Pupa Candy Punk Autumn Collection 2019

Zoals jullie wel weten, ben ik altijd al behoorlijk enthousiast over de Limited Editions van Pupa. Eigenlijk sla ik er maar zelden eentje over, en koop altijd wel één of meerdere producten. En als je mijn make-up stash kent, weet je dat dat wel wat wil zeggen 😉 De nieuwste Pupa Candy Punk is er echter eentje waar ik gewoon stapelverliefd op ben. Wat past deze collectie perfect bij mij! Ja, zelfs de roze en paarse haarkleuring! Ik laat deze collectie natuurlijk dolgraag aan jullie zien.

Pupa Candy Punk

Pupa Candy Punk Autumn collection 2019

Pupa Candy Punk is het nieuwe hedendaagse sprookje van Pupa: een eigentijdse lijn voor een romantische vrouw die ook een pittige kant heeft, een innerlijke rebel. Een moderne, charmante prinses die dol is op verdwalen in de kleuren en geluiden van de stad. In deze collectie domineert de harmonie van tegenstellingen vakkundig: romantiek en punk komen samen in een briljante, sterke samenwerking. De ogen zijn intens en magnetisch met een groot aantal reflecties, de lippen hebben een totale matte afwerking en het gezicht wordt verlicht met een poederachtige roze gloed. De handen worden belicht met de contrasterende reflecties van roze en het parelmoeren antraciet. De romantisch-punkstijl vindt zijn maximale expressie, en decoreert ook het haar met kleurrijke tinten violet en roze.

Oh wat een mooie woorden, en wat passen ze perfect bij mij! Een moderne prinses met een pittige kant en een innerlijke rebel: that’s me!

Color Candy Punk Hair Mask

Een haarmasker met een zeer romige textuur dat het haar op een zachte manier kleurt en voedt, waardoor het soepel en zijdeachtig blijft. Verkrijgbaar in de kleuren 001 Pink en 002 Violet – Adviesverkoopprijs € 13,95

Poeh, dat was even schrikken toen ik de tubes Hair Mask in mijn perspakketje vond, hihihi! Maar in mijn kleurrijke leven zijn er niet zo heel veel dingen meer die ik niet aandurf. En ik vond dat ik het niet kon maken om alleen de make-up producten te testen en reviewen. Dus daar ging ik, op zaterdagavond naar de badkamer. Gewapend met een oud shirt, een handdoek, twee haarverfkwasten die ik bij het Kruidvat kocht en deze twee tubes. Waarvan de kleuren écht behoorlijk pittig zijn:

Pupa Candy PunkGebruiksaanwijzing

Ik heb volgens de beschrijving eerst mijn haar gewassen, en het daarna handdoekdroog gemaakt. Je kunt het beste geen conditioner gebruiken, omdat de kleur dan minder goed pakt. Ik heb willekeurig wat streepjes aangebracht in het onderste gedeelte van mijn haar, maar ik denk dat ik de streepjes een volgende keer wat verder laat doorlopen:

The colours of my lifeIn de spiegel heb ik zo goed en kwaad als het ging, gekeken of ik aan de achterkant ook een mooie verdeling had, en toen ik tevreden was met het resultaat heb ik het Hair Mask 30 minuten laten inwerken (de aanbevolen inwerktijd is 5 tot 15 minuten voor een subtiele kleur, en 20 tot 30 minuten voor een opvallende kleur. Daarna heb ik het masker goed uitgespoeld. De kleur houdt 2 tot 15 wasbeurten, afhankelijk van onder andere je eigen haarkleur. Extra tip: draag handschoenen bij het aanbrengen. Dit wordt sowieso geadviseerd, maar ik was zo eigenwijs om te denken dat het niet zo’n vaart zou lopen met het verkleuren van mijn handen. Wrong! 😉

Het Color Hair Mask maakte mijn haar overigens echt heel zacht, het voelde zo soepel aan na het kleuren!

Het resultaat van het Color Hair Mask zie je aan het eind van het artikel ♥

Candy Punk Blush

Een sprankelende blush met lichteffect om wangen en jukbeenderen te verfraaien met een heldere kleur. Het gezicht wordt verlicht met een poederachtige roze gloed voor een gezonde huid. Dermatologisch getest. Vrij van parabenen. Kleur: 001 Dirty Rose – Adviesverkoopprijs € 20,95

Pupa Candy PunkDirty Rose is een werkelijk prachtige oud roze kleur, met een sprankeling erin. Een blush zoals ik ze zó graag zie: met een natuurlijk effect en een mooie glow. De laatste tijd draag ik zo’n blush eigenlijk dagelijks, en ik krijg vaak te horen dat ik er zo stralend uitzie. En geloof me: zo voel ik me echt niet altijd. Maar een blush als deze geeft je gewoon die sprankeling die je laat stralen. En als je er stralend uitziet, dan voel je je meteen ook wat beter. Ook op de dagen dat het even niet zo stralend gaat ♥ De swatch van de blush zie je een klein stukje verderop:

Candy Punk 3D Eyeshadow

Een geweldige oogschaduw, een geperste poeder met de kwaliteiten van een crème. Het benadrukt de blik extreem dankzij de verbluffende multi reflecties. De kleur is puur en homogeen vanaf de eerste keer aanbrengen met een extreme metallic finish. Laag allergierisico. Oogheelkundig getest. Vrij van parabenen. Kleur: 001 Stardust punk – Adviesverkoopprijs € 18,50

Pupa Candy PunkEen glitteroogschaduw gebruik ik niet zo heel vaak, meestal gebruik ik shimmery oogschaduws (dus glans, zonder de echte glitters). Maar deze kleur is natuurlijk wel écht punk, en geeft een mooi contrast met de roze lipsticks en roze en paarse haren. Ik houd er wel van! De oogschaduw is niet super gepigmenteerd, maar laat zich wel heel mooi opbouwen. En eigenlijk is dat voor een metallic kleur als deze helemaal prima, want zo kun je zelf de intensiteit bepalen. Hij geeft bij het aanbrengen wat fallout (de glitters), dat is dus even iets om op te letten. Met een oogschaduwprimer eronder blijft hij goed zitten gedurende de dag.

Links zie je de swatch van de prachtige blush, rechts de oogschaduw. Wat een Beauties he? ♥

Hier zie je de oogschaduw in een ooglook. Ik heb de Pupa Candy Punk Eyeshadow over het gehele ooglid aangebracht, met alleen in de binnenste ooghoeken een lichte highlighter. Verder alleen een zwart oogpotlood en zwarte mascara, meer heeft deze Punky Princess look niet nodig vond ik 🙂

Pupa Candy PunkCandy Punk True Lips Blendable Lip Liner Pencil

Omlijnt en definieert de lippen met een intense en ultra gepigmenteerde kleur. Dit lippotlood is gemakkelijk aan te brengen en garandeert een dubbel gebruik: kan alleen worden gebruikt voor een verfijnd mat effect of onder je lippenstift voor een langere houdbaarheid en om een barrière effect te creëren. De applicator zorgt ervoor dat de kleur gelijkmatig verdeeld wordt. Laag allergierisico. Dermatologisch getest. Vrij van parabenen. Verkrijgbare kleuren: 041 Mauve Dust en 042 Spicy Burgundy – Adviesverkoopprijs € 16,50

Een Lip Liner pencil gebruik ik eigenlijk niet zo vaak. Maar toen ik de make-up look van Pupa Candy Punk maakte, zag ik weer hoe mooi het resultaat is. Ik heb een laagje van het lippotlood aangebracht onder de lipstick, waardoor de kleur intenser wordt, en nog langer houdt. En dat terwijl het eigenlijk niet eens zoveel meer werk is.

Aan de andere kant van het pencil zit een applicator, om de kleur mooi gelijkmatig te verdelen en/of kleine foutjes te corrigeren. De swatches zie je een klein stukje verderop, samen met de swatches van de lipstick.

Pupa Candy PunkCandy Punk I’m Matt Pure Colour Lipstick

De lippen zijn perfect gedefinieerd en elegant omhuld door een matte kleur die uren lang perfect en comfortabel blijft zitten. Dermatologisch getest. Parabenen vrij. Kleuren: 036 Dusty Mauve en 074 Pretty Ruby – Adviesverkoopprijs € 18,95

Ik ben al jaren echt ontzéttende fan van de I’m en I’m Matt lipsticks van Pupa. Ik gebruik ze vrijwel iedere dag. Ze hebben een ontzettend mooie pigmentatie, en blijven lang mooi.

Pupa Candy PunkKleur 036 Dusty Mauve is, zoals de naam natuurlijk al verklapt, een mauve kleur. Een kleur die ik eigenlijk nooit draag, omdat ik altijd dacht dat die te bleek was voor mij. Maar dat was dus niet zo!

Kleur 074 Pretty Ruby is echt een kleur voor mij, een kleur zoals ik ze vaak draag. Lekker pittig en lekker fel, ik houd er van!

Let op: de foto hierboven laat de kleur niet goed zien hoe hij daadwerkelijk is. Ik weet niet hoe het komt, maar de camera kreeg de kleur niet goed vastgelegd. De foto van de swatch hieronder, maar meer nog de foto’s aan het eind van het artikel laten de kleur wel goed zien.

Pupa Candy PunkDe swatches zijn zoals ik van de I’m lipsticks van Pupa gewend ben. Geweldige pigmentatie, intense kleuren en een mooie matte finish. De lipsticks voelen comfortabel aan op mijn lippen, drogen mijn lippen niet uit, en de kleur blijft letterlijk een hele dag goed aanwezig op mijn lippen. Ondanks de vele koppen koffie en thee, glazen water, lunch en zelfs het avondeten overleeft het. Eén van de beste lipsticks ever!

Pupa Candy Punk: de look

Natuurlijk maakte ik ook een make-up look met de prachtige producten van de Pupa Candy Punk collectie. Inclusief roze en paarse haren 🙂 Ik heb vorige week zaterdagavond mijn haren gekleurd, zodat ik zondagochtend de look helemaal compleet op de foto kon zetten. En eerlijk: ik vind de kleuren in mijn haar super gaaf! Ik heb er ook al veel complimenten over gekregen, ik ga het zeker weten vaker gebruiken!

Pupa Candy PunkOp deze foto’s draag ik de lipstick kleur Dusty Mauve, en wat vind ik deze kleur ook mooi! Zoals ik al zei is het een kleur die ik niet snel kies, maar ik vind het erg mooi staan. Zeker in combinatie met mijn haar, het geeft een lekker stoer effect.

Lipstick Pretty Ruby was meteen bij het zien voor mij al een schot in de roos, maar het is natuurlijk wel een opvallendere kleur. Ik vind het erg leuk dat Pupa bij deze collectie twee kleuren lipsticks heeft gekozen die zo verschillend zijn. Zo zit er denk ik voor iedereen wel een kleur bij.

Pupa Candy PunkDe blush vind ik ook prachtig, maar dat wist ik al meteen toen ik de kleur zag. Een mooie neutrale kleur, die je look net even wat opfrist en je gezicht een natuurlijke glow geeft. De gehele combinatie, met de stoere metallic oogschaduw, geven mij het echte Candy Punk gevoel. Wat een mooie collectie Pupa! ♥

Pupa Candy Punk Pupa Candy PunkIk werd door de Pupa Candy Punk collectie letterlijk een beetje rebels, en dat leverde deze leuke foto op ♥

De Pupa Candy Punk collectie is tijdelijk (zolang de voorraad strekt) verkrijgbaar via de Nederlandse website van Pupa, of bij één van de verkooppunten. Ik heb de producten in dit artikel ontvangen voor een review.

14 Comments on Pupa Candy Punk Autumn Collection 2019

 1. Neeltje
  25 september 2019 at 11:03 (3 jaren ago)

  Wat een mooie look. Ik ga de lipstick proberen.

  Beantwoorden
 2. Natascha
  23 september 2019 at 19:56 (3 jaren ago)

  Die blush, wauw! Heel mooi. Ik vind je bril trouwens ook super mooi staan, helemaal in combinatie met deze look. Je ziet er goed uit!

  Beantwoorden
 3. Bianca
  23 september 2019 at 10:58 (3 jaren ago)

  Wat een prachtige collectie! Ik vind de haarmaskers super gaaf, alleen jammer dat mijn haar te donker er voor is (anders was ik sowieso voor roze gegaan haha) x

  Beantwoorden
 4. chucky1012
  22 september 2019 at 23:33 (3 jaren ago)

  Wauw….
  Geweldige look en het staat rocking 😉

  Xoxo

  Beantwoorden
 5. Janny
  22 september 2019 at 23:12 (3 jaren ago)

  Lijkt wel of deze collectie voor jou gemaakt is! Wat staan deze kleuren je prachtig! En wat is je haar tof geworden zeg, echt heel leuk!

  Beantwoorden
 6. Mireille
  22 september 2019 at 13:27 (3 jaren ago)

  Helemaal jouw look inderdaad. En wat zijn die haarmaskers tof zeg, precies goed zeg maar niet fel maar ook niet te weinig kleur.

  Beantwoorden
 7. Babs
  22 september 2019 at 13:03 (3 jaren ago)

  Wauw, die kleur staat je echt geweldig! Ja, heel leuk om te zien! En wat een prachtige lipsticks, ik ben fan!

  Beantwoorden
 8. Tessa
  22 september 2019 at 11:40 (3 jaren ago)

  Mooie collectie. Je haar ziet er tof uit. De blush is echt prachtig

  Beantwoorden
 9. Melanie
  22 september 2019 at 10:46 (3 jaren ago)

  Wat straal je op de foto’s

  Beantwoorden
  • Mathilde van Zijtveld
   22 september 2019 at 13:10 (3 jaren ago)

   En ook staat jou fantastisch!! Prachtige kleuren

   Beantwoorden
 10. mina
  22 september 2019 at 10:08 (3 jaren ago)

  O wat gaaf die kleurtjes in je haar! Staat je prachtig! En je make-up ook! Mooie collectie!

  Beantwoorden
 11. bychristiana
  22 september 2019 at 10:00 (3 jaren ago)

  Wat staat je dat leuk, roze in je haar! Vind het opvallend, maar niet te, precies goed;-) Wel heel leuk en vernieuwend dat Pupa daar mee komt zeg!

  Beantwoorden
 12. Monique
  22 september 2019 at 09:45 (3 jaren ago)

  Wat een prachtige make up! Het geeft je een mooie en pittige look. Ik begrijp dat je hier wèg van bent! Ik ga toch eens kijken waar de verkooppunten zijn, bij mij in de buurt.
  Groetjes Monique

  Beantwoorden
 13. Mariska
  22 september 2019 at 09:40 (3 jaren ago)

  Heel mooi! Ik vind die rode lipstick, de oogschaduw en de blush heel mooi.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.