Pupa Pink Muse Limited Edition (voorjaar 2017)


Ik keek er al naar uit sinds ik de collectie vorig jaar te zien kreeg bij het Pupa event in Amsterdam. En nu is het eindelijk zo ver: Pupa Pink Muse Limited Edition is sinds afgelopen week verkrijgbaar. Met deze prachtige make-up collectie komt het voorjaar wel héél dichtbij. Een collectie met zachte, frisse kleuren die de grauwheid van de wintermaanden snel doet vergeten. Ik laat je uit deze collectie enkele producten zien!

Pupa Pink MusePupa Pink Muse Limited Edition

The delicate shades of rose and the sophisticated ones of cold gold, the bright finishes and the precious glows of textures result in a collection that is very contemporary, in which make-up turns the woman into a muse with an ethereal beauty.

Het is allang geen geheim meer dat ik groot fan ben van Pupa. Niet alleen van de iedere keer weer prachtige Limited Editions, maar ook producten uit het vaste assortiment. Mijn mascara is er altijd eentje van Pupa, net als mijn foundation en BB Cream. En in mijn lipstick-tasje vind je menig kleur van Pupa terug. Pupa staat voor mooie, kwalitatieve make-up voor een gemiddelde prijs, en daarom ben ik er zo gek op.

Uit de Pupa Pink Muse collectie ontving ik tijdens het Pupa persevent al enkele producten, die ik vandaag dan eindelijk met jullie kan delen! Ik laat het Vamp! Eyeshadow Palette, de Intense Kohl potloden en de prachtige Cream Highlighter aan je zien, uiteraard compleet met een look. Enjoy!

Pupa Pink MusePupa Pink Muse Vamp! Eyeshadow Palette

De verpakkingen van de producten passen helemaal bij de uitstraling van de look: subtiel, zacht en tegelijkertijd ook fris. Na de wintermaanden kijk ik toch altijd weer uit naar wat frissere, lichtere make-up kleuren, jij ook?

Pupa Pink MuseHet Pupa Pink Muse Vamp Eyeshadow Palette bevat vier subtiele, poederige tinten, van koel wit en lichtroze tot zacht bruin. Het is geen oogschaduwpalette om een intense smoky eye mee te maken, maar wel voor mooie, subtiele ooglooks die je laten stralen. Precies wat we nodig hebben om ons winterse bleke snoetje te laten verdwijnen.

Pupa Pink MuseHet palette bevat een dubbele sponsapplicator, maar die gebruik ik nooit. Ik gebruik altijd mijn eigen oogschaduwkwasten, die vind ik gewoon het prettigst werken. Het palette bevat dus vier kleuren, die als horizontale strepen in het palette liggen. In het deksel vind je een vrij grote spiegel, dat is altijd handig om onderweg eventueel je make-up even bij te werken.

Pupa Pink MuseDe oogschaduws voelen aan als vloeibaar poeder: de zijdezachte textuur smelt als het ware bij het aanbrengen. De kleuren zijn ontzettend mooi gepigmenteerd en hebben allemaal een stralende glans. De koele witte kleur is niet helemaal mijn smaak, maar van de andere drie kleuren word ik erg blij! Het Vamp! Eyeshadow Palette is in de Pupa Pink Muse collectie verkrijgbaar in één variant: Charming Nude. Het palette kost € 27,75.

Pupa Pink MusePupa Pink Muse Cream Highlighter

De Pupa Pink Muse Cream Highlighter is verkrijgbaar in twee kleuren: 001 Luxe Gold en 002 Pink Muse. Ik ontving de eerste kleur. Ik denk dat ik zelf Pink Muse ook nog ga bestellen, want die is ook érg mooi, en ook als subtiele blush te gebruiken.

Pupa Pink MuseOnderin het doosje vind je een sponsje om de Cream Highlighter mee aan te brengen, maar ik gebruik mijn vingers, dat vind ik eigenlijk veel makkelijker werken.

Pupa Pink MusePupa Pink Muse Cream Highlighter heeft een crèmige textuur die smelt bij het aanbrengen. Het aanbrengen gaat heel makkelijk en fijn, en is ook voor ‘make-up dummies’ prima te doen. De Highlighter heeft een subtiele, heerlijke vanillegeur.

Pupa Pink MusePink Muse heeft een heel subtiele glans, die prima matcht met de sterk glanzende oogschaduws uit de Pupa Pink Muse collectie. Je wilt tenslotte ook niet je tegenliggers verblinden met een overload aan glans, toch? Uiteraard kun je Pink Muse ook prima opbouwen, waardoor de glansintensiteit ook zal toenemen. De Cream Highlighters kosten € 24,75 per stuk.

