Pupa Anti-aging BB Cream

In het artikel over mijn vakantiemake-up look van een paar weken geleden zagen jullie hem al voorbij komen, de Pupa Anti-aging BB Cream. Vandaag vertel ik jullie wat meer over dit make-up product wat voor mij onmisbaar is op zonnige dagen!

Pupa Anti-aging BB Cream

Pupa Anti-aging BB Cream

Hoewel de hype rondom de BB Creams inmiddels ver achter ons ligt, en de BB Cream gezelschap heeft gekregen van CC Creams en weet ik veel wat voor namen er nog meer aan gegeven zijn, hebben een aantal varianten de hype overleefd, waaronder Pupa Anti-aging BB Cream. Pupa is weliswaar geen make-up merk wat echt vooraan staat met innovatieve producten, maar het is wel een merk met kwalitatief uitstekende producten, een heel mooi en breed basis-assortiment en prachtige Limited Edition collecties. En dat allemaal voor gemiddelde prijzen, het is niet voor niets één van mijn favoriete make-up merken.

Pupa Anti-aging BB Cream

Pupa Anti-aging BB Cream zorgt er niet alleen voor dat de teint van de huid geëgaliseerd wordt en onregelmatigheden bedekt, het hydrateert daarnaast de huid, vermindert fijne lijntjes en rimpels en gaat veroudering van de huid tegen. De formule is olie-vrij (en dat is goed nieuws voor wie net als ik snel last heeft van een glimmende huid) en bevat SPF 30, wat behoorlijk hoog is voor een make-up product. Tot zover vind ik hem al indrukwekkend!

Pupa Anti-aging BB Cream

Qua ingrediënten ziet Pupa Anti-aging BB Cream er niet zoveel anders uit dan andere BB Creams. Over het algemeen bevatten BB Creams net wat meer verzorgende ingrediënten dan foundations, en dat is hier ook het geval. Daarnaast zie ik een paar verschillende soorten siliconen, deze zorgen ervoor dat je huid gladder oogt en voelt. Een prima ingrediëntenlijst voor een BB cream.

Pupa Anti-aging BB Cream

Pupa Anti-aging BB Cream zit in een roze tube met zwarte dop. Totaal nutteloze informatie in dit geval 😉 maar ik vind het er leuk uitzien. En de tube valt lekker op tussen mijn andere make-up spulletjes (en dat is in mijn geval best handig, hihihi!).

Pupa Anti-aging BB Cream

‘Douze points’ voor een gesealde verpakking!

Pupa Anti-aging BB Cream

Pupa Anti-aging BB Cream

Je ziet aan de textuur van de Pupa Anti-aging BB Cream meteen al dat deze anders is dan van een foundation, veel luchtiger en minder zwaar, en datzelfde geldt voor de dekking, die is licht tot medium. Perfect voor zomerse dagen, of dagen waarop ik geen zin heb in een al te zware make-up look. Ook op mijn gezicht voelt de BB Cream licht en luchtig, veel minder dan bij een foundation heb ik het gevoel dat ik over mijn dagcrème een extra laagje draag. De BB cream geeft een mooi natuurlijk mat effect, maar omdat mijn huid in de loop van de dag toch de neiging heeft te gaan glimmen, poeder ik de BB cream na het aanbrengen nog licht af.

Hieronder laat ik het verschil aan je zien. Op de eerste foto’s draag ik geen make-up, op de tweede foto Pupa Anti-aging BB Cream en concealer, op de derde foto heb ik dit afgepoederd, en op de laatste foto zie je mijn volledige look.

Pupa Anti-aging BB Cream

Geen make-up, je ziet dat mijn huid wat roodheid en wat oneffenheden heeft.

Pupa Anti-aging BB Cream

Pupa Anti-aging BB Cream en concealer, ik vind het effect erg mooi en vooral heel natuurlijk!

Pupa Anti-aging BB Cream

Hier heb ik de BB Cream licht afgepoederd, dit vooral om het natuurlijke matte effect gedurende de dag te behouden.

Pupa Anti-aging BB Cream

Volledige make-up look

Ik vind Pupa Anti-aging BB Cream een ontzettend mooi product, het verbergt wat het moet verbergen (fijne lijntjes en oneffenheden) maar laat wel de natuurlijke look van mijn huid intact. Vanwege de lichte tot medium dekking vind ik hem ook lekker makkelijk aanbrengen. Just love it! Van de anti-aging werking merk ik eerlijk gezegd niet zo veel, maar daar gebruik ik al een gezichtscrème voor, die ik onder de BB cream aanbreng, dus wat mij betreft is dat geen probleem.

Pupa Anti-aging BB Cream (€ 17,95/50 ml) is verkrijgbaar in twee tinten: 001 Nude en 002 Sand (ik heb de kleur 001 Nude) en is verkrijgbaar in de webshop en salon van Huidverzorging Mireille.

7 Comments on Pupa Anti-aging BB Cream

 1. jeapiebel
  17 mei 2016 at 09:31 (6 jaren ago)

  Fijne lijntjes en oneffenheden verbergen met een natuurlijke look dan ben ik al om.

  Beantwoorden
 2. Miranda Aerts
  16 mei 2016 at 20:35 (6 jaren ago)

  Een fijn product voor een fijne prijs, super Pupa product!

  Beantwoorden
 3. Mariëlle
  16 mei 2016 at 19:27 (6 jaren ago)

  Ik heb eens de licht roze variant geprobeerd, dat was een primer en bb cream in een ofzo? Die was ook wel goed, deze klinkt ook erg goed en het resultaat is mooi!

  Beantwoorden
 4. chucky1012
  16 mei 2016 at 19:11 (6 jaren ago)

  Wauw, prachtig resultaat!
  Voor dit merk zeer betaalbaar.

  Beantwoorden
 5. Mieke
  16 mei 2016 at 18:26 (6 jaren ago)

  Wauw, dat geeft een mooi effect zeg! Niet super dekkend, maar wel alle ongeregeldheden weg! Ik ken Pupa alleen van de mascara, tijd om eens verder in het schap te kijken!

  Beantwoorden
 6. Yvonne
  16 mei 2016 at 16:39 (6 jaren ago)

  Ik gebruik graag een BB-cream in de zomer, deze ziet goed uit zo op je huid, enne die verpakking roze met zwart..heel leuk 🙂

  Beantwoorden
 7. Mireille Mommers
  16 mei 2016 at 15:43 (6 jaren ago)

  Dit product behoort tot mijn dagelijkse routine. Ik gebruik eigenlijk bijna geen Foundation meer. Vind het een zeer goede prijs voor een Pupa topper.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.