Pupa Material Luxury (limited edition)

Dat ik enorme fan ben van het make-up merk Pupa, is voor jullie vast geen verrassing meer. Niet alleen producten in mijn dagelijkse make-up routine, zoals mijn BB-cream en mascara. Maar ook de Limited Editions kan ik meestal niet aan me voorbij laten gaan. Sinds kort is de Pupa Material Luxury collectie verkrijgbaar, met vijf prachtige producten. Ik laat ze vandaag aan je zien!

Pupa Material Luxury

Pupa Material Luxury

Deze luxe make-up look brengt design en make-up samen. De lente collectie van Pupa Milano is gebaseerd op de Nordic Style afgewisseld met warme kopertinten.

Pupa Material LuxuryMarbled Blush

Het pronkstuk uit de Pupa Material Luxury collectie vind ik wel de Marbled Blush. Sowieso maakt Pupa prachtige blushes en highlighters, ik heb er al een aantal in mijn collectie. De verpakking met rosé goud en marmer effect op het deksel doet natuurlijk heel luxe aan ♥

Pupa Material LuxuryKijk, wat een plaatje! De Marbled Blush heeft een zijdezachte textuur en laat zich daardoor heel makkelijk aanbrengen. Je wangen krijgen hiermee een mooie frisse kleur en natuurlijke glans, een echt lente-blosje!

Pupa Material LuxuryDe Marbled Blush is zowel als blush als als highlighter te gebruiken, en bijvoorbeeld ook als accent in je ooglook. Ik vind het een echte musthave voor dit voorjaar!

De Pupa Material Luxury Marbled Blush kost € 26,95.

Pupa Material Luxury3D Metallic Eyeshadow

In de Pupa Material Luxury vind je drie kleuren 3D Metallic Eyeshadow, waarvan ik er twee laat zien. Ik ben (alweer) echt fan van de oogschaduws van Pupa, ze hebben altijd een heerlijke creamy textuur, geweldige pigmentatie en een uitstekende houdbaarheid.

Pupa Material LuxuryLinks zie je de kleur 001 Rosy Silver, rechts 002 Vibrant Violet. Er is ook nog een rosé gouden kleur, 003 Coppery Pink.

Hierboven heb ik de kleuren één keer geswatcht, zoals je kunt zien hebben ze een uitstekende pigmentatie. Ik vind de 3D finish prachtig, en vooral Vibrant Violet is een schitterende, warme paarse kleur.

De 3D Metallic Eyeshadows kosten € 18,25 per stuk.

Pupa Material LuxuryMetal Lip Fluid

In de Pupa Material Luxury collectie zitten twee verschillende lipproducten, waarvan de Metal Lip Fluid er één is. Deze heeft een fijne, niet plakkerige creamy textuur en een metallic glans. De Metal Lip Fluid is verkrijgbaar in één kleur: Ethereal Rose (alleen de naam is al mooi ♥).

Pupa Material LuxuryAanbrengen van de Lip Fluid gaat lekker makkelijk en snel met de sponsapplicator.

Pupa Material LuxuryIk vind Ethereal Rose een prachtige kleur, de metallic glans geeft haar een special effect. Ik draag de Lip Fluid vooral over een lipstick, omdat de kleur mij anders te flets maakt. Vooral over de kleur Eccentric Magenta van de Duo Lipstick Twist Up die je hierna ziet, is hij prachtig.

De Metallic Lip Fluid kost € 18,50.

Pupa Material LuxuryDuo Lipstick Twist Up

Het tweede lipproduct in de Pupa Material Luxury colectie is de Duo Lipstick Twist Up, die verkrijgbaar is in twee kleuren. Pink Flamingo is een prachtige oranje-roze draagbare kleur, Eccentric Magenta is een wat pittigere paarse kleur.

Pupa Material LuxuryAan één kant van de Duo Lipstick Twist Up vind je een lipliner. Deze heeft een creamy textuur, waardoor het aanbrengen van de lipliner als vanzelf gaat.

Pupa Material LuxuryAan de andere kant zit de zachte lipstick in dezelfde kleur. Deze brengt ook heerlijk aan, en voelt zacht en verzorgend aan op mijn lippen. De houdbaarheid van beiden is uitstekend, tot aan de lunch blijft de kleur goed aanwezig. Daarna is het bijwerken van de lipstick wel even nodig, maar de lipliner zit dan nog steeds keurig op zijn plek.

