Pupa Lasting Color Velvet Matt Rouge Noir

Tussen de najaars- en wintercollectie in, kwam Pupa opeens met een verrassing tussendoor: de Velvet Matt collectie. Deze bestaat uit een aantal kleuren Cream Eyeshadow én een paar prachtige kleuren nagellak. Vandaag laat ik je van de laatste de sjieke Pupa Lasting Color Velvet Matt Rouge Noir zien!

Pupa Lasting Color Velvet Matt Rouge Noir

Pupa Lasting Color Velvet Matt Rouge Noir

Pupa Lasting Color Velvet Matt Rouge Noir is een prachtige, heel sjieke donkerrode kleur die wat mij betreft uitstekend geschikt is voor de komende feestdagen. In deze nagellak-collectie vind je tevens de kleuren Black, Cherry, Lilac Grey, Grey Blue en Chocolate. Voor iedere gelegenheid en iedere smaak zit er wel een kleur tussen, en de kleuren matchen perfect met de Velvet Matt Cream Eyeshadows uit dezelfde lijn.

Pupa Lasting Color Velvet Matt Rouge Noir

Pupa Lasting Color Velvet Matt Rouge Noir

Pupa Lasting Color Velvet Matt Rouge Noir heeft een werkelijk prachtige, fluweel-matte finish. Geen mat-mat zoals je soms ziet, maar mat met een heel zachte, bijna aaibare glans. Ik vind hem daardoor heel sjiek!

Pupa Lasting Color Velvet Matt Rouge Noir

Met matte nagellak als Pupa Lasting Color Velvet Matt Rouge Noir zie je wel meer dan bij glanzende nagellak, ieder oneffenheidje op je nagels. Ik maak ze daarom van tevoren altijd mooi glad met mijn buffervijl (heb ik daar meteen een mooi excuus voor, want dat schiet er nog weleens bij in). Dat gevoel van ultragladde nagels is trouwens bijna verslavend vind ik, ik kan daar zo van genieten! Verder is het bij deze kleur belangrijk om een goede basecoat te gebruiken, omdat de pigmentatie van de kleur heel intens is (dat merk ik vooral bij het verwijderen van de nagellak).

Pupa Lasting Color Velvet Matt Rouge Noir

Pupa Lasting Color Velvet Matt Rouge Noir heeft een prachtige dekking in twee laagjes. Het eerste laagje stroopt wel een beetje op als ik het tweede laagje te snel aanbreng, ik wacht hier daarom iets langer mee dan ik normaal doe. De droogtijd is niet al te lang, maar doordat ik geen sneldrogende topcoat gebruik, wacht ik wel iets langer voor ik weer wat ga doen met mijn handen.

Pupa Lasting Color Velvet Matt Rouge Noir blijft een dag of 2 à 3 mooi op mijn nagels, daarna is vooral de tipwear (die vanwege de donkere kleur meer opvalt) voor mij de reden om de kleur van mijn nagels te halen en een nieuwe lak aan te brengen. Echte beschadigingen bespeur ik niet gedurende die dagen. Normaal verlengt een goede topcoat de draagduur nog wel met een dag of twee, maar omdat die de matte finish teniet zou doen, gebruik ik die in dit geval niet.

Pupa Lasting Color Velvet Matt Rouge Noir is (zolang de voorraad strekt, het betreft een Limited Edition) verkrijgbaar via de webshop van Huidverzorging Mireille, je vindt hier tevens de andere kleuren uit de collectie. Alle nagellakjes van Pupa kosten € 6,95.

Dit artikel bevat product(en) die door een merk of bedrijf beschikbaar zijn gesteld voor een review.

5 Comments on Pupa Lasting Color Velvet Matt Rouge Noir

 1. Renée
  18 november 2014 at 21:22 (8 jaren ago)

  Ik vind het een hele mooie lijn van Pupa met prachtige kleuren. Ik heb de cream oogschaduw, heel tevreden over.

  Beantwoorden
 2. Cindy
  18 november 2014 at 18:09 (8 jaren ago)

  Prachtig lakje!

  Beantwoorden
 3. chucky1012
  18 november 2014 at 11:53 (8 jaren ago)

  Prachtige kleur!
  Ik hou al jaren lang van dit merk.

  Beantwoorden
 4. Mireille
  18 november 2014 at 07:37 (8 jaren ago)

  Ik ben ook erg verrast door de mooie satijn matte finish. Waar ik normaal niet zo van matte nagellak houdt vindt ik dit bij de Velvet Color Matt van Pupa juist heel mooi.

  Beantwoorden
 5. Bianca
  18 november 2014 at 07:17 (8 jaren ago)

  Dit is echt een hele mooie donkere kleur, de nagellak van Pupa zijn erg fijn x

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.