Pupa Bronze Fever: The Summer is Magic!

Yes, het is weer zover, Pupa heeft weer een nieuwe limited edition make-up collectie voor ons: Pupa Bronze Fever. Aangezien Pupa één van mijn favoriete make-up merken is, laat ik deze natuurlijk weer aan jullie zien. Met veel foto’s van de producten, swatches én een look!

Pupa Bronze Fever

Pupa Bronze Fever

Elegantie, glamour en een natuurlijke touch zijn de meest belangrijke pluspunten van een collectie die ontworpen is om de natuurlijke teint van de huid te accentueren en te versterken. Pupa presenteert BRONZE FEVER, een nieuwe geraffineerde make-up collectie voor de zomer van 2016.

In de zomermaanden is je make-up routine anders dan in de winter. Tenminste, bij mij wel. Als het warm is, heb ik geen zin in dikke lagen make-up, maar moet mijn make-up vooral licht aanvoelen en goed blijven zitten, liefst ook bij temperaturen boven de 25 graden. Pupa Bronze Fever speelt daar heel goed op in, met een collectie die heel makkelijke producten bevat met een intense houdbaarheid.

Pupa Bronze Fever

Het paradepaardje uit de Pupa Bronze Fever collectie is de Face & Body highlighter. Met een heel lichte textuur die snel droogt, zonder een plakkerig laagje achter te laten, geeft deze een prachtige gouden glans op de (gebruinde) huid. De highlighter is verkrijgbaar in twee kleuren: 001 Light Gold en 002 Intense Gold. Ik heb de kleur Light Gold.

Pupa Bronze Fever

De textuur voelt als een zijdezachte mousse en laat zich verrassend makkelijk aanbrengen. Het beste breng je deze licht deppend aan met je vingertoppen, hij smelt dan als het ware samen met de huid en geeft een mooi, niet vlekkerig resultaat. Hij is zowel voor het gezicht als bijvoorbeeld voor de hals te gebruiken.

Pupa Bronze Fever

Zonder flits

Pupa Bronze Fever

Met flits

Ik vind de Pupa Bronze Fever Face & Body highlighter echt prachtig! Ik was een beetje huiverig in eerste instantie, ik kan nooit zo goed overweg met producten als blush en higlighter in vloeibare vorm, maar bij deze gaat het aanbrengen eigenlijk als vanzelf!

De Face & Body Highlighter kost € 20,50.

Pupa Bronze Fever

Pupa Bronze Fever bevat zes prachtige kleuren van de Made to Last Eyeshadow sticks, een product wat in de zomermaanden eigenlijk onmisbaar is vanwege het gemak en de geweldige houdbaarheid. Uit de kleuren 013 Golden Rose, 014 Rose Bronze, 015 Copper Brown, 016 Chocolate, 017 Golden Taupe en 018 Light Gold koos ik voor drie kleuren (eigenlijk wilde ik ze gewoon alle zes, lol). Golden Rose, Rose Bronze en Chocolate.

Pupa Bronze Fever

Met de stick is het aanbrengen van de oogschaduw erg makkelijk, en kun je heel nauwkeurig werken. Je moet er wel op letten dat je de oogschaduw direct na het aanbrengen blendt, want eenmaal opgedroogd (na een paar minuutjes) zit deze als een huis en gaat nergens meer heen.

Pupa Bronze Fever

De waterproof eyeshadow heeft een uitstekende pigmentatie, en overleeft een warme dag prima zonder uit te lopen of vlekkerig te worden. ik heb het voor jullie afgelopen zaterdag getest: bij temperaturen boven de 25 graden heb ik gestofzuigd en gedweild, de badkamer gesopt én geschilderd, waarna het zweet op mijn hoofd stond en mijn bril van mijn neus gleed. Maar de oogschaduw zat nog keurig op zijn plek 🙂

Pupa Bronze Fever

Zonder flits

Pupa Bronze Fever

Met flits

Wat een prachtige kleuren!

De Bronze Fever Made to Last Eyeshadow Sticks kosten € 14,50 per stuk.

Pupa Bronze Fever

De Vamp! Intense Kajal kende ik al uit de prachtige Pupa Soft & Wild collectie van vorig jaar, deze heeft echt een enorm intense kleur en goede houdbaarheid. Hij is verkrijgbaar in drie kleuren: 001 Extra Black, 002 Chocolate en 003 Nude. Ik koos voor de twee laatste kleuren, omdat ik de Extra Black al heb.

Pupa Bronze Fever

De bijzondere vorm van de Vamp! Intense Kajal maakt het aanbrengen echt enorm makkelijk en precies, wat je misschien zo op het eerste gezicht niet zou verwachten. Hierdoor zijn ze ook erg fijn om als eyeliner te gebruiken.

Pupa Bronze Fever

De pigmentatie is geweldig: de kleuren zijn na één keer aanbrengen al enorm intens.

De Bronze Fever Vamp! Intense Kajal kosten € 16,95 per stuk.