Pupa Material LuxuryOok de pigmentatie is prima zoals je hierboven ziet. Van mij mag Pupa de Duo Lipstick Twist Up wel aan het vaste assortiment toevoegen, in veel meer kleuren!

De Pupa Material Luxury Duo Lipstick Twist Up kost € 18,80 per stuk.

In de collectie vind je ook nog een mooie nagellak, deze laat ik je in een apart artikel zien. Of lees: mijn nagels moeten eerst even een beetje groeien 😉

Pupa Material LuxuryPupa Material Luxury: de look

Zoals jullie van mij gewend zijn, heb ik met de Pupa Material Luxury producten ook een complete make-up look gemaakt. Hierboven zie je de hele look, waarbij ik de kleur Pink Flamingo op mijn lippen draag. Je ziet hier meteen goed wat ik bedoel met ‘uitstekend draagbaar’. Het is een prachtige, vrij natuurlijke kleur die echter genoeg pit heeft om me geen fletse uitstraling te geven. I love it!

Pupa Material LuxuryHierboven zie je mijn ooglook, waarbij ik de kleuren Rosy Silver en Vibrant Fuchsia heb gebruikt. Ik vind het echt eens wat anders dan de kleuren (meestal bruin/naturel) die ik normaal draag.

Pupa Material LuxuryOp de foto hierboven draag ik de kleur Eccentric Magenta van de Duo Lipstick Twist Up op mijn lippen. Een wat opvallendere kleur, maar ik vind hem nog steeds heel draagbaar voor gewone werkdagen. Maar het scheelt natuurlijk ook dat ik best vaak felle kleuren op mijn lippen draag. Wellicht vind jij het helemaal geen draagbare kleur 😉

Pupa Material LuxuryEn hier heb ik over Eccentric Magenta de Metal Lip Fluid in de kleur Ethereal Rose aangebracht, geeft dat geen prachtig effect? Ook dit is een kleurencombinatie die ik niet zo vaak draag, maar dat ga ik dit voorjaar zeker wel doen. Ik vind het prachtig!

De Pupa Material Luxury collectie is verkrijgbaar in de webshop van Huidverzorging Mireille. Met de code ‘MIREILLE’ krijg je direct 15% korting op bijna alle producten in de webshop, vergeet die dus niet! Ik heb een gedeelte van de producten in dit artikel ontvangen voor een review.

9 Comments on Pupa Material Luxury (limited edition)

 1. Miranda
  25 maart 2018 at 18:30 (10 maanden ago)

  Een mooie nieuwe collectie van Pupa!
  De kleuren staan jou goed, een mooie look 🙂

  Beantwoorden
 2. Mariëlle
  25 maart 2018 at 15:42 (10 maanden ago)

  Wat een mooie producten! Daar slaagt Pupa altijd weer in 🙂

  Beantwoorden
 3. Anne Filden
  25 maart 2018 at 08:58 (10 maanden ago)

  Prachtige kleuren, ziet er prachtig uit. Of je waarde aan mijn reactie moet geven weet.ik eerlijk gezegd niet. Ben Toos Make-up loos. Geen idee wat ik er mee moet. Mis echt de skills. Maar vandaag voor het eerst in mijn fkeurige Tante Betsy outfit onderweg naar Utrecht. En jawel…met mascara en een lipstick. Binnenkort maar eens informeren of er niet ergens een workshop te volgen is. Tips altijd welkom.

  Beantwoorden
 4. Mireille
  25 maart 2018 at 08:36 (10 maanden ago)

  Wat een mooie look heb je er van gemaakt. Inderdaad eens wat anders die oogschaduw hè.
  De lipsticks vind ik je allebei prachtig staan en van mij mogen ze ook wel aan het vaste assortiment toegevoegd worden.
  Bedankt weer voor deze uitgebreide review.

  Beantwoorden
 5. Hennie
  25 maart 2018 at 08:32 (10 maanden ago)

  Die blush is PRACHTIG! Bijna zonde om te gebruiken. De donkerste oogschaduw brengt ook de hebberd in mij naar boven.

  Beantwoorden
 6. chucky1012
  25 maart 2018 at 08:29 (10 maanden ago)

  Zo een mooie look!
  De lipkleur gaat op mijn shoplist

  Een fijne dag Xoxo

  Beantwoorden
 7. Jolanda
  25 maart 2018 at 07:44 (10 maanden ago)

  Ik heb hem voor de kerst al gezien bij een event en het is zo mooi!! Al die kleuren maar ook die verpakkingen. Prachtig!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.