Pupa Pink MusePupa Pink Muse Intense Kohl

De Kohlpotloden van Pupa zijn van een uitstekende kwaliteit, altijd. De Intense Kohl potloden uit de Pupa Pink Muse collectie doen daar nog eens een schepje bovenop. De kleuren zijn vol en intens, de textuur van het potlood is zacht en creamy. Doe daar nog een uitstekende houdbaarheid bij, en iedere make-up liefhebber zal hier blij van worden. De kohl potloden hebben overigens een andere buitenkant dan je hier op de foto ziet, dit zijn pers-exemplaren.

Pupa Pink MuseVan links naar rechts zie je 001 Extra Black, 002 Intense Brown en 003 Ethereal Nude. De bruine kleur is mijn favoriet, hiermee maak je je ooglook net iets zachter dan met een zwart kohlpotlood, maar nog wel steeds mooi intens.

De Intense Kohl potloden kosten € 16,95 per stuk.

Pupa Pink MuseDe look

Voor de ooglook heb ik gebruik gemaakt van alle kleuren uit het Vamp! Eyeshadow Palette, behalve de koele witte kleur. Op het bewegend ooglid en in de crease heb ik de middelste van de drie kleuren aangebracht, en de lichtroze highlighter heb ik in de binnenste ooghoek en net onder mijn wenkbrauw aangebracht. Met de donkerste kleur heb ik in de buitenste ooghoeken wat meer schaduw en diepte gecreëerd. De kleuren lopen mooi subtiel in elkaar over, en geven een heel mooi, natuurlijk resultaat. Het donkerbruine kohlpotlood heb ik onder de onderste wimperrand aangebracht, en op de waterlijn heb ik de lichte kleur gebruikt, voor meer frisheid. De mascara die ik heb gebruikt, is de allernieuwste van Pupa, hierover vertel ik je binnenkort meer 🙂 Ik vind het echt een prachtige look, helemaal passend bij het voorjaar ♥

Pupa Pink MuseEn dit is de complete look. Ik heb hierbij geen lipstick uit de Pupa Pink Muse collectie gebruikt, maar een fris rode kleur van Benefit Cosmetics. De lipsticks en -glosses uit de Pink Muse collectie vind ik voor mezelf iets te subtiel van kleur, ik houd wel van wat pittigers 😉

Pupa Pink MuseDe blush die ik gebruikt heb, is een fris koraalroze kleur, die prachtig matcht met de oogschaduw en de highlighter, die ik op mijn jukbeenderen, op mijn neusbrug en op het kuiltje boven mijn bovenlip heb aangebracht. Ik ben klaar voor het voorjaar 🙂

Kijk voor een overzicht van de verkooppunten en meer informatie over de Pink Muse collectie op de website van Pupa Nederland. Ik heb de producten in dit artikel ontvangen voor een review.

8 Comments on Pupa Pink Muse Limited Edition (voorjaar 2017)

 1. Annette
  22 februari 2017 at 19:49 (4 jaar ago)

  Mooi zeg vooral het oogschaduw palette heel leuk ook met die verpakking.

  Beantwoorden
 2. Miranda
  22 februari 2017 at 09:36 (4 jaar ago)

  Wat een mooie Limited Collection!
  Voor mij zelf zijn de kleuren wat te zacht en subtiel maar je hebt er een geweldige look mee gemaakt 🙂

  Beantwoorden
 3. Jolanda
  22 februari 2017 at 08:58 (4 jaar ago)

  Mooie producten zeg!!! En die verpakkingen, wauw!

  Beantwoorden
 4. Natascha
  22 februari 2017 at 07:49 (4 jaar ago)

  Mooie producten hoor Natasja. De highlighter vind ik prachtig, ik ben gek op dit soort producten want volgens mij is ‘ie super draagbaar. En dat oogschaduwpalette vind ik ook al zo mooi 🙂

  Beantwoorden
 5. Mariëlle
  22 februari 2017 at 07:45 (4 jaar ago)

  Wat ziet het er weer prachtig uit ♡ Pupa blijft mooi!

  Beantwoorden
 6. Mireille
  22 februari 2017 at 07:33 (4 jaar ago)

  Wat een mooie frisse look heb je er van gemaakt.
  Pupa Pink Muse is echt een verademing zo na de winter en loopt als een speer.
  Ik zelf ben helemaal weg van de losse Eyeshadow en de miss Pupa lipsticks uit deze collectie. En inderdaad de kohlpotloden die zijn echt fantastisch.

  Beantwoorden
 7. chucky1012
  22 februari 2017 at 06:23 (4 jaar ago)

  Prachtige look!
  De palette en de lipstick zijn zo mooi.

  Xoxo

  Beantwoorden
 8. marije
  22 februari 2017 at 06:15 (4 jaar ago)

  Oooh dat pallet is geweldig! Love it. Ben erg benieuwd naar de kohl potloden. Ben altijd op zoek naar de perfecte.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.