Pupa Bronze Fever Lasting Color Gel

Eerder deze week liet ik jullie de nieuwe Pupa Bronze Fever collectie zien, een prachtige, heerlijk zomerse collectie vol bronstinten en glans. Vandaag laat ik jullie in een apart artikel de Pupa Bronze Fever Lasting Color Gel nagellakjes zien, vier prachtige ‘Bronze’ nagellakkleuren. Ik hoop dat de weersdip waar we dit weekend in zitten, snel over is, want met deze collectie zijn we helemaal klaar voor de zomer!

Pupa Bronze Fever Lasting Color Gel

Pupa Bronze Fever Lasting Color Gel

Bij een nagellak collectie voor de zomer denk je vaak meteen aan felle kleurtjes. Pupa Bronze Fever Lasting Color Gel is wat dat betreft heel anders: het zijn vier neutrale tinten, maar wel met een flinke portie ‘Bronze’. Van links naar rechts zie je Pearly White, Golden Rose, Bronze Copper en Chocolate. Hieronder laat ik de kleuren één voor één geswatcht aan je zien:

Pupa Bronze Fever Lasting Color Gel

Pupa Bronze Fever Lasting Color Gel

Pearly White is een witte nagellak met transparante finish (je kunt hem natuurlijk wel dekkend krijgen, als je meer laagjes aanbrengt), ik draag hier twee laagjes. In eerste instantie was ik niet zo weg van deze nagellak, maar eenmaal op mijn nagels met mijn al ietwat gebruinde huid vind ik hem toch wel heel mooi en zomers.

Pupa Bronze Fever Lasting Color Gel

Met flits zie je de parelmoer glitters nog beter. Pearly White is ook heel mooi om als topcoat over een dekkende kleur te dragen.

Pupa Bronze Fever Lasting Color Gel

Pupa Bronze Fever Lasting Color Gel

Golden Rose is een mooie peach kleur met zilverkleurige glitters en een metallic finish. Het nadeel van zo’n finish is wel dat je de nagellak eigenlijk onmogelijk streeploos kunt aanbrengen, maar met een topcoat worden de strepen wel enigszins gemaskeerd. Golden Rose dekt prima in twee laagjes, ik vind dit een prachtig kleurtje!

Pupa Bronze Fever Lasting Color Gel

Pupa Bronze Fever Lasting Color Gel

Bronze Copper is een warme koperkleur die prachtig staat bij een gebruinde zomerhuid. Ook deze kleur heeft een metallic finish, wat het Bronze-effect nog eens extra versterkt. Ik denk dat ik dit de mooiste kleur uit de collectie vind ♥

Pupa Bronze Fever Lasting Color Gel

Pupa Bronze Fever Lasting Color Gel

Chocolate is een diep donkerbruine kleur, bijna tegen het zwart aan. Ook deze kleur staat prachtig bij een gebruinde huid, en hoewel je deze kleur misschien niet zo snel zou verwachten in een zomercollectie, vind ik hem juist ontzettend mooi en warm. Stel je deze kleur eens voor op je teennagels, bij mooie bruine slippertjes of sandaaltjes…

De Pupa Bronze Fever Lasting Color Gel nagellakjes kosten € 7,50 per stuk, de flesjes bevatten 5 ml. De houdbaarheid van Pupa nagellakjes is van zichzelf al heel goed, met een topcoat verleng je deze nog eens. De lakjes zijn verkrijgbaar in de webshop van Huidverzorging Mireille, met de code MIREILLE krijg je 15% korting op bijna alle producten uit de webshop.

Dit artikel bevat product(en) die door een merk of bedrijf beschikbaar zijn gesteld voor een review.

5 Comments on Pupa Bronze Fever Lasting Color Gel

 1. Deb
  15 mei 2016 at 17:18 (6 jaren ago)

  De kleurtjes vind ik mooi en zou ik als oogschaduw kleur zeker gebruiken, maar op mijn nagels zou ik ze niet snel doen. Ik ga dan toch voor wat fellere- of koraal tinten.

  Beantwoorden
 2. chucky1012
  15 mei 2016 at 07:23 (6 jaren ago)

  Wauw het zijn stuk voor stuk zeer mooie kleuren!

  Xoxo

  Beantwoorden
 3. Mariëlle
  14 mei 2016 at 18:12 (6 jaren ago)

  Alleen de laatste is echt mijn ding, omdat ik niet van de finish houd die de andere hebben. Maar Pupa is zooo leuk!

  Beantwoorden
 4. Mireille Mommers
  14 mei 2016 at 16:13 (6 jaren ago)

  De zon moet echt weer gaan schijnen.

  Beantwoorden
 5. Miranda Aerts
  14 mei 2016 at 14:42 (6 jaren ago)

  Mooie nagellak van Pupa, laat de zomer maar snel (terug)komen 😎

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.