Pupa Natural Glossy Nail Polish en SOS Nail Repair

Als je mij langer volgt, weet je dat één van mijn favoriete make-up merken Pupa is. Of nee, zeg maar gerust: dat mijn favoriete make-up merk Pupa is. Toen ik hoorde over de nieuwe Pupa Natural Glossy Nail Polish en de bijbehorende SOS Nail Repair lijn, was ik direct enthousiast. Dit is namelijk een lijn met een hoog gehalte biologische ingrediënten, hoe tof is dat? Ik vertel je er héél graag wat meer over!

Pupa Natural Glossy Nail PolishPupa Natural Glossy Nail Polish

Deze nieuwe lijn nagelproducten die Pupa onlangs lanceerde, is speciaal ontwikkeld voor broze of beschadigde nagels. Nagels die door agressieve producten, stress, een (te) streng dieet of semipermanente lakken beschadigd zijn of zwak geworden zijn. De formules bevatten natuurlijke en plantaardige bestanddelen en zijn heel mild voor de nagels, zodat deze kunnen herstellen. Maar dit alles wel met een maximaal resultaat, zoals ik niet anders gewend ben van Pupa ♥

Pupa Natural Glossy Nail PolishNatural Protective Base

Mooi gelakte nagels beginnen met een goede basecoat, dat zeg ik tegen iedereen die tips vraagt hierover. Met een basecoat bescherm je je nagels tegen de kleurpigmenten uit de nagellak, maar hij zorgt er ook voor dat je nagellak langer mooi blijft.

De Pupa Natural Protective Base bevat natuurlijke bestanddelen uit onder andere aardappels, maïs en tarwe en een hoge concentratie vitamines en antioxidanten. De nagels worden geregenereerd en beschermd, en voorzien van een goede basis voor de nagellak. De Natural Protective Base kost € 8,50.

Pupa Natural Glossy Nail PolishPupa Natural Glossy Nail Polish

Ook de Pupa Natural Glossy Nail Polish is verrijkt met maar liefst 75% biologische bestanddelen. Gewonnen uit onder andere aardappel, tarwe en maïs. Ceramide beschermt en versterkt de nagels, en polyesterhars zorgt voor de intense kleur. Pupa belooft een lekker snelle droogtijd en een intense, mooi gelijkmatige kleur al in één laagje. Er zijn in totaal 12 kleuren verkrijgbaar, waarvan ik drie kleuren ontving.

Hierboven zie je de kleur 002 Sweet Nude, een heel lichte peach kleur die de nagels een mooie glans en heel lichte kleur geeft. Perfect voor mooi verzorgde, maar niet te opvallende nagels.

Pupa Natural Glossy Nail Polish001 Natural White is nog een tintje lichter, en bijna wit te noemen. Toch geeft deze ook een heel mooi en natuurlijk effect, ik vind deze misschien nog wel mooier dan Sweet Nude. Ik moet eerlijk bekennen dat ik de laatste tijd niet zo vaak meer kleur op mijn nagels draag, ik heb ’s avonds eenvoudig de energie niet meer om ze nog uitgebreid te lakken. Deze kleurtjes zorgen er echter voor dat mijn nagels er toch mooi verzorgd uit zien.

Pupa Natural Glossy Nail PolishDe nagellakjes hebben, zoals ik van Pupa gewend ben, een heel fijn kwastje wat de nagellak precies en lekker makkelijk aanbrengt.

Pupa Natural Glossy Nail Polish007 Floral Fuchsia is dan wel een heel gaaf en vrolijk kleurtje. Een kleur die eigenlijk voor zowel zomer als najaar geschikt is, en voor veel gelegenheden gedragen kan worden. Ik draag hier slechts één laagje, je ziet dat de pigmentatie inderdaad ontzettend goed is. En met een goede topcoat erover (er is ook een Natural Fixing Top Coat verkrijgbaar, maar die kon ik helaas niet testen) blijft de kleur met gemak 4 tot 5 dagen mooi. En dat vind ik voor een natuurlijke nagellak een erg goed resultaat.

Conclusie en verkrijgbaarheid

Ik ben ontzettend te spreken over de Pupa Natural Glossy Nail Polish. Mijn nagels waren vrij slecht de laatste tijd, en lijken inderdaad te herstellen en sterker te worden bij gebruik van deze producten. Zonder daarbij toe te geven op kwaliteit en kleurintensiteit. Pupa laat wederom zien dat het een make-up merk is wat de immer voortdurende strijd met de duurdere highend merken uitstekend aankan!

De Pupa Natural Glossy Nail Polish kosten € 8,50 per stuk.

De producten van Pupa zijn verkrijgbaar bij diverse schoonheidssalons en DA en DIO Drogisterij. Via deze link vind je alle verkooppunten bij jou in de buurt. Ik heb de producten in dit artikel ontvangen voor een review.

7 Comments on Pupa Natural Glossy Nail Polish en SOS Nail Repair

 1. Deb
  15 november 2017 at 06:55 (5 jaren ago)

  75% biologische bestanddelen klinkt erg goed! Ook top dat er hierbij niet op kwaliteit wordt ingeleverd en jouw nagels er zo te horen van opknappen. Ik ben nu ook benieuwd geworden naar deze nieuwe lijn!

  Beantwoorden
 2. Mariëlle
  12 november 2017 at 11:34 (5 jaren ago)

  Ik vind Pupa een erg leuk merk, ook voor nagel producten! Hele mooie kleur <3

  Beantwoorden
 3. Babs
  12 november 2017 at 10:42 (5 jaren ago)

  Wat zien jouw nagels er goed uit en mooie kleurtjes! Ik heb altijd ruzie met basecoats, ze blijven vaak plakkerig en dan krijg ik de lak er niet mooi op. Gevolg, mijn nagels zijn enorm verkleurd…

  Beantwoorden
 4. bychristiana
  12 november 2017 at 10:05 (5 jaren ago)

  Vier tot vijf dagen is zeker erg netjes, zo lang houden lakjes het op mijn nagels op de een of andere manier nooit uit;-)Wat een mooi resultaat trouwens met slechts 1 laagje!

  Beantwoorden
 5. Hennie
  12 november 2017 at 08:57 (5 jaren ago)

  Wat een mooi kleurtje. Ben onder de indruk van dat ene laagje. Fijn dat het heeft geholpen je nagels wat sterker te maken.

  Beantwoorden
 6. Marije
  12 november 2017 at 08:56 (5 jaren ago)

  Oh dit is zeker wat voor mijn nagels die zo broos zijn.

  Hele mooie kleurtjes ook!

  Beantwoorden
 7. chucky1012
  12 november 2017 at 06:24 (5 jaren ago)

  Het ziet er netjes uit!
  Prachtige kleuren en zo een fijn merk.

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.