Pupa I’m Lipstick 407 Intense Fuchsia

De perfecte lipstick vinden: het lijkt soms alsof je zoekt naar een speld in een hooiberg. De één is te droog, de ander te plakkerig, de volgende is na een uur al van je lippen gegleden en laten we vooral een waardeloze pigmentatie niet vergeten. Vandaag heb ik goed nieuws, misschien ook wel voor jou: ik vond mijn perfecte lipstick. Meet Pupa I’m Lipstick 407 Intense Fuchsia!

Pupa I'm Lipstick

Pupa I’m Lipstick 407 Intense Fuchsia

De producten van Pupa zitten allemaal in een heel herkenbare, opvallende rode verpakking. De zwarte en zilverkleurige opdruk geven de producten een mooie, sjieke uitstraling. Pupa I’m Lipstick is vrij nieuw in het assortiment lipsticks en is verkrijgbaar in maar liefst 40 verschillende kleuren, onderverdeeld in de kleurgroepen Natural-Brown, Apricot-Coral, Red-Orange en Pink-Fuchsia. Je kunt vast wel raden uit welke groep dit exemplaar, 407 Intense Fuchsia komt…

Pupa I'm Lipstick

Pupa I'm Lipstick

Pupa heeft ervoor gekozen om de Pupa I’m Lipstick behalve een naam, ook een nummer te geven. The best of both worlds, vind ik: het nummer is makkelijk te onthouden, en de naam maakt het wat ‘persoonlijker’ dan alleen een nummer. Ik vind de opdruk op het flapje bovenaan erg grappig: “I’m 407”.

Pupa I'm Lipstick

Pupa I’m Lipstick zit in een mooie, zilverkleurige huls met daarop het herkenbare Pupa Logo en de letters I’m. De lipstick heeft een brede, ovale vorm, waardoor ik hem makkelijk herken als ik hem uit mijn tas wil halen. De lipstick voelt lekker luxe zwaar aan, daar houd ik van. De dop sluit prima, je hoeft dus niet bang te zijn dat deze in je tas los gaat.

Pupa I'm Lipstick

De Pupa I’m Lipstick heeft een romige, lichte textuur en voelt comfortabel aan op de lippen. De kleuren hebben een uitstekende pigmentatie, waardoor ze in één laag dekkend zijn. De glanzende kleur hecht prima op de lippen, waardoor deze langdurig houdt.

Pupa I'm Lipstick

Op de foto hierboven komt de kleur niet helemaal tot zijn recht, in het echt is hij wat feller en wat rozer. Gelukkig laat de swatch-foto de kleur wel uitstekend zien:

Pupa I'm Lipstick

Pupa I’m Lipstick maakt zijn beloftes helemaal waar: de lipstick brengt ontzettend fijn aan, glijdt soepel over mijn lippen en heeft een geweldige kleurpigmentatie. Hij droogt mijn lippen niet uit, ook gedurende de dag blijft de lipstick prettig aanvoelen. I’m Lipstick houdt het makkelijk een uur of 4 à 5 vol zonder in de fijne lijntjes te kruipen of op een andere manier lelijk te worden: pas na een maaltijd hoef ik mijn lippen weer bij te werken. Nog een groot pluspunt wat ik zelf heel belangrijk vind: de lipstick geeft nauwelijks af op mijn tanden, iets  wat ik zeker bij zo’n opvallende kleur als 407 Intense Fuchsia heel belangrijk vind. Dit alles bij elkaar opgeteld, vind ik de kwaliteit beter dan mijn MAC Lipsticks (en dat wil wat zeggen!). Hier ga ik zeker nog meer kleuren van kopen!

In mijn look met de producten uit de Pupa Snow Queen collectie hebben jullie deze beauty stiekem al voorbij zien komen:

Pupa I'm Lipstick

Pupa I'm Lipstick

Pupa I’m Lipstick is niet heel goedkoop, hij kost normaal gesproken € 17,50. Gezien de kwaliteit vind ik hem zijn geld echter meer dan waard, hij kan zich echt meten met de (duurdere) luxe merken. Tot en met 30 november (alleen vandaag en morgen dus nog) betaal je voor de Pupa I’m Lipsticks slechts € 12,50, en maak je bovendien kans op een fotoshoot in je eigen designerjurk van Addy van den Krommenacker.

Alle 40 kleuren van de Pupa I’m Lipstick zijn verkrijgbaar in de webshop van Huidverzorging Mireille.

Wat vind jij de beste lipstick ever?

9 Comments on Pupa I’m Lipstick 407 Intense Fuchsia

 1. Bianca
  29 november 2014 at 19:59 (8 jaren ago)

  Dit is echt een hele mooie kleur, wil zo graag nog een lipstick van Pupa uit proberen x

  Beantwoorden
 2. Sonja
  29 november 2014 at 19:10 (8 jaren ago)

  Wauw… Wat is dit een mooie kleur!

  Beantwoorden
 3. Lysette
  29 november 2014 at 12:58 (8 jaren ago)

  Wauw! Staat je prachtig! Mooie foto’s ook!

  Beantwoorden
 4. Miranda Aerts
  29 november 2014 at 12:30 (8 jaren ago)

  Een hele mooie lipstick en inderdaad niet duur voor zo’n goede kwaliteit. Ik kies zelf altijd voor een naturel kleurige lipstick, maar deze kleur staat jou heel mooi!

  Beantwoorden
 5. Wojis
  29 november 2014 at 10:07 (8 jaren ago)

  raak! Helemaal raak! Hij staat prachtig, wat een betoverende kleur op jouw toet. Ik vind ‘m zeer betaalbaar, wat een pigmentatie. Mooie lipstick, prachtig omhulsel ook, lekker chique.

  Beantwoorden
 6. Jori
  29 november 2014 at 09:00 (8 jaren ago)

  Wauw dat klinkt super,zal vanavond eens kijken in de webshop van Mireille.

  Beantwoorden
 7. Mireille
  29 november 2014 at 08:29 (8 jaren ago)

  Hihi en ik me maar afvragen welke lipstick het zou zijn. Ik ben zelf ook fan van deze superfijne lipsticks. En wat een prachtig kleurenassortiment.

  Beantwoorden
 8. chucky1012
  29 november 2014 at 07:41 (8 jaren ago)

  Wauw….. prachtige opvallende kleur lipstick!
  Deze ga ik zeker kopen 😉

  Beantwoorden
 9. Cindy
  29 november 2014 at 06:59 (8 jaren ago)

  Mooie kleur! Komt een beetje in de buurt van mijn favo lipstick ever, Rimmel, in zo’n roze verpakking, helaas niet meer in het assortiment.
  Mat maar niet droog, en fel fuchsia. Kon er op een gegeven moment 8 stuks voor een prikkie kopen op Ebay, maar die zijn bijna allemaal op, en Ebay heeft ze niet meer 🙁

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.