Pronto Wonen Woonparty 25 november 2015

Afgelopen woensdagavond was het weer zover: de Pronto Woonparty werd gehouden bij de (meeste) vestigingen van Pronto Wonen. Een avond vol gezelligheid, inspiratie, lekkere hapjes en drankjes én korting op alle woonaccessoires! Pronto Wonen is één van de woonformules waar ik voor werk (op het servicekantoor), en mijn collega’s en ik proberen traditiegetrouw altijd de Pronto Woonparty te bezoeken. We gingen eerst een hapje eten met zijn drieën, daarna reden we naar Breda, waar de Woonparty al in volle gang was. Ik laat je aan de hand van deze plog meekijken. Kleine noot vooraf: het zijn vooral sfeerfoto’s die ik gemaakt heb. Bij Pronto Wonen vind je uiteraard ook heel veel mooie meubelen, maar vanwege de drukte lukte het me niet om deze te fotograferen, zonder daarbij andere bezoekers op de foto te zetten. Enjoy!

Pronto Wonen

Pronto Wonen Woonparty 25 november 2015

Het was al ontzettend druk toen wij aankwamen, alle parkeerplaatsen in de buurt van Pronto Wonen Breda waren vol. En aangezien de andere winkels op de woonboulevard niet open waren, ga ik er van uit dat het allemaal bezoekers voor de Pronto Woonparty waren. Je kon je van te voren aanmelden (ook om in aanmerking te komen voor een Goodiebag), en volgens mij waren alle winkels een paar dagen van te voren al helemaal ‘volgeboekt’. Het is nu de vierde of de vijfde keer dat de Pronto Woonparty wordt georganiseerd, en hij wordt steeds populairder!

Pronto Wonen

De rode loper was uitgelegd, en de ingang was sfeervol aangekleed. Op de achtergrond zie je de goodiebags, die waren niet aan te slepen volgens mij, zo druk was het!

Pronto Wonen

Een DJ verzorgde de (uitstekende!) muziek deze avond.

Pronto Wonen

Pronto Wonen

Pronto Wonen

Bij Pronto Wonen vind je naast veel mooie meubelen heel veel leuke accessoires, die de sfeer in huis helemaal afmaken. Helemaal passend bij het seizoen, en voor iedere woonstijl vind je er weer andere leuke dingen. In de winkels vind je veel inspiratie en leuke ideeën, in de vorm van opgemaakte dienbladen en gestylede tafels. Ik weet inmiddels dat de medewerkers in de aanloop naar de Pronto Woonparty enorm druk zijn om alles er tip top en gezellig uit te laten zien. Dat was woensdagavond uitstekend gelukt!

Pronto Wonen

Pronto Wonen

Pronto Wonen

Ook voor aan de muur valt er bij Pronto Wonen genoeg inspiratie op te doen.

Pronto Wonen

Pronto Wonen

Pronto Wonen

Deze tekstborden zijn gemaakt van jute, en met koperkleurige nagels afgewerkt. Ze zien er daardoor lekker stoer uit, ik vind ze leuk!

Pronto Woonparty

Er stonden her en der verspreid in de winkel kraampjes van bedrijven uit de buurt. Waaronder deze Lemon Cheesecake likeur. Hij zag er erg aanlokkelijk uit, maar ik heb me ingehouden, hihihi!

Pronto Woonparty

Volgens mij hadden ze deze tekstborden bewust naast het kraampje met de likeur neer gezet, hahaha!

Pronto WOonparty

Pronto Wonen

Pronto WOnen

Nog een foto in de categorie ‘Hang eens wat anders aan de muur’, ik vind dit een super leuk idee!

Pronto Woonparty

Tijdens het shoppen werden we voorzien van het nodig lekkers.

Pronto WOnen

Hé kijk, Oriflame is er ook! Wat matchen ze mooi met de omgeving!

Pronto WOnen

Pronto WOonparty

Pronto Wonen

Dat behang… ♥

Pronto Wonen

Bij Pronto Wonen vind je ook een grote collectie kunstbloemen, die steeds met het seizoen mee wisselt. Ik koop er regelmatig nieuwe bloemen: niet alleen voor in huis, maar ook voor als achtergrond voor mijn foto’s.

Pronto Wonen

Grote manden, kleine manden, ronde manden, vierkante manden, manden met hengsel, manden met deksel… In alle soorten en maten!

Pronto Wonen

The Comfort Zone 🙂

Pronto Woonparty

Pronto WOonparty

Als er iets wel voor sfeer in je interieur zorgt, zijn het (geur)kaarsen. Ook die vind je in allerlei kleuren en maten bij Pronto Wonen.

Pronto Woonparty

Pronto WOnen

Bolsius heeft sinds een tijdje zijn eigen waxmelts, Bolsius Creations. Alle geuren, maar ook verschillende soorten branders vind je naast de grote bloemenhoek.

