Pupa Light Up The Night Limited Edition

Ik keek er, tussen alle verhuisperikelen door, al even naar uit. De Kerstcollectie van mijn favoriete make-up merk: Pupa Light Up The Night. Een collectie die is geïnspireerd op de seventies stijl van de beroemde nachtclub ‘Studio 54’ in New York. Met veel paarstinten, en uiteraard veel glitter en glans. Ik laat je vandaag enkele items uit de collectie zien!

Pupa Light Up The NightPupa Light Up The Night

De Pupa Light Up The Night collectie is niet zo heel groot, maar bevat wel een paar prachtige items. Ik koos voor de Luminous Base & Glitter, de prachtige Volume Enhancing Lipstick en de Glitter Nail Polish (in een schattig flesje). Mireille voegde als verrassing nog de Vamp! Mascara True Gold toe in mijn pakketje ♥

Pupa Light Up The NightPupa Vamp! Mascara True Gold

De Pupa Vamp! Mascara True Gold staat garant voor de ultieme feestlook. Je kunt hiermee je wimpers helemaal in goud hullen, of alleen de uiteinden laten ‘sparklen’.

Pupa Light Up The NightDe mascara heeft een heel fijn borsteltje, waarmee het aanbrengen heel eenvoudig gaat. Ik heb ervoor gekozen om alleen de uiteinden van mijn wimpers met deze goudkleurige mascara aan te zetten, maar dat gaat heel makkelijk en precies. Ook de houdbaarheid is uitstekend in orde, na een hele dag zit de mascara nog perfect op zijn plaats.

De Party On Vamp! Mascara True Gold kost € 17,50.

Pupa Light Up The NightVolume Enhancing Lipstick Party Violet

De Pupa Light Up The Night collectie bevat twee prachtige lipsticks in feestelijke kleuren: Party Violet en Burgundy Show. De lipsticks bevatten een ingrediënt Volufiline wat op een subtiele manier je lippen groter maakt. De lipsticks hebben een prachtige glans, die je lippen nog eens extra laat opvallen.

Pupa Light Up The NightDe huls van de lipstick is prachtig. Glanzend zwart met hele kleine gouden glittertjes en in goudkleurige letters het logo van Pupa erop. De huls voelt zwaar aan, en doet daarmee niet onder voor de luxe, duurdere merken. Ik denk dat ik Pupa Light Up The Night qua verpakkingen al de mooiste Kerstcollectie van Pupa vind.

De kleuren zijn een beetje onlogisch vind ik: de kleur die ik heb is Party Violet en de andere kleur, die wat meer paars is, is Burgundy Show.

Pupa Light Up The NightDe Volume Enhancing Lipstick is iets minder gepigmenteerd dan de I’m Lipsticks van Pupa, maar in een paar laagjes geeft hij een prachtige kleur zoals je ziet. Door de wat dunnere textuur loopt de lipstick bij mij wel wat in de lijntjes en blijft minder lang zitten dan een matte lipstick. De textuur voelt daarentegen wel erg aangenaam op mijn lippen, die zeker in deze tijd van het jaar al snel wat droger kunnen aanvoelen.

Tip: Tegen het in de lijntjes lopen kun je voor het aanbrengen van je lipstick wat foundation of concealer rond je lippen aanbrengen.

De Pupa Light Up The Night Volume Enhancing Lipsticks kosten € 19,95 per stuk.

Pupa Light Up The NightLuminous Base & Glitter

Het mooiste product uit de Pupa Light Up The Night collectie vind ik wel de Luminous Base & Glitter. Dit product is zowel voor je ogen als voor het gezicht te gebruiken, en laat je kerstmake-up schitteren. De Luminous Base & Glitter is verkrijgbaar in de kleuren Sparkling Bronze, Light Up The Night en Pink Light. Ik koos voor de laatste twee, omdat dat kleuren zijn die ik nog niet zoveel heb in mijn oogschaduwstash.

Pupa Light Up The NightDe verpakking van de Luminous Base & Glitter doet mij denken aan de oogschaduws van MAC, het ziet er ook weer geweldig uit. In het bovenste gedeelte zit de Base, dit is een crèmige oogschaduw die als basis dient voor de glitters. Maar je kunt hem ook alleen gebruiken, voor een wat meer subtiele look.

Pupa Light Up The NightHet bovenste gedeelte kun je als een dop open draaien, in het potje eronder zit de Glitter, wat een prachtige kleuren! Hieronder laat ik je de swatches van de Luminous Base & Glitter zien. Links zie je alleen de Base, met rechts daarnaast de Base met er overheen de Glitter:

Pupa Light Up The NightDe Base is vrij subtiel van kleur, ik heb voor de swatches wel enkele laagjes moeten aanbrengen. Gezien mijn ervaring met de oogschaduws van Pupa, viel me dit wel een beetje tegen. Met de Glitter eroverheen is de kleur prachtig en intens, dit is de pigmentatie die ik van Pupa gewend ben. Als je van een wat subtielere make-up houdt kun je de Base dus prima alleen gebruiken. Maar voor een knallende ooglook moet je hem echt combineren met de Glitter.