Pupa Bronze Fever

Op droge, warme dagen kunnen je lippen wel wat extra verzorging gebruiken, en dat is precies wat de Balmy Oil ze geeft. Onder andere frambooszaadolie zorgt ervoor dat je lippen intensief verzorgd worden, de glossy textuur geeft ze een vleugje kleur. De collectie bevat vier kleuren: 001 Sunny Honey, 002 Orange Sunset, 003 Tropical Fuchsia en 004 Juicy Cherry. Ik ontving van Mireille de kleur Orange Sunset bij mijn bestelling ♥

Pupa Bronze Fever

Aanbrengen gaat heel prettig dankzij de rond gevormde sponsapplicator, dit blijft toch wel de prettigste vorm van aanbrengen voor een gloss, vind ik.

Pupa Bronze Fever

De textuur voelt anders dan andere lipglosses: minder plakkerig en meer olie-achtig, hij voelt erg aangenaam op mijn lippen. De kleur is heel subtiel, Balmy Oil geeft meer glans dan kleur aan de lippen. De houdbaarheid is net als die van de meeste lipglosses niet al te lang: na een paar koppen koffie is de balm grotendeels van mijn lippen verdwenen (maar gelukkig valt dat nauwelijks op dankzij de subtiele kleur).

Bronze Fever Balmy Oil kost € 16,50 per stuk.

Pupa Bronze Fever

Tot slot bevat de Pupa Bronze Fever collectie nog vier prachtige nagellakjes, maar die laat ik je in een apart artikel later zien.

Pupa Bronze Fever

Bij aanschaf van minimaal drie producten uit de Pupa Bronze Fever collectie krijg je nu tijdelijk (zolang de voorraad strekt) een heel mooi én praktisch make-up tasje cadeau! Het tasje is gemaakt van isolerend materiaal, waardoor je mooie make-up spulletjes beter bestand zijn tegen de warmte tijdens een dagje uit in de zomer.

Pupa Bronze fever

Natuurlijk heb ik met al bovenstaande producten uit de Pupa Bronze Fever collectie ook een look gemaakt, op de eerste zomerse dag van dit seizoen (waarvan er hopelijk nog veel volgen).

Pupa Bronze Fever

In de binnenste ooghoeken bracht ik de kleur Golden Rose aan, en vervolgens de kleur Rose Bronze op het gehele bewegend ooglid. De kleur Chocolate bracht ik aan in de buitenste ooghoek, en blendde deze uit in de crease. Daarna heb ik alle kleuren geblend, en op het wenkbrauwbot de Face & Body Highlighter aangebracht. Op de waterlijn heb ik de Vamp! Intense Kajal in de kleur Nude gebruikt, en onder mijn oog de kajal in de kleur Chocolate. De zwarte mascara is ook van Pupa (let niet op mijn wat springerige wimpers, ik heb de laatste dagen veel last van tranende ogen, waardoor ze wat plakkeriger zijn dan normaal).

Pupa Bronze Fever

De Face & Body Highlighter heb ik deppend aangebracht op mijn jukbeen, en op het puntje van mijn neus. De glans is op de foto niet helemaal goed te zien, maar met flits was geen optie, dan werd ik net een spook vanwege de gebruikte SPF 😉

Pupa Bronze Fever

Met Balmy Oil op mijn lippen is het geheel een vrij natuurlijke, maar wel heel mooie look geworden, vind ik. Precies een look die ik op warme dagen draag. Natuurlijk zijn de oogschaduws ook wat intenser te dragen, je brengt dan gewoon een extra laagje, of wat intensere kleuren aan. De Made to Last Eyeshadow Sticks zijn ook prima te combineren met andere oogschaduws. En met een fellere kleur op mijn lippen wordt de look natuurlijk sowieso wat intenser.

De Pupa Bronze Fever collectie is onder andere verkrijgbaar bij Huidverzorging Mireille. Het is een limited edition, dus op is echt op. Vergeet bij het afrekenen niet de kortingscode MIREILLE in te voeren, je krijgt dan direct 15% korting op de mooie producten uit deze collectie!

7 Comments on Pupa Bronze Fever: The Summer is Magic!

 1. Miranda Aerts
  10 mei 2016 at 19:55 (6 jaren ago)

  Wat een mooie collectie van Pupa en je look is lekker zomers 😎

  Beantwoorden
 2. manon
  10 mei 2016 at 19:07 (6 jaren ago)

  Mooie producten. Ik vind de look erg geslaagd!

  Beantwoorden
 3. Mariëlle
  10 mei 2016 at 13:07 (6 jaren ago)

  Hele mooie look heb je gemaakt met deze mooie producten, erg tof weer!

  Beantwoorden
 4. Mireille Mommers
  10 mei 2016 at 08:45 (6 jaren ago)

  Echt een look voor warme dagen. Laat de zomer maar komen.

  Beantwoorden
 5. Bianca
  10 mei 2016 at 07:33 (6 jaren ago)

  Prachtige Pupa collectie weer <3 Zelf wil ik graag de highlighter, maar zat te wachten op een review/swatch (online amper tot niet te vinden haha) dusss thanks 🙂 x

  Beantwoorden
 6. chucky1012
  10 mei 2016 at 06:31 (6 jaren ago)

  Wauw…. prachtige nieuwe make-up van dit geweldige merk!
  Mooie subtiele look die je erg goed staat!
  Ik ben nu zelf zo benieuwd naar de highlighter, kajal etc….

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.