Pupa Burgundy Poppy Lasting Color Gel

Vorige week liet ik jullie de prachtige Pupa Velvet Garden collectie zien, vol mooie producten voor het komende najaar. In deze collectie zijn ook drie mooie nagellakjes verkrijgbaar, waarvan ik je vandaag Pupa Burgundy Poppy laat zien!

Pupa Burgundy Poppy

Pupa Burgundy Poppy (Velvet Garden collectie)

In de Velvet Garden collectie vind je naast Pupa Burgundy Poppy nog twee mooie kleurtjes: Red Peony en Fuchsia Cyclamen. Een kleine, maar wel heel mooie nagellak collectie met heel vrouwelijke kleuren. Donker rood is natuurlijk wel, samen met paars, dé najaarskleur bij uitstek. Klassiek, maar het blijft mooi!

Pupa Burgundy Poppy

De nagellakjes van Pupa zijn van een uitstekende kwaliteit. Bijna altijd dekken ze al heel goed in één laagje (maar breng ik voor het ultieme resultaat, en uit gewoonte, toch nog een tweede laagje aan), drogen vrij snel en blijven minimaal vier dagen mooi op mijn nagels. De houdbaarheid is zoals met de meeste nagellakjes wel een beetje afhankelijk van de kleur, want bij een donkere kleur zie je tipwear nu eenmaal sneller dan bij een lichte kleur.

Ook het verwijderen van Pupa nagellak gaat snel en makkelijk, zelfs met een kleur als Burgundy Poppy. En dat laatste vind ik persoonlijk ook een groot pluspunt. Ik heb een enorme hekel aan nagellak die zich pas met heel veel boenen laat verwijderen, ieuw!

Pupa Burgundy Poppy

Ik vind Pupa Burgundy Poppy een ontzettend mooie, klassieke donker rode kleur die eigenlijk altijd kan. Of het nou naar het werk, voor een feestje, voor een zakelijke of privé afspraak is: met donker rood zit je altijd goed! En het staat overal bij. Een echte musthave voor komend najaar dus!

Pupa Burgundy Poppy (€ 7,50) is (net als de andere twee kleuren uit de Velvet Garden collectie) verkrijgbaar in de webshop van Huidverzorging Mireille. De collectie is Limited Edition, dus op=op! En met de code MIREILLE krijg je 15% korting op bijna alle producten uit de webshop, waaronder de gehele Pupa collectie.

Draag jij graag donkerrode nagellak?

Dit artikel bevat product(en) die door een merk of bedrijf beschikbaar zijn gesteld voor een review.

12 Comments on Pupa Burgundy Poppy Lasting Color Gel

 1. hilde
  30 augustus 2016 at 20:53 (3 jaar ago)

  Hele mooi kleur! Zo af en toe, als er een rood accent in mijn jurkjes terugkomt, draag ik graag rode nagellak.

  Beantwoorden
 2. Bianca
  30 augustus 2016 at 19:35 (3 jaar ago)

  Heel erg mooi, hou sowieso super van dit soort tinten (al draag ik bijna nooit nagellak) x

  Beantwoorden
 3. sabrina
  30 augustus 2016 at 17:40 (3 jaar ago)

  Wow super mooie kleur! En wat glanst ie mooi! Zo’n kleur draag ik graag in de herfst

  Beantwoorden
 4. Deb
  30 augustus 2016 at 15:08 (3 jaar ago)

  Strak gelakt!! Ik vind dit een hele mooie kleur voor het najaar.

  Beantwoorden
 5. Miranda Aerts
  30 augustus 2016 at 14:35 (3 jaar ago)

  Ik hou van zulke kleuren. Ik draag meestal lichte kleuren nagellak omdat het dan minder opvalt als de randjes gaan chippen maar deze kleur is top. Chique en toch heel draagbaar.

  Beantwoorden
 6. Jolanda
  30 augustus 2016 at 14:15 (3 jaar ago)

  Oehhh dit is wel een heel mooi kleurtje! In de zomer draag ik vaak wat lichtere en fellere kleurtjes, maar in de winter ga ik voor donker.

  Beantwoorden
 7. Mireille
  30 augustus 2016 at 10:02 (3 jaar ago)

  Prachtig kleurtje, echte najaarstopper.

  Beantwoorden
 8. Mariëlle
  30 augustus 2016 at 09:53 (3 jaar ago)

  Wat een prachtig kleurtje, ik houd hier heel erg van!

  Beantwoorden
 9. Astrid
  30 augustus 2016 at 09:15 (3 jaar ago)

  Mooie kleur! Deze zou ik op mijn teennagels dragen denk ik.

  Beantwoorden
 10. marije
  30 augustus 2016 at 07:46 (3 jaar ago)

  Hele mooie kleur voor het komende najaar!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.