Pronto Wonen

Sierkussens vind je door de hele winkel, er is volop keuze. In de grote kussenwand (op de foto zie je nog maar een klein gedeelte, de rest paste er niet op) vind je alle sierkussens op kleur gesorteerd, dat maakt het kiezen een beetje makkelijker.

Pronto Wonen

Deze siervazen vind ik super gaaf, maar zolang ik geen eigen huisje heb, wil ik geen grote dingen voor in huis kopen. Hopelijk zijn ze er tegen die tijd nog!

Het was een ontzettend leuke avond, ik heb weer volop ideeën opgedaan. En natuurlijk is het voor ons leuk om ‘ons werk’ eens van de andere kant te zien. Uiteraard ben ik niet met lege handen naar huis gegaan, ik heb een paar kleine, maar hele mooie spulletjes gekocht:

Pronto Wonen

Pronto Wonen

Deze kunstbloemen (€ 5,95 en € 3,75) en siertak (€ 1,50) kocht ik als achtergrond decoratie voor mijn foto’s, ze passen mooi bij de wintermaanden en zijn subtiel van kleur, wat een mooi, rustig effect geeft.

Pronto Wonen

Ik vind de ‘huisjes-windlichten’ die je al een tijdje ziet ontzettend leuk, maar meestal vind ik ze te iel. Dit is een lekker robuust exemplaar (€ 8,50), dus die mag de komende tijd voor wat sfeer in huis zorgen.

Pronto Wonen

Deze houten ansichtkaarten (€ 2,95 per stuk) stonden in een rek bij de kassa, ik vind ze zo origineel! Ik kocht er twee om weg te geven, het exemplaar rechts vond ik wel toepasselijk voor mezelf 🙂

Pronto Wonen

Deze sierpotjes van aardewerk vond ik zó leuk, ik kon ze gewoon niet laten staan! De kleine kostte € 3,95 en de iets grotere € 4,95.

Pronto Woonparty

Ook dit kleurige kleedje bleef maar mijn naam roepen, en voor € 6,95 kon ik geen nee zeggen. Ik heb hem op de eettafel gelegd als loper:

Pronto Wonen

Maar ook als achtergrond voor mijn foto’s doet hij het volgens mij leuk!

Pronto Woonparty

Na afloop kregen we nog een Goodiebag mee naar huis, met een ontzettend leuke inhoud:

Pronto Woonparty

Een super leuk jute kussen met Kerstige opdruk, en een houten tray met mooie waxineglaasjes. Ze hebben al een mooi plekje gekregen, zoals je op de foto hierboven ziet.

De winkels van Pronto Wonen zitten over het hele land verspreid, klik hier om een winkel bij jou in de buurt te zoeken. Wil je de volgende keer ook naar de Pronto Woonparty? Volg Pronto Wonen op Facebook of schrijf je in voor de nieuwsbrief, dan ben je er zeker op tijd bij!

9 Comments on Pronto Wonen Woonparty 25 november 2015

 1. R. Van den bergh
  23 december 2016 at 20:15 (6 jaren ago)

  Goedendag, Graag wil ik weten waar jullie het behang hebben gekocht die aan de muur zit, in de winkel in Alkmaar.ik heb een foto van gemaakt, maar ik kan het hierin niet toevoegen. Het is oudgroen/ marokkaanse motief.

  Graag jullie reactie.
  Groetjes

  Beantwoorden
  • Natasja
   23 december 2016 at 20:56 (6 jaren ago)

   Hallo, hiervoor kunt u het beste contact opnemen met Pronto Wonen, zij kunnen u vast verder helpen.

   Beantwoorden
 2. mireille
  30 november 2015 at 00:55 (7 jaren ago)

  Hihi die spreuk is ook echt van toepassing op mij.

  Beantwoorden
 3. astrid van dis
  27 november 2015 at 16:31 (7 jaren ago)

  Wat een leuke foto’s, ziet er gezellig uit!
  Mooi kleedje voor op de tafel!

  Beantwoorden
 4. manon
  27 november 2015 at 15:45 (7 jaren ago)

  Oh wat zitten er leuke dingen tussen!

  Beantwoorden
 5. Cindy
  27 november 2015 at 09:52 (7 jaren ago)

  Wat een leuk verslag is dit geworden zeg, met plezier bekeken.

  Beantwoorden
 6. Dais
  27 november 2015 at 09:22 (7 jaren ago)

  Was een gezellige avond met je!

  XXX

  Beantwoorden
 7. Miranda Aerts
  27 november 2015 at 09:14 (7 jaren ago)

  Wat een leuke plog! Ik heb een paar maanden geleden er een paar nieuwe kussens en ook die huisjes lantaarns gekocht. Het is echt leuk woonshoppen bij Pronto!

  Beantwoorden
 8. chucky1012
  27 november 2015 at 06:07 (7 jaren ago)

  Prachtige woonaccesoires!
  Ik wist niet dat ze ook regelmatig een event hebben 😉
  Mooi verslag.

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.