Pupa I’m Matt Lip Fluid Diva’s Red

Rode lipstick draag ik pas sinds een paar jaar. Voorheen vond ik het te opvallend voor mezelf, maar ik vraag me nu af: waarom eigenlijk? Want ook met rode lipstick kun je het net zo opvallend of draagbaar maken als je zelf wilt. Vandaag laat ik je een heel mooi exemplaar uit de eerste categorie zien: Pupa I’m Matt Lip Fluid Diva’s Red. De naam zegt al genoeg in dit geval!

Pupa I'm Matt Lip Fluid

Pupa I’m Matt Lip Fluid Diva’s Red

Pupa I’m Matt Lip Fluid is verkrijgbaar in twaalf prachtige kleuren. Het is een vloeibare lipstick, die licht aanvoelt op de lippen, een intense kleur heeft en een lange houdbaarheid. Drie dingen die ik erg kan waarderen in een lipstick!

Pupa I'm Matt Lip Fluid

Pupa I'm Matt Lip Fluid

Zoals ik gewend ben van Pupa, ziet de verpakking er mooi en chic uit. De huls is in glanzend zilver, met zwarte opdruk, en heeft een handig ‘kijkvenstertje’ in de vorm van een schattig mondje. Hier kun je zien welke kleur de Pupa I’m Matt Lip Fluid heeft.

Pupa I'm Matt Lip Fluid

Op het doosje staan de ingrediënten vermeld, maar ik moet eerlijk bekennen dat ik daar bij lipsticks nooit zo erg op let. Ik zie een aantal siliconen in het lijstje staan, deze maken de lippen glad door middel van een laagje. Pupa I’m Matt Lip Fluid bevat geen parabenen.

Pupa I'm Matt Lip Fluid

Textuur, pigmentatie en houdbaarheid

Pupa I’m Matt Lip Fluid is een vloeibare lipstick, maar de textuur is nog crèmig genoeg om fijn aan te brengen (als je begrijpt wat ik bedoel). Ook loopt de lipstick niet direct in de fijne lijntjes rond de mond, wat ik als 40-plusser enorm waardeer 🙂 De lipstick droogt (mat) op in een paar minuten, waardoor deze ook later niet de kans krijgt om dit alsnog te doen. En nog iets wat ik heel belangrijk vind bij lipsticks met zo’n intense kleur als deze: eenmaal opgedroogd geeft hij niet meer af op kopjes, en dus ook niet op mijn tanden.

Ondanks de matte textuur en het feit dat de lipstick opdroogt, voelt deze geenszins droog aan op mijn lippen. Ook niet intens verzorgend, eigenlijk voel ik hem gewoon niet. En dat vind ik voor een matte lipstick prima. De houdbaarheid is uitstekend: hij houdt het tot ver na de lunch vol, zonder te slijten of aan kleurintensiteit te verliezen. Dankzij de crèmige, vloeibare textuur is bijwerken ook geen enkel probleem. Het verwijderen van Pupa I’m Matt Lip Fluid gaat het beste met een reiniger op olie of crème basis.

Pupa I'm Matt Lip Fluid

De pigmentatie is zoals je ziet ge-wel-dig: Wauw!!! De naam Diva’s Red is in dit geval helemaal op zijn plaats! Natuurlijk laat ik Pupa I’m Matt Lip Fluid Diva’s Red ook nog in een look aan je zien:

Pupa I'm Matt Lip Fluid

Dit is geen look die ik dagelijks draag, maar als ik er zin in heb kan dit voor mij prima op werkdagen. En voor een leuke afspraak (privé of voor Beautyspots) vind ik het zeker een prachtige look!

Prijs en verkrijgbaarheid

Pupa I’m Matt Lip Fluid kost € 17,95. De producten van Pupa zijn verkrijgbaar bij diverse webshops, en bij drogisterijen als Etos. Kijk voor een verkooppunt bij jou in de buurt even op deze pagina. Ik heb dit product ontvangen voor een review.

Draag jij weleens fel rood op je lippen?

13 Comments on Pupa I’m Matt Lip Fluid Diva’s Red

 1. Bianca
  10 september 2016 at 10:41 (6 jaren ago)

  Oeh dit is echt een hele mooie kleur, die ga ik onthouden x

  Beantwoorden
 2. Melike
  9 september 2016 at 13:36 (6 jaren ago)

  Heel mooi! Ik dacht dat hij donkerder zou uitvallen maar op je full face foto toch niet. Staat je super goed.

  Beantwoorden
 3. Astrid
  9 september 2016 at 13:34 (6 jaren ago)

  Staat je echt heel mooi Natasja! Zeker vaker dragen.

  Beantwoorden
 4. Mariëlle M
  9 september 2016 at 08:38 (6 jaren ago)

  Wauw, dit is écht een toffe kleur zeg <3 Ik vind hem prachtig! en ik ben ook dol op Pupa's Fluids!

  Beantwoorden
 5. Miranda Aerts
  9 september 2016 at 08:37 (6 jaren ago)

  Hij is prachtig, een mooie look!

  Beantwoorden
 6. Babs
  9 september 2016 at 08:14 (6 jaren ago)

  Hij is mooi! toevallig had ik het er net nog over, kan ik felrood nog wel dragen?
  Zo te zien eigenlijk best wel, mooi!

  Beantwoorden
 7. Jori
  9 september 2016 at 08:04 (6 jaren ago)

  Prachtlook

  Beantwoorden
 8. Mireille
  9 september 2016 at 07:24 (6 jaren ago)

  Staat je prachtig. Erg fijn product van Pupa ik draag ook graag de minder felle tinten uit deze collectie.

  Beantwoorden
 9. Cindy
  9 september 2016 at 06:31 (6 jaren ago)

  Prachtige kleur, en klinkt erg goed. Wordt het niet korrelig? Heb dat vaak met matte, vloeibare, lipsticks.

  Beantwoorden
  • Natasja
   10 september 2016 at 19:37 (6 jaren ago)

   Nee, bij mij wordt het niet korrelig, maar dat heb ik eigenlijk nooit met dit soort producten. Dus eigenlijk heb je nog niets aan mijn antwoord, hihihi!

   Beantwoorden
 10. marije
  9 september 2016 at 06:24 (6 jaren ago)

  Dat is zeker een diva kleur. Staat je geweldig!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.