Pupa Jelly Glow Mini Zomer Look 2015

Voor deze zomer heeft Pupa een kleine Limited Edition collectie uitgebracht: de Pupa Jelly Glow Mini Zomer Look. Een collectie die uitstekend past bij warme zomerdagen, waarop je vaak minder make-up draagt, maar er natuurlijk wel fris en stralend uit wil zien. Ik laat je in dit artikel alle producten uit deze collectie zien!

Pupa Jelly Glow

Pupa Jelly Glow Mini Zomer Look 2015

De Pupa Jelly Glow collectie bestaat uit frisse, heldere kleuren zoals fuchsia, roze en koraal. De drie producten die je in deze kleine collectie vindt, zijn een crème Blush in twee kleuren, een getinte Lip Balm in vier kleuren en bijpassende nagellakjes met een licht transparante, jelly finish.

Pupa Jelly Glow

Pupa Jelly Glow Ultra Glossy Nail Polish

Pupa Jelly Glow Ultra Glossy Nail Polish (€ 6,95) is verkrijgbaar in de kleuren 001 Baby Pink, 002 Fuchsia Dream, 004 Sunny Coral en 006 Exotic Red. Ik koos de kleuren Fuchsia Dream en Sunny Coral.

Pupa Jelly Glow

Sunny Coral is een koraalkleur die naar peach/oranje neigt. Ik draag hierboven drie (dunne) laagjes, dat geeft het mooiste resultaat vind ik. Met twee laagjes is Sunny Coral nog net iets te doorschijnend naar mijn zin.

Pupa Jelly Glow

Fuchsia Dream is een prachtige, intense fuchsia kleur die in twee laagjes het gewenste resultaat geeft. De Pupa Jelly Glow Ultra Glossy Nail Polish hebben van zichzelf een heel mooie glanzende finish en blijven 1 à 2 dagen mooi (vanwege de felle kleuren valt tipwear snel op). Om ze nog net iets langer mooi te houden, gebruik ik een topcoat, hiermee kan ik 3 à 4 dagen genieten van dit moois op mijn nagels. Komend weekend ga ik mijn teennagels lakken met Fuchsia Dream!

Pupa Jelly Glow

Pupa Jelly Glow

Pupa Jelly Glow Lip Balm

Pupa Jelly Glow Lip Balm (€ 13,50) is verkrijgbaar in dezelfde vier kleuren als de nagellak: 001 Baby Pink, 002 Fuchsia Dream, 004 Sunny Coral en 006 Exotic Red. Omdat ik gek ben op fuchsia op mijn lippen, koos ik voor Fuchsia Dream.

Pupa Jelly Glow

Pupa Jelly Glow Lip Balm zit in een smalle huls, smaller dan de lipsticks van Pupa. De lipbalm zelf is schuin afgesneden, wat het aanbrengen makkelijk maakt. Fijn pluspuntje: de Jelly Glow Lip Balm is voorzien van een SPF 10, waardoor je lippen (licht) beschermd zijn tegen de zon. De frisse fruitige geur en de zachte textuur die mijn lippen verzorgen en zacht maken, maken het zomerse plaatje compleet. Hij voelt ontzettend fijn aan op mijn lippen, de houdbaarheid is daarentegen iets minder, maar dat is meestal het geval met dit soort producten. Je kunt niet én een verzorgende textuur, én een goede houdbaarheid hebben. Na een uurtje of 2 à 3 moet ik de lipbalm bijwerken (maar dat is helemaal geen straf). De swatch volgt hieronder.

Pupa Jelly Glow

Pupa Jelly Glow

Pupa Jelly Glow Chubby Blush*

Pupa Jelly Glow Chubby Blush (€ 15,95) is een crèmige blush in stickvorm, verkrijgbaar in de kleuren 001 Pink Sorbet en 002 Coral Bloom. De blush heeft een lichte, crèmige textuur die zowel kleur als glans geeft, en is heel makkelijk aan te brengen met de stick. Daarna blend je de kleur met je vingers of met een kwast uit (ik gebruik hiervoor mijn Zoeva Buffer kwast). Als de blush eenmaal is uitgeblend, blijft hij prima zitten, ook bij wat warmer weer. Ik was altijd een beetje huiverig voor een blush in deze vorm, maar het is écht net zo makkelijk als het hierboven vermeld staat, niets moeilijks aan!

Pupa Jelly Glow

Pupa Jelly Glow

Hierboven zie je de swatches van (links) de Chubby Blush en (rechts) de Lip Balm. Zoals je ziet, hebben beide producten een jelly, transparante finish die zorgt voor een frisse zomerse look. Een beetje mascara en eventueel een eyeliner erbij, en je bent klaar voor de zomerse dagen (die er hopelijk aan zitten te komen).

Pupa Jelly Glow

Bij de look hierboven heb ik eerst mijn Pupa Like a Doll Fluid Foundation aangebracht, deze voelt ook met warm weer niet plakkerig of als een laagje op mijn huid. Daarna heb ik eerst de Chubby Blush aangebracht, en deze uitgeblend met mijn Buffer kwast. Daarna heb ik alleen op mijn neus en voorhoofd wat poeder aangebracht. Mijn wenkbrauwen heb ik alleen bijgetekend en in model geborsteld, de wenkbrauwgel mag met warm weer achterwege blijven. Ik heb slechts één kleur oogschaduw aangebracht, een kajal lijntje en mascara (beiden niet waterproof, maar wel langhoudend). De Jelly Glow Lip Balm maakt het plaatje af.

Pupa Jelly Glow

Ik vind de Pupa Jelly Glow mini collectie ontzettend leuk en zomers, ik vind eigenlijk alle drie de producten echte aanraders! Wacht niet te lang met bestellen als je één of meer van deze items wilt hebben, want zoals altijd bij een Limited Edition is de voorraad beperkt. Je vindt de Jelly Glow producten in de webshop van Huidverzorging Mireille.

*Dit product is door een merk of bedrijf beschikbaar gesteld voor een review

6 Comments on Pupa Jelly Glow Mini Zomer Look 2015

 1. Miss Sentinelli
  30 juni 2015 at 22:23 (7 jaren ago)

  Hele mooie producten! Fuchsia Dream is echt een super mooi lakje :)!

  Beantwoorden
 2. Deb
  29 juni 2015 at 20:09 (7 jaren ago)

  Mooie collectie! Ik vind je look erg geslaagd, lekker fris & zomers! De lipbalm en de nagellak in Sunny Coral springen er voor mij persoonlijk uit.

  Beantwoorden
 3. Mariëlle
  29 juni 2015 at 19:09 (7 jaren ago)

  Ik zag het al op Twitter voorbij komen, ik vind vooral de lakjes heel leuk. De lipstick vind ik ook verrassend mooi!

  Beantwoorden
 4. Manon
  29 juni 2015 at 15:31 (7 jaren ago)

  Wat een mooie producten, staan je goed! Ik vind dat eerste lakje erg mooi

  Beantwoorden
 5. mireille
  29 juni 2015 at 14:12 (7 jaren ago)

  De lipstick staat je geweldig.
  Ben zelf een beetje verslaafd aan de heerlijke lipbalm.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.