PS voor jou: sieraden op maat gemaakt

Sieradenwebshops schieten de laatste twee jaar als paddenstoelen uit de grond, de รฉรฉn met nog mooiere sieraden dan de ander. In dit artikel wil ik jullie voorstellen aan PS voor jou, een sieradenwebshop die anders is dan de meeste anderen. Angela, het creatieve brein achter PS voor jou, ontwerpt namelijk sieraden in volledig overleg met jouzelf, helemaal aan de hand van jouw wensen en jouw karakter (of dat van degene voor wie het sieraad is) ontworpen. Voor mij maakte ze ook een prachtige armband, ik laat hem in dit artikel aan je zien!

PS voor jou

PS voor jou, omdat niemand hetzelfde is

Ooit begonnen met “af en toe een sieraad voor een vriendin of kennis”, heeft Angela van PS voor jou inmiddels een indrukwekkende collectie sieraden ontworpen. Op haar Facebookpagina zie je foto’s van alle prachtige items die ze heeft ontworpen, en waarmee ze al heel veel mensen heeft blij gemaakt. Ze is zelf heel bescheiden over haar creaties, maar dat vind ik volkomen onterecht. Ik vind dat er ware kunstwerkjes tussen zitten!

(bron: PS voor jou)

Ik vind zelf de armbanden en kettingen met knopen de meest knappe en kunstzinnige creaties van de hand van Angela. Ik weet dat in zo’n armband enorm veel uren werk zit, maar als ze zich nog eens een keer verveelt (en ik voldoende knopen heb verzameld), mag ze er voor mij zeker eentje maken!

(bron: PS voor jou)

Onlangs verraste Angela mij met een echte PS voor jou-armband, ik laat hem hieronder van dichtbij aan je zien:

PS voor jou

Niet alleen worden de sieraden van PS voor jou helemaal op maat en “in overleg en in liefde” gecreรซerd, Angela schrijft ook altijd een persoonlijk kaartje bij het sieraad, waarin de gebruikte materialen en vormen worden uitgelegd:

Lieve Natasja, om jou te laten weten dat je met Beautyspots ontzettend leuk en mooi werk verricht en om (tja, beetje laat) je jubileum te vieren, heb ik voor jou een persoonlijk sieraad gemaakt.

Het is een sieraad dat ergens voor staat. het leer dat ik heb gebruikt zegt eigenlijk al wel een beetje genoeg ๐Ÿ™‚

PS voor jou

 • Dalmatian Leder

 • Schuifbedel met zwarte diamantsteen voor de sprankelende kant van Beautyspots!

 • Schuifbedel met tekst “Believe” om je te laten weten dat je altijd in jezelf mag blijven geloven, omdat je super bent in je vak!

PS voor jou

 • De ‘B’ van Benthe, maar natuurlijk ook van Beautyspots!

PS voor jou

De sluiting van de armband is extra stevig, met dubbele ringetjes. Hierdoor hoef ik niet bang te zijn dat hij per ongeluk los gaat als ik bijvoorbeeld mijn jas aan of uit doe. Bij dit type armband kun je ook kiezen voor een magneetsluiting, maar ik vind het prettiger als een armband een beetje los om mijn pols zit. Je ziet: zelfs de afwerking wordt helemaal op jouw wensen en voorkeuren afgestemd!

Ik hoef jullie natuurlijk niet te vertellen hoe blij ik ben met mijn persoonlijke armband van PS voor jou, het voelt echt heel bijzonder om een sieraad te dragen wat speciaal voor jou ontworpen en gemaakt is โ™ฅ

Ben je nieuwsgierig geworden naar het overige werk van Angela? Neem dan zeker even een kijkje in de foto-albums op haar Facebook-pagina, je kijkt er echt je ogen uit! Je vindt er niet alleen armbanden en kettingen, maar ook bijvoorbeeld bijzondere sleutelhangers (leuk voor als je vriend of vriendin de sleutel van het nieuwe huis krijgt) en tassenhangers. Allemaal even uniek en speciaal – PS voor jou. Zie je niet precies wat je zoekt, maar ben je wel geรฏnteresseerd geraakt in PS voor jou? Neem dan gewoon even contact op met Angela, ik weet zeker dat ze alle wensen weet om te zetten in het perfecte sieraad.

6 Comments on PS voor jou: sieraden op maat gemaakt

 1. Angela
  4 april 2015 at 12:16 (7 jaren ago)

  Onverwacht verrast met prachtige woorden! Hier groei ik wel even een stukje van! Dankbaar en stiekem een beetje trots#gloeibloei

  Beantwoorden
 2. Miranda Aerts
  4 april 2015 at 10:35 (7 jaren ago)

  Heel mooi! Ze heeft in onze familie al meerdere mensen blij gemaakt <3

  Beantwoorden
 3. Sonja
  4 april 2015 at 10:15 (7 jaren ago)

  Ik ben ooit te vroeg begonnen denk ik met mijn ontwerpen, want dit met die knopen maakte ik twee jaar geleden al. Steampunk. Doet mij persoonlijk wel even iets.
  Vind ze prachtig, tuurlijk! En ook mooi gemaakt.

  Beantwoorden
 4. Jori
  4 april 2015 at 09:13 (7 jaren ago)

  Wauw wat een prachtige armband,ga zeker een kijkje nemen op de site.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.