Pupa Navy Chic Vamp! Compact Eyeshadow palette

De Limited Edition Pupa Navy Chic is al even verkrijgbaar, maar omdat ik het persoonlijk meer een zomer- dan een lentecollectie vind, heb ik even gewacht om erover te schrijven op Beautyspots. Maar nu we de afgelopen weken al een beetje van de zomer hebben mogen proeven, en we daardoor al een beetje kleur kunnen hebben opdoen, vond ik het tijd om onderstaand product aan je te laten zien. Meet: het Pupa Navy Chic Vamp! Compact Eyeshadow palette!

Pupa Navy Chic

Pupa Navy Chic

Pupa Vamp! Eyeshadow palette

Pupa Navy Chic: maritieme schoonheid

De Pupa Navy Chic limited edition is gebaseerd op de marinelook, die we deze zomer weer terug gaan zien. Van deze collectie kocht ik het Vamp! Compact Eyeshadow palette 002 Atoll en een nagellakje. Er zijn drie verschillende Eyeshadow palettes in deze collectie, die allemaal één kleur gemeen hebben: blauw!

Pupa Navy Chic
De ingrediënten keurig vermeld op de zijkant van het doosje

Pupa Vamp! Eyeshadow palette

Pupa Navy Chic

Naast drie vrij naturelle kleuren (donkerbruin, lichtbruin en wit) bevat Pupa Navy Chic 002 Atoll twee opvallende kleuren: marineblauw en zeegroen. Ik heb best even getwijfeld of ik deze kleuren wel wilde toevoegen aan mijn make-up collectie, maar achteraf heb ik geen spijt dat ik het toch heb gekocht. Het is een beauty!

Pupa Vamp! Eyeshadow palette
(zonder flits)

Pupa Navy Chic
(met flits)

Pupa Navy Chic: sprekende kleuren

Van het Pupa Princess oogschaduwpalette wist ik al dat de oogschaduws van Pupa erg prettig in gebruik zijn. De pigmentatie is uitstekend, de oogschaduws zijn lekker zacht en creamy en brengen daardoor heel fijn aan. Ook de houdbaarheid is prima, allemaal redenen om weer een Pupa oogschaduwpalette te kopen!

Pupa Navy Chic
(zonder flits)

Pupa Navy Chic
(met flits)

Zoals je ziet, is het ook met de pigmentatie van deze oogschaduws uitstekend gesteld. Alle kleuren hebben een licht shimmery finish, de marineblauwe kleur iets minder dan de rest. Zelfs de lichte kleuren zijn intens gepigmenteerd.

Pupa Vamp! Eyeshadow palette

Ik gebruikte het Pupa Navy Chic Eyeshadow palette voor deze look. Op mijn ooglid bracht ik de lichtbruine kleur aan, met daarboven, in de crease de donkerbruine kleur. Op mijn ooglid bracht ik, vanaf halverwege tot de buitenste ooghoek, de groene kleur als eyeliner aan, die ik vervolgens in een ‘<‘ en ‘>’-vorm doortrok net boven mijn ooglid (snappen jullie wat ik bedoel?). In mijn binnenste ooghoek en op het wenkbrauwbot gebruikte ik de witte kleur, als highlighter. Onder mijn oog bracht ik met een eyelinerkwastje de donkerblauwe kleur aan, die zich hiervoor uitstekend leent.

De rest van mijn “Navy Chic”-look ziet er zo uit:

Pupa Navy Chic

Pupa Navy Chic

De Pupa Navy Chic is, zolang de voorraad nog strekt, online o.a. te koop bij Topdrogist, het kost € 17,95.

Pupa Navy Chic

Gebruik jij weleens blauwe en/of groene oogschaduw? Zou jij dit palette kopen?

9 Comments on Pupa Navy Chic Vamp! Compact Eyeshadow palette

 1. Deb
  7 april 2014 at 17:21 (8 jaren ago)

  Wat een prachtige look heb je met dit palette gemaakt! De kleuren staan je super!

  Beantwoorden
 2. Huidverzorging Mireille
  6 april 2014 at 13:51 (8 jaren ago)

  Heb altijd al een zwak gehad voor pupa en weet je sinds kort heeft T.leClerc dezelfde importeur als Pupa. Dus wie weet.

  Beantwoorden
  • Natasja
   6 april 2014 at 21:06 (8 jaren ago)

   Oh, dat zou leuk zijn!

   Beantwoorden
 3. Miranda Aerts
  6 april 2014 at 10:42 (8 jaren ago)

  Een hele mooie look! Ik gebruik vaak blauwe kleien oogschaduw en soms ook groene, ik zou dit palette ook zo kopen!

  De lipstick is ook een hele mooie kleur, staat je goed!

  Beantwoorden
  • Natasja
   6 april 2014 at 21:07 (8 jaren ago)

   Dankjewel!

   Beantwoorden
 4. jori
  6 april 2014 at 09:06 (8 jaren ago)

  Wauw wat een mooie look,de kleur van je lippen maken het helemaal af.

  Beantwoorden
  • Natasja
   6 april 2014 at 10:01 (8 jaren ago)

   Dankjewel! Over de lipstick komt binnenkort een apart artikel 🙂

   Beantwoorden
 5. Wojis Kroone
  6 april 2014 at 08:41 (8 jaren ago)

  Ik vind het heel mooi staan bij jou, wat een mooi look. Mooi palette ook, de blauw, turcoise en roze zijn schitterend. Dat worden prachtige combinaties, heel leuk.

  Beantwoorden
  • Natasja
   6 april 2014 at 10:00 (8 jaren ago)

   Thanks! 🙂

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.