Pupa Golden Cream Highlighting Body Cream

In Nederland is het merk Pupa vooral bekend van de mooie make-up producten. In Italië, waar het merk oorspronkelijk vandaan komt, zijn er ook gezichts- en lichaamsverzorgingsproducten verkrijgbaar. Ik ben daar eigenlijk best een beetje jaloers op, ik zou dat hier ook wel willen. Maar deze zomer kunnen we hier in Nederland ook van een heel mooi body product genieten: de Pupa Golden Cream Highlighting Body Cream. Een crème die je huid een prachtige, stralende glow geeft. Ik vertel je er wat meer over!

Pupa Golden CreamPupa Golden Cream Highlighting Body Cream

Pupa Golden Cream is een heerlijk multifunctioneel product. Het verzorgt en hydrateert je huid, maakt haar mooi egaal, geeft haar een licht kleurtje, én voorziet haar van een prachtige glow. Eigenlijk precies wat we nodig hebben in de zomer! Je kunt Pupa Golden Cream op het gehele lichaam gebruiken (armen, benen, hals en décolleté), maar ik gebruik haar eigenlijk vooral op mijn benen.

Pupa Golden CreamPupa Golden Cream zit in een prachtige, bronskleurige tube van 100 ml. De crème is verkrijgbaar in twee tinten: 001 Gold is geschikt voor de wat lichtere huid en 002 Bronze is voor de wat meer gekleurde huid. Ik ontving de kleur 001 Gold, en die past perfect bij mijn inmiddels al iets gebruinde huid.

Pupa Golden CreamIngrediënten

Pupa Golden Cream bevat verschillende mooie, verzorgende ingrediënten zoals Sheabutter (op een hoge plaats in de ingrediëntenlijst), Zoete Amandelolie, Perzik- en Abrikozenpitolie, Hyaluronzuur, Zonnebloemolie en vitamine E. Dit voel ik dan ook duidelijk bij het gebruik van de crème: mijn huid voelt zacht en soepel, en verzorgd aan. De crème bevat tevens dimethicone (minerale olie) maar hier ervaar ik geen hinder van. De crème bevat ook parfum, maar deze staat vrij ver onderaan in de ingrediëntenlijst. Er zitten geen parabenen in de crème, en ook goed om te weten: de producten van Pupa zijn dierproefvrij.

Pupa Golden CreamTextuur, geur en resultaat

Pupa Golden Cream heeft een lekker romige textuur, die verbazingwekkend goed en snel uitsmeert. Er blijft na het inmasseren geen vet laagje achter, maar een lekker verzorgd en gehydrateerd gevoel, wat ook enigszins fris aanvoelt. De crème heeft een zomerse, exotische geur maar deze is niet te overheersend.

Pupa Golden Cream Pupa Golden CreamPupa Golden Cream geeft mijn huid een heel subtiel kleurtje en egaliseert haar licht. Maar het allermooist vind ik de mooie glans met hele fijne gouden shimmertjes. Ik vind het effect prachtig: geen discobol-look, maar van afstand een prachtige glow en van dichtbij duizenden kleine shimmertjes. Doordat de crème gekleurd is, moet je deze wel even goed laten intrekken voor je je kleding aantrekt. Maar dat doet hij lekker snel, dus je hoeft echt geen half uur te wachten gelukkig 🙂

Pupa Golden CreamIk heb Pupa Golden Cream de afgelopen paar weken tijdens het mooie weer al vaak gebruikt op mijn blote benen. Het is nu al één van mijn favorieten van deze zomer en ik vrees dat ik het niet ga redden met één tube tot augustus. Dat is dan eigenlijk het enige nadeel: de tube had van mij gerust twee keer zoveel inhoud mogen bevatten voor de prijs van € 27,50. Maar ach, ik beschouw het dan maar als een beetje luxe wat we onszelf allemaal gerust eens mogen gunnen 😉

Pupa Golden Cream is onder andere verkrijgbaar bij Huidverzorging Mireille. Met de code MIREILLE krijg je 15% korting op dit product, en bijna alle andere producten uit de webshop. Ik heb het product in dit artikel ontvangen voor een review.

9 Comments on Pupa Golden Cream Highlighting Body Cream

 1. Toby
  9 juni 2017 at 14:02 (1 jaar ago)

  In eerste instantie schrik je van de “overdosis” goud, maar eenmaal op je huid uitgesmeerd is het een waar sieraad voor je huid!
  Wij zijn FAN!

  Beantwoorden
 2. Mariëlle
  8 juni 2017 at 20:38 (1 jaar ago)

  Wat jammer van de kleine tube, maar dit is heel tof <3

  Beantwoorden
 3. Evelien
  8 juni 2017 at 16:21 (1 jaar ago)

  Heerlijk product zeg, dat multifunctionele spreekt me wel aan. Het resultaat is ook erg mooi! Love zo’n zomerse glow op je huid. En helemaal top dat Pupa dierproefvrij is <3

  Beantwoorden
 4. Miranda
  8 juni 2017 at 15:30 (1 jaar ago)

  Een heel mooi product voor mensen met van nature erg blanke benen, zoals ik 🙂

  Beantwoorden
 5. Jolanda
  8 juni 2017 at 09:30 (1 jaar ago)

  Eerst schrok ik even wat het gouden effect, gelukkig zie je er uitgesmeerd niet veel van. De glow vind ik wel erg mooi

  Beantwoorden
 6. Natascha
  8 juni 2017 at 07:50 (1 jaar ago)

  Toen ik de substantie uit de tube dacht, leek het me niets maar uitgesmeerd geeft ‘ie echt een mooie glans zeg. Ik heb nog een vloeibare highlighter/bronzer van Pupa bedenk ik me nu, die ga ik zo weer even tevoorschijn toveren haha.

  Beantwoorden
 7. mireille
  8 juni 2017 at 07:27 (1 jaar ago)

  Hier in de salon ook al echte fans. Het product geeft echt een mooie subtiele glans. Fijn om te horen dat jij ook zo enthousiast bent.

  Beantwoorden
 8. marije
  8 juni 2017 at 06:40 (1 jaar ago)

  Mooi product voor een gezonbruinde huid

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.