Glitter en glans

Gezien de crèmige textuur van de Base was ik een beetje bang dat de oogschaduw met glitters en al halverwege de dag al van mijn oogleden zou glijden, maar die angst bleek onterecht. De houdbaarheid is (met mijn oogschaduwprimer van Urban Decay eronder) uitstekend en zoals ik van Pupa gewend ben. Gedurende de dag vallen er wel enkele glitters op mijn gezicht, maar dat heb je nu eenmaal als je met losse glitters werkt.

Ondanks het feit dat ik het jammer vind dat de Base alleen wat minder intens van kleur is, vind ik het wel een heel leuk product. Zeker voor de feestdagen is het echt eens wat anders, je creëert hiermee een prachtige en stralende ooglook.

De Luminous Base & Glitter kost € 23,50 per stuk.

Pupa Light Up The NightLight Up The Night Glitter Nail Polish

Een Kerstlook is natuurlijk niet compleet zonder een mooie nagellak. In de Pupa Light Up The Night collectie vind je twee prachtige Glitter Nail Polishes. De flesjes doen denken aan de nagellakjes uit de Kerstcollectie van Dior van een paar jaar geleden, ik vind ze cute! ♥

De nagellak bestaat uit een transparante lak met daarin duizenden paarse (of goudkleurige, in het geval van de kleur Golden Light) kleine paillettes. Voor het mooiste effect breng je de Glitter Nail Polish over een dekkende nagellak heen aan.

Pupa Light Up The NightMet excuses voor mijn belabberde nagels, deze zijn al in de verhuismodus 😉

Ik heb de Glitter Nail Polish hier in twee laagjes aangebracht over een fuchsia nagellak. Het leuke van een glittertopper als deze, is het feit dat je door een andere basiskleur de look van je nagels compleet kunt veranderen. Met een zwarte nagellak eronder bijvoorbeeld wordt de paarse kleur veel intenser, terwijl hij hier met fuchsia juist wat sprankelender wordt.

De Glitter Nail Polish kost € 8,50 per stuk.

Pupa Light Up The Night

Pupa Light Up The Night: de Look

Uiteraard heb ik de producten van de Pupa Light Up The Night collectie ook verwerkt in een make-up look. Waarbij ik ook hier moet vermelden dat het niet mijn meest stralende Kerstlook ooit is geworden. De vermoeidheid van de naderende verhuizing en het slechte licht op de dag dat ik deze foto’s maakte, zijn hier schuldig aan. Ik hoop jullie hiermee toch een indruk te kunnen geven van de producten, de mooie kerstboom op de achtergrond moet je er maar even bij denken 🙂

Pupa Light Up The Night Zoals altijd heeft Pupa weer een feestelijke, maar wel heel draagbare Kerstlook uitgebracht. Pupa Light Up The Night is perfect voor een glamourous feest, maar ook voor een gezellig Kerstdiner met familie en vrienden is de look erg geschikt. Ik kies dit jaar wederom voor het laatste, en jij?

Pupa Light Up The Night is een Limited Edition collectie, en dus verkrijgbaar zolang de voorraad strekt. De producten zijn onder andere verkrijgbaar bij Huidverzorging Mireille. Dit artikel bevat product(en) die mij door een merk of bedrijf beschikbaar zijn gesteld voor een review.

12 Comments on Pupa Light Up The Night Limited Edition

 1. Bianca
  8 december 2017 at 08:57 (5 jaren ago)

  Oehhh weer een prachtige collectie! De lipstick gaat direct op mijn lijstje x

  Beantwoorden
 2. Deb
  7 december 2017 at 21:38 (5 jaren ago)

  Wat staat rode lipstick jou toch altijd prachtig! Maakt niet uit welke tint je ook draagt, het staat je even mooi. De nagellak vind ik er ook erg mooi en luxe uitzien. Lijkt net op een magisch toverdrankje.

  Beantwoorden
 3. mireille
  7 december 2017 at 15:27 (5 jaren ago)

  Nou je ziet er toch stralend uit hoor.
  Mooie look en prachtige foto’s.

  Beantwoorden
 4. Jamey
  7 december 2017 at 15:25 (5 jaren ago)

  hmm de lipstick is niet helemaal mijn kleur.. maar verder… mooi!

  Beantwoorden
 5. Miranda
  7 december 2017 at 14:53 (5 jaren ago)

  Wat een mooie kerstlook! Mooie kleuren 🙂

  Beantwoorden
 6. bychristiana
  7 december 2017 at 09:59 (5 jaren ago)

  Wat een beauties, stuk voor stuk. Zelf heb ik de gouden mascara laatst ook geprobeerd en ook ik ben er enthousiast over. Ik ga hem zeker opdoen met kerst! De lipstick vind ik je trouwens ook zeer goed staan.

  Beantwoorden
 7. Mariëlle
  7 december 2017 at 09:20 (5 jaren ago)

  Wat een super gave producten zeg, echt heeeeel mooi!

  Beantwoorden
 8. Jori
  7 december 2017 at 07:13 (5 jaren ago)

  Ik dacht al dat ik gek was geworden en de verkeerde besteld had.Ik heb dus de paarse burgundy…. Jammer dat Pupa dit zo heeft gedaan want heb nu een miskoop in huis.

  Beantwoorden
  • Miranda
   7 december 2017 at 14:54 (5 jaren ago)

   Volgens mijn heeft Pupa een fout gemaakt bij de lancering van deze lipsticks en de namen van de kleuren omgedraaid (-:

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.