Pupa Princess limited edition – review en swatches

Sinds enkele weken is de Pupa Princess limited edition verkrijgbaar. En waar ik de laatste paar limited edition van Pupa niet spectaculair vond, had ik bij deze collectie bij het zien van de foto’s al direct iets van “hebben, hebben, HEBBEN!”. Maar omdat er nog veel meer mooie nieuwe make-up producten aan zitten te komen, heb ik me ingehouden en kocht het Pupa Princess Pupart Eye Palette, een Diamond Eyeliner en een Shiny Lip Fluid. Kijk je mee naar de swatches en mijn review van deze producten?

Pupa Princess limited edition

Pupa Princess limited edition: voor moderne prinsessen

“Laat je overvallen door de romantiek en word een moderne prinses met een zoete, zachte en chique look.” Dat is hoe Pupa zelf deze nieuwe limited edition omschrijft. Geheel in stijl hiermee zijn de producten verpakt in lichtroze verpakkingen met chique, goudkleurige letters.

Pupa Princess limited edition

Pupa Princess limited edition: Pupa Princess Pupart Eye Palette

Het paradepaardje van de Pupa Princess limited edition is wel het Pupart Eye Palette, met daarin acht oogschaduws in mooi op elkaar afgestemde kleuren. Het eye palette bevat oogschaduws met drie verschillende finishes: glinsterend, satijn en mat. Daarnaast bevat het een zwarte eyeliner die zowel gebruikt kan worden om een strak lijntje mee te zetten, of voor een smokey eye. En die ik, zo ontdekte ik toen ik dit artikel schreef, vergeten ben om te swatchen, sorry! Het palette bevat een duoapplicator: een rond penseel voor oogschaduw en een platte eyeliner-kwast.

Pupa Princess limited edition

Pupa Princess limited edition

De oogschaduws zijn zacht en creamy, en brengen erg fijn aan, met nauwelijks fall-out. Ik kan alleen niet echt ontdekken wat Pupa precies onder ‘mat’ verstaat, ik vind alle kleuren eigenlijk vrij glanzend. Ik vind dat zelf wel mooi, maar als je zoek bent naar echt matte oogschaduws, ga je die niet vinden in dit palette. De houdbaarheid van de oogschaduws is uitstekend: met mijn oogschaduwprimer eronder, houden ze het moeiteloos een hele dag (en zelfs nog een avond erachteraan) vol. Het palette bevat een aantal verschillende kleuren die onderling heel mooi met elkaar te combineren zijn, en biedt perspectief voor verschillende ooglooks. De eerste look hebben jullie al gezien in dit artikel, binnenkort zal ik er een wat meer “Kerstige” look mee maken en aan jullie laten zien. Dit is mijn eerste kennismaking met oogschaduw van Pupa, het was dus best tricky om meteen een palette met zoveel kleuren te kopen, maar het is absoluut een aanrader.

Pupa Princess limited edition

Pupa Princess limited edition

Pupa Princess limited edition: Lacquer-Effect Liquid Lip Color

De twee-in-één formule van deze Liquid Lip Color combineert de intense kleur van een lipstick met de glans en schittering van een gloss. De lichte textuur hecht uitstekend aan de lippen. De applicator is ultra-zacht en flexibel, waardoor het aanbrengen moeiteloos en nauwkeurig gaat.

Pupa Princess limited edition

Ik kocht de Liquid Lip Color in de kleur 002 Nude Rose, een voor mij vrij ‘veilige’ kleur. Ik was al direct aangenaam verrast door de prettige textuur, die niet plakkerig is, maar lekker zacht en creamy. Desondanks is de houdbaarheid boven verwachting: 3 à 4 uur vind ik voor een product met een dergelijke glossy finish een prima resultaat.

Pupa Princess limited edition

Pupa Princess limited edition

Pupa Princess limited edition: Diamond Eyeliner Glitter

In een feestelijke prinsessenlook mogen glitters niet ontbreken, en die vind je in deze Diamond Eyeliner Glitter. Het is een eyeliner op gelbasis, die glitter en kristalachtige parels bevat. Hij is zonder basis te gebruiken, of als een soort topcoact over oogschaduw of eyeliner. Door het fijne kwastje brengt de eyeliner erg prettig aan, en is long-lasting. In de feestelijke look die ik jullie binnenkort ga laten zien, ga ik hem zeker gebruiken!

Pupa Princess limited edition

In bovengenoemd artikel liet ik jullie stap voor stap zien hoe ik bovenstaande look maakte. Dit is een look die heel goed draagbaar is, ik gebruik hem vaak op werkdagen. De komende tijd ga ik experimenteren met wat meer “glitter and glamour” die ik jullie snel hoop te kunnen laten zien!

De producten van de Pupa Princess limited edition zijn o.a. verkrijgbaar bij pupawinkel.nl. Het Pupart Eye Palette kost € 24,95, de Diamond Glitter Eyeliner kost € 12,50 en de Liquid Lip Color kost € 12,95.

4 Comments on Pupa Princess limited edition – review en swatches

 1. Lisanne
  3 december 2013 at 20:40 (9 jaren ago)

  Erg mooie palette!

  Beantwoorden
 2. Miranda Aerts
  2 december 2013 at 21:42 (9 jaren ago)

  Het glanst en het glittert, daar houd ik wel van!
  Ik ben benieuwd naar je Kerst-look, let it shine, let it shine! let it shine!

  Beantwoorden
 3. Esmée
  2 december 2013 at 20:39 (9 jaren ago)

  Wat een prachtige producten! Heel leuk om te zien. x

  Beantwoorden

1Pingbacks & Trackbacks on Pupa Princess limited edition – review en swatches

 1. […] het Pupa Princess oogschaduwpalette wist ik al dat de oogschaduws van Pupa erg prettig in gebruik zijn. De pigmentatie is uitstekend, […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.