2019 at 10:38 (2 jaar ago)

  Wat een ontzettend gezellig blog heb je geschreven Natasja, heerlijk om het terug te lezen en nog even weer na te genieten! Het was een super leuke ervaring om iedereen eens te zien, samen te passen en gezellig te kletsen!

  Beantwoorden
 8. Binnie
  19 maart 2019 at 09:50 (2 jaar ago)

  Wat een super mooi verhaal heb je ervan gemaakt. De dag was ook erg gezellig. Genoten heb ik er van. Super bedankt.

  Beantwoorden
 9. Iris
  19 maart 2019 at 09:22 (2 jaar ago)

  Super leuke blog geworden❣

  Beantwoorden
 10. Fhathima
  19 maart 2019 at 08:52 (2 jaar ago)

  Wat een gezelligheid! Leuk om mee te kunnen kijken in je blog! En weer bekende gezichten terug te zien, die naar een andere fb groep zijn gegaan!

  Beantwoorden
 11. Jori
  19 maart 2019 at 08:38 (2 jaar ago)

  Wat een leuke dag zeg….je straalt….

  Beantwoorden
 12. Dagmar
  19 maart 2019 at 08:01 (2 jaar ago)

  Wat een mooie blog Natasja! En ja, het was echt super gezellig. Zo relaxed en veel tijd voor elkaar en de jurkjes. Ik heb echt genoten en de rest denk ik ook.

  Beantwoorden
 13. chucky1012
  19 maart 2019 at 07:36 (2 jaar ago)

  Zo een leuk verslag van dit speciale event 😉
  Prachtige foto’s.
  Geweldig om te zien dat iedereen zo een geslaagde had….
  Goed verzorgde hightea.

  Xoxo

  Beantwoorden
 14. Joyce Siemons
  19 maart 2019 at 06:56 (2 jaar ago)

  Wat heerlijk om zo even mee te kunnen genieten! Wat super dat jullie zo’n fijne dag hebben gehad. Prachtig al die mooie dames in vrolijke kleurtjes. Wat een mooie foto’s heeft Ida gemaakt. Je bent dan zelf veel te druk bezig he, hahaga. Zo te gek dat Binnie en Jacqueline dit georganiseerd hebben!
  Voor mij is het nu aftellen, want ik mag zondag

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.