Pupa Dot Shock: de make up look

Vorige week liet ik jullie de vrolijke Pupa Dot Shock voorjaarscollectie zien, die nu verkrijgbaar is (Limited Edition). Vanwege de griep was het me nog niet gelukt om een look ermee te maken, dus die hadden jullie nog tegoed van mij. Bij deze: mijn make up look met deze mooie producten!

make up look

Mijn make up look met de Pupa Dot Shock producten

Zoals je in het artikel over de Pupa Dot Shock collectie al kon zien, is het een lekker vrolijke collectie, die zowel qua verpakking als qua kleuren van de producten perfect bij het voorjaar past. Draag ik in de winter graag wat warmere en intensere kleuren, zo richting het voorjaar mag het allemaal weer wat lichter en luchtiger. Van de verpakking van het oogschaduwpalette word ik gewoon vanzelf vrolijk, zodra ik het tevoorschijn haal. Ik heb bij mijn make-up look foto’s gemaakt met beide lipproducten uit de collectie, om het verschil goed te laten zien.

Helaas werkten de omstandigheden niet echt mee afgelopen zaterdag: nadat ik een week lang de griep had gehad en daardoor mentaal ook weer een flinke tik had gehad, had ik afgelopen week ronduit een r*kweek. Met als resultaat dat ik er niet echt op mijn best uit zag, zeg maar. Tot overmaat van ramp verdween de beloofde zon achter de wolken zodra ik foto’s wilde gaan maken, en moest dus gebruik maken van mijn lamp, en daarmee krijg je nu eenmaal minder mooie foto’s dan met natuurlijk zonlicht. Ik heb even getwijfeld of ik de foto’s wel zou gebruiken, maar toen bedacht ik me dat ik a) niet perfect ben en b) dat ook niet pretendeer te zijn. Ik vind zelf dat de kracht van mijn blog is dat ik een doodgewone vrouw ben, net als jullie, en jullie zullen er vast ook niet iedere dag helemaal tip-top uitzien, toch? En tja, als ik moest wachten tot het weer geschikt was om nieuwe foto’s te maken, was ik minimaal weer een week verder, dat is nu eenmaal het lot van een parttime blogger die het van de weekenden moet hebben. Dus besloot ik om de foto’s gewoon te gebruiken, dan maar een keer wat minder perfect πŸ™‚

make up look

Dit is mijn complete make up look, hier draag ik de Dot Shock Miss Pupa in de kleur Fair Pink op mijn lippen. Ik vertelde in het vorige artikel al, dat ik deze niet zo geweldig vind, ik ben gewoon meer een mens voor een mooie dekkende lipstick. Ook de kleur vind ik niet zo mooi staan bij mezelf, maar dat kan natuurlijk altijd een keer gebeuren.

make up look

make up look

Voor mijn ooglook gebruikte ik vier van de vijf kleuren uit het oogschaduwpalette. De gouden tint rechts onderin bracht ik in de binnenste ooghoeken aan. De lichte peach kleur links bovenin op het wenkbrauwbot, de iets donkerdere peach kleur uit het midden op het bewegend ooglid en in de crease en de bruine kleur rechts in de buitenste ooghoek. Dit heb ik allemaal met elkaar geblend, zodat de kleuren mooi in elkaar overlopen. Daarna bracht ik de bruine eyeliner uit de collectie aan, en de bruine oogschaduw bracht ik ook onder mijn ogen aan, met een fijn kwastje. Een zwarte mascara van Pupa maakt het geheel af.

Het is een wat lichtere ooglook dan die ik normaal draag, maar ik vind de kleuren echt prachtig.

Make up look

Hier nogmaals dezelfde make up look, maar dan met de Dot Shock Balmy Gloss in de kleur Pink Beauty op mijn lippen. Deze heeft ook een transparante finish, maar is net iets feller van kleur, waardoor hij mijn gezicht wat meer pit geeft (en dat kon ik zaterdag wel gebruiken, hihihi!). De Balmy Gloss vind ik absoluut een aanrader! Oh, en de Blush parels geven zoals je hier beter kunt zien, een hele mooie, frisse kleur die prachtig staat in een Every Day-look β™₯

Normaal plaats ik ook een foto van de look met mijn bril, maar omdat ik verplicht mijn lamp moest gebruiken en dat geen goede combinatie is met mijn bril (weerspiegeling), heb ik die dit keer achterwege gelaten.

De Pupa Dot Shock collectie is, zolang de voorraad strekt, verkrijgbaar in de webshop van Huidverzorging Mireille. Vergeet bij het afrekenen niet de kortingscode ‘MIREILLE’ in te voeren, daarmee krijg je 15% korting op je bestelling!

7 Comments on Pupa Dot Shock: de make up look

 1. Yvonne
  18 februari 2016 at 12:06 (6 jaren ago)

  De kleuren komen prachtig uit op je ogen. Die lichte look staat je goed.

  Beantwoorden
 2. Mireille
  17 februari 2016 at 16:01 (6 jaren ago)

  Deze look om een of andere rede helemaal gemist.
  Mooi hoor. En ik moet zeggen de lipstick staat je echt goed hoor misschien wat minder pittig maar wel matchend met de look. Ik gebruik zelf de nieuwe Made to Last Lippencils alvorens de lipstick uit de Dot Shock collectie te gebruiken en dat geeft een heel mooi resultaat. Zal ik je wel laten zien als je weer hier bent.

  Beantwoorden
 3. Miranda Aerts
  15 februari 2016 at 20:58 (6 jaren ago)

  De kleuren zijn inderdaad prachtig, ook bij het kunstlicht van de foto’s 😎
  En je straalt misschien een stuk minder bij deze foto’s, je toont wel kracht door het weer gewoon te doen, goed van jou X

  Beantwoorden
 4. chucky1012
  15 februari 2016 at 19:00 (6 jaren ago)

  Zo een prachtige make-up look!
  Inderdaad makkelijker voor de foto’s om de bril af te zetten.
  Want wat een weer was het de afgelopen week toen het regende.

  Beantwoorden
 5. Jamey
  15 februari 2016 at 16:34 (6 jaren ago)

  WAt een super leuke verpakkingen weer!

  Beantwoorden
 6. Manon
  15 februari 2016 at 15:45 (6 jaren ago)

  Gave verpakkingen zeg en ik vind je look erg mooi

  Beantwoorden
 7. jeapiebel
  15 februari 2016 at 15:18 (6 jaren ago)

  Ik vind deze collectie echt prachtig de binnen en de buitenkant. Kwestie van smaak dus. Je hebt er een mooie look van gemaakt. Roze lippen vind ik ook erg mooi.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.