Summer ready met Pupa I’m Lipstick Sunny Coral

Een paar weken geleden was ik toe aan een nieuwe lipstick. Niet dat degenen die ik had allemaal op waren hoor 😉 Maar je kent het vast wel: met de wisseling van het seizoen heb je opeens zo’n onweerstaanbare drang om een nieuw kleurtje op je lippen te kopen. Omdat deze lipsticks mij enorm goed bevallen, koos ik voor Pupa I’m Lipstick Sunny Coral. Een heerlijk zomers kleurtje, wat nu helemaal tot haar recht komt!

Pupa I'm Lipstick Sunny CoralPupa I’m Lipstick Sunny Coral

Voor iedereen die mijn blog nog maar kort volgt: ik ben enorme fan van de make-up van Pupa (degenen die me al wat langer kennen, weten dat al lang). Pupa maakt prachtige, kwalitatieve make-up voor een redelijk betaalbare prijs. En de Limited Editions zijn elke keer weer vernieuwend, en elke keer wéér een beetje mooier. Pupa I’m Lipstick is verkrijgbaar in 40 verschillende kleuren, verdeeld over vier kleurgroepen: Brown, Apricot-Coral, Orange en Fuchsia. Omdat ik in de zomermaanden altijd wel van wat pittigs houd qua lipstick, besloot ik voor de kleurrange Coral te gaan. Ik koos online een paar kleuren uit, en vroeg Mireille of ze ze even voor me wilde swatchen, en dat wilde ze. Handig, zo’n online personal shopper! 😉

Pupa I'm Lipstick Sunny CoralIngrediënten

Pupa I’m Lipstick Sunny Coral bevat een aantal boters en waxen, en dat voel je aan de textuur. De lipstick is vrij van parabenen, en net als alle andere producten van Pupa niet op dieren getest.

Pupa I'm Lipstick Sunny CoralDe zilverkleurige huls met rood-zwarte opdruk ziet er al heel mooi uit (en lekker opvallend, ik heb mijn Pupa I’m Lipstick altijd zo gevonden in mijn handtas), de rode binnenkant maakt het geheel zelfs een beetje sjiek. De huls voelt zwaar en stevig aan, en de dop sluit heel goed met een ‘klik’. Het laatste wat je wilt tenslotte is dat de dop van je lipstick los gaat in je handtas, en de hele inhoud Sunny Coral gekleurd is.

Pupa I'm Lipstick Sunny CoralWaar de meeste koraalkleurige lipsticks die ik heb, meer naar roze neigen, is Pupa I’m Lipstick Sunny Coral meer oranje. Oranje is best een tricky kleur voor mij, omdat oranje lipstick je tanden geler maakt, maar deze kleur heeft nog genoeg roze in zich.

Pupa I'm Lipstick Sunny CoralWat een heerlijke zomerse kleur is het he? Toen ik Pupa I’m Lipstick Sunny Coral (het kleurnummer is trouwens 208) kocht, was het nog een beetje koud en regenachtig. Ik merkte dat ik hem toen nog niet echt snel pakte. Maar sinds het weer is omgeslagen, draag ik hem ontzettend vaak. Gek he, hoe zeer je make-up keuze afhankelijk kan zijn van het weer?

Pupa I'm Lipstick Sunny CoralPupa I’m Lipstick Sunny Coral heeft een goede pigmentatie, een fijne crèmige textuur en een mooie subtiele glans. Hoewel de lipstick wel wat afgeeft, is de houdbaarheid erg goed. Tot na mijn lunch blijft de kleur aanwezig op mijn lippen, daarna is bijwerken wel gewenst.

Pupa I'm Lipstick Sunny CoralSummer Love

En zo staat de kleur op mijn lippen ♥ Zeker in combinatie met mijn nieuwe haarkleur en nieuwe bril vind ik hem erg mooi staan. Ik geloof dat ik mijn favorietje voor deze zomer heb gevonden!

Pupa I’m Lipstick Sunny Coral kost € 17,95 en is verkrijgbaar bij Huidverzorging Mireille. Vergeet niet de kortingscode MIREILLE in te voeren voor een directe korting van 15% op je aankopen in de webshop.

10 Comments on Summer ready met Pupa I’m Lipstick Sunny Coral

 1. Donna
  18 juni 2017 at 19:42 (1 jaar ago)

  Staat je zeker mooi. Zowel de lipstick als de bril. Je haarkleur vind ik helemaal geweldig!

  Beantwoorden
 2. Mariëlle
  18 juni 2017 at 13:48 (1 jaar ago)

  Ik vind het echt een hele gave kleur, heel mooi!

  Beantwoorden
 3. Natascha
  18 juni 2017 at 11:47 (1 jaar ago)

  Wauw! Wauw! Wauw! Wat staat die kleur je fantastisch, net zoals je bril trouwens. Mijn bril is net gisteren stuk gegaan, als ie niet te maken is moet ik dus ook een nieuwe, en dat vind ik helemaal niet erg hahaha

  Beantwoorden
 4. Deb
  17 juni 2017 at 19:45 (1 jaar ago)

  Wat een prachtige kleur, staat je goed! Ik mis eigenlijk nog een mooie koraal kleurige lipstick.. wordt tijd dat ik er weer eens een aanschaf!

  Beantwoorden
 5. Miranda
  17 juni 2017 at 09:53 (1 jaar ago)

  Mooie zomerse kleur 😎

  Beantwoorden
 6. Mireille
  17 juni 2017 at 09:34 (1 jaar ago)

  Top kleurtje staat echt geweldig.

  Beantwoorden
 7. Loes
  17 juni 2017 at 09:09 (1 jaar ago)

  Wat een mooie kleur, het staat je heel erg mooi!

  Beantwoorden
 8. marije
  17 juni 2017 at 07:18 (1 jaar ago)

  Wat een heerlijk zomers kleurtje! Staat je goed.

  Beantwoorden
 9. chucky1012
  17 juni 2017 at 06:58 (1 jaar ago)

  Deze mooie kleur staat je prachtig!
  Prachtige foto’s.
  Wat een mooie achtergrond op de foto’s van de lipstick.

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.