Pupa Glamourose Spring 2020 Limited Edition

Een paar maanden geleden had ik een super leuk event van Pupa en Pascaud, waar we veel moois te zien kregen. Waaronder de Pupa Glamourose Spring 2020 collectie, die binnenkort uitkomt. En oh la la, wat is het weer een prachtige Limited Edition collectie! Nu ben ik natuurlijk een beetje bevooroordeeld, omdat ik gewoon groot fan ben van de producten van Pupa. Maar echt, met deze collectie tover je het voorjaar in één keer op je gezicht!

Pupa Glamourose

Pupa Glamourose Spring 2020

Zwijmel, zucht, zucht… ♥ Als je deze foto ziet, dan begrijp je vast dat ik in één klap verliefd was op de Pupa Glamourose collectie. De kleur van de verpakkingen alleen al… Het is dezelfde prachtige oudroze kleur als ik mijn slaapkamermeubelen een paar jaar geleden gegeven heb, I love it! ♥

Glamourose is het fascinerende kleurenverhaal voor 2020 met de warmte en diepte van aardetinten als de hoofdrolspelers. Een intrigerend verhaal dat alle warme en primitieve tinten naar voren brengt en ze verzacht met een onverwachte poederachtige afwerking. Een kleurvoorstel dat zich opent voor elegante tinten. Voor het eerst is dit een verzameling waarin de inspirerende sterspeler kleur is, in al zijn puurheid en communicatieve vermogen. De Glamourose-vrouw kiest voor aardetinten om tot bloei te komen in de vroege warmte van de lente.

Pupa GlamourosePupa Glamourose Make-up fixer

Ultra fijne textuur op waterbasis die de gezichtsmake-up fixeert met een onzichtbare film. Gemakkelijk in gebruik. Klinisch en oogheelkundig getest.

Een make-up fixer is geen product wat ik dagelijks (of wekelijks) gebruik. Maar ik merk altijd wel dat een goede make-up fixer je make-up écht langer houdbaar maakt. Dus waarom ik het dan niet vaker gebruik? Geen idee eigenlijk…

De make-up fixer sprayt héél fijn, echt een lichte nevel is het. Hierdoor krijg je geen druppels of nog erger: straaltjes op je gezicht, en fixeert hij mijn make-up heel mooi en natuurlijk. De geur is bloemig en een beetje luxe, en gelukkig niet te overheersend. De make-up fixer van de Pupa Glamourose collectie werkt zo fijn, dat ik mezelf voorgenomen heb hem echt vaker te gaan gebruiken.

Adviesverkoopprijs: € 19,95

Pupa GlamouroseGlamourose At first Blush

Verfijnde cream blush die bij het aanbrengen op de wangen verandert in een poeder. Smelt op de huid en geeft een prachtige natuurlijke kleur. Zorgt ervoor dat de wangen “blozen”met een lichtgewicht en stralende kleur! Dermatologisch getest.

Pupa GlamouroseDe blush is verkrijgbaar in één kleur: 01 Desert Rose. Een vrij bruine kleur, meestal draag ik wat meer perzik/roze kleurige blushes. Ik was wel heel benieuwd naar hoe deze kleur uitpakt op mijn gezicht!

De blush heeft een cream textuur, maar meteen bij het aanbrengen verandert dit inderdaad in een poeder. Ik breng een klein beetje aan met mijn vingertoppen, en werk dit vervolgens verder uit met mijn blushkwast. De kleur is vrij intens, je hebt echt maar een klein beetje nodig.

De swatch van de blush zie je een stukje verderop in het artikel, samen met de swatches van de volgende producten.

Adviesverkoopprijs € 16,95

Pupa GlamourosePupa Glamourose Vamp! Ready-to-Shadow

Een revolutionaire eyeshadow: een compacte poeder in een potlood! Fluweelzachte textuur met het sensoriele gevoel van een poeder: lichtgewicht, fijn en onmerkbaar.Zeer makkelijk in gebruik want in een handomdraai is deze oogmake-up aan te brengen en te mengen zonder het gebruik van een penseel. Klinisch en oogheelkundig getest.

Dit is één van de twee eyeshadows in het Pupa Glamourose assortiment, er is ook nog een Baked Eyeshadow verkrijgbaar. Deze heb ik op het event gezien, hij is echt prachtig! ♥

De Vamp! Ready-to-Shadow is verkrijgbaar in twee kleuren: 011 Powdery Nude en 012 Terracotta. Ik heb de laatste kleur ontvangen. Voor het mooiste effect gebruik je de twee kleuren samen, de lichtroze Powdery Nude breng je dan aan in de binnenste ooghoeken en op het wenkbrauwbot.

Ik was heel benieuwd naar hoe deze oogschaduw in gebruik zou bevallen, want meestal ben ik niet zo van de oogschaduws in potloodvorm. Het aanbrengen gaat echter heel makkelijk en snel. De kleur is mooi gepigmenteerd, en de textuur van de oogschaduw is erg fijn. Ik werk de oogschaduw daarna wel uit met een oogschaduwkwast, dat vind ik persoonlijk het prettigst en mooist werken.

Adviesverkoopprijs € 17,35

Pupa GlamouroseGlamourose Petalips Impalpable Matt Lipstick

Een onverwachtse textuur omhult de lippen en geeft de comfort van een balm en de dekking van een matte lipstick. Lichtgewicht en daardoor onmerkbaar voor sensuele en zachte lippen. Dermatologisch getest.

De lipstick uit de Pupa Glamourose collectie is verkrijgbaar in drie kleuren: 001 Pink Seduction, 002 Rosewood en 003 Tempting Red. Ik heb de kleur Pink Seduction ontvangen.

Pink Seduction is voor mij een vrij lichte kleur, ik was een beetje bang dat hij té licht zou zijn. Toch heeft hij mij positief verrast, het effect is heel natuurlijk en fris, en past precies bij het voorjaar. Eigenlijk wel leuk, want zelf zou ik deze kleur nooit gekozen hebben. Maar inmiddels draag ik hem toch echt wel regelmatig ♥

De lipstick heeft een fijne creamy textuur en een uitstekende pigmentatie. Hij voelt comfortabel aan op mijn lippen. De houdbaarheid is redelijk tot goed: tot na de lunch blijft de kleur goed aanwezig op mijn lippen. Precies wat je van een lipstick met een dergelijke balm textuur mag verwachten, vind ik.

Adviesverkoopprijs €17,50

Pupa GlamouroseHierboven zie je van links naar rechts de swatches van de lipstick, de oogschaduw en de blush. Mooie frisse kleurtjes zijn het he? ♥

Glamourose Lasting Color Gel

Ultragelakte afwerking met “glaseffect”. Rijk aan pigmenten voor een rijk kleurresultaat en een mooi gevuld effect.

Tot slot ontving ik ook nog de kleur 189 Powdery Nude van de Lasting Color Gel, een prachtig nude kleurtje. Een kleurtje wat niet heel opvallend is, maar wat je nagels er wel mooi en verzorgd laat uitzien, en ze toch een beetje kleur geeft. Wil je wat meer opvallende nagels? Kies dan voor de 190 Karkadè, een intens framboosroze kleur ♥

Adviesverkoopprijs € 7,95

Pupa GlamourosePupa Glamourose: de look

Natuurlijk heb ik met de producten uit de Pupa Glamourose collectie ook een make-up look gemaakt. Ik vind het resultaat zó mooi, fris en echt voorjaarsachtig! Favorieten van mij zijn het Eyeshadow Pencil, de lipstick en de make-up fixer. De blush vind ik vrij heftig van kleur, en dan heb ik écht maar een klein beetje aangebracht. Maar als ik straks in het voorjaar wat meer kleur op mijn gezicht krijg, oogt het natuurlijk weer anders.

Pupa GlamouroseVoor de ooglook heb ik het Eyeshadow Pencil in de kleur Terracotta gecombineerd met een champagnekleurige highlighter in de binnenste ooghoek en op het wenkbrauwbot. Een zwart oogpotlood en zwarte mascara (beiden ook van Pupa) maken deze ooglook af. Een ooglook die heel snel gemaakt is, en mede daardoor dus ook prima geschikt om te dragen op doordeweekse dagen.

De Pupa Glamourouse collectie is verkrijgbaar vanaf maart. Meer informatie over de producten van Pupa vind je op de Nederlandse website. Ik heb de producten in dit artikel ontvangen voor een review.

8 Comments on Pupa Glamourose Spring 2020 Limited Edition

 1. Miranda Aerts
  9 februari 2020 at 21:26 (5 maanden ago)

  Weer een prachtige collectie van Pupa!

  Beantwoorden
 2. Deb
  9 februari 2020 at 17:53 (5 maanden ago)

  Wat een prachtige collectie! De blush ziet er vrij bruin uit in de verpakking, maar vind ’em je heel goed staan . Vind het een hele mooie warme kleur. Ook de lipstick vind ik erg mooi, is ook een kleurtje dat ik zou dragen.

  Beantwoorden
 3. Bouke
  9 februari 2020 at 15:48 (5 maanden ago)

  Lijkt me een goede kleur lippenstift voor mij

  Beantwoorden
 4. Astrid
  9 februari 2020 at 13:10 (5 maanden ago)

  Mooi, staat je erg goed❤

  Beantwoorden
 5. Mireille
  9 februari 2020 at 11:03 (5 maanden ago)

  Ok wat mooi een echte lente look.
  Kan niet wachten tot deze arriveert.

  Beantwoorden
 6. bychristiana
  9 februari 2020 at 10:57 (5 maanden ago)

  Wat een mooie look Natasja, net wat je zegt; heel fris en voorjaarsachtig. Ik vind de blusher ook verrassend, net als jij pak ik ook eerder roze of koraalkleurige blushers, maar dit resultaat is echt mooi!

  Beantwoorden
 7. Corine
  9 februari 2020 at 10:54 (5 maanden ago)

  Hardstikke leuk blog weer!!

  Beantwoorden
 8. Neeltje
  9 februari 2020 at 08:27 (5 maanden ago)

  Mooie producten. Ik ga eens op zoek naar een winkel in de buurt die pupa verkoopt